Beni unutamamış

Asla affetme demek yanlis olur. Belli ki seni cok seviyor ve neticede o da sadece hatali bir insan ikinci sansi hak edebilen. Ama onun bu saygi konusunda gercekten ciddi oldugunu gormeden affetme. Seni buyutup yetistiren insanlara saygisizlik yapmasi cok yanlis, ki senin aileni kendi ailesinden gormeli bir nevi. O yuzden biraz agirdan sat ki, bu konuda cok ciddi oldugunu ve ne kadar onem verdigini anlasin.

Yahu hemen baskasini bulmus sonra firsatsizligindan dönmüş ezik ezik. Ben saygidan cok bilmemkimin yegeniyle şap diye sevgili olmus olmasina takardim onu kabullenemezdim. Aşk yoksa kuru saygıyı ne yapayım. Aşık adam öyle kolay gidemez. Baskasini deneyemez.

Ne affet ne de fazla muhatap ol. Sana kötü davranıyordu ayrılman en iyisi olmuştu. 1 ay içinde başkasıyla da oldu tüy dikti paşazade. Şans mans diyip kendini yakma aman diyim tam kurtulmuşken..

dik başlı hali değişir mi demişsin
cevabı sen vermişsin aslında
adam dik başlılığını kimseye kabul ettiremeyince senden başka kimsecanım cicim yapmadıysa ezdirmediyse ailesi tabiki de sana dönecek

kısaca adam kendini kabullendirecek kişi bulamamış gibi sevdiğini de düşünmüyorum (ki en büyük kanıtı hemen sevgili yapması aranıyormuş resmen)
hakaretler eden adamdan kaç güzelim boşver solan gül açmaz artık

Ben de nişanlımdan ayrılmayı düşünüyorum şuan konuşmuyoruz zaten böyle aileme asla saygısızlığı yok bir şey oldumu ailem onu savunur akrabalarım keşke bizim de böyle damadımız olsaydı derler sürekli ama nişanlım her kavgamızda bitti bundan sonra bir araya gelmeyelim karşılaşmayalım kesinlikle diyor sonra bir araya gelince seninle çok mutluyum diyor böyle dengesiz tavırları yüzünden ayrılmak istiyorum yüzüğünü aldıkları eşyaları geri vereceğim çünkü sürekli tartışıyoruz sürekli düğün stresi evlenince olmayacak bu kavgalar diyor ailesi ne yapacağımı bilmiyorum pişman mı oluru yoksa sizin gibi daha mutlu mu siz nasıl atlattınız ?

Senden başkasıyla olmaz tabi dengesiz kişiliğine senden başkasının katlanamayacagini anlamış dönmeye çalışıyor.
Yoksa gerçekten üzülmüş olsa yeni birini bulmaya calisacagina araniz düzelsin diye uğraşırdi.

Bence sizi unutamadığı için değil boşlukta kaldığı için yapıyor bunu.
Siz vazgeçilmez olsaydınız ne sizi o şekilde kırar incitirdi ne de hayatına çok kısa bir zamanda birini alırdı..
Baktı gördü onu isteyen yok. Hayatı boş şimdi size nağme yapıyor..

demekki başkasıyla anlaşsa sana dönmicekti........

demekki başkasıyla anlaşsa sana dönmicekti........

aynen kızın abisi duymus kızı dövmüş kızda ben istemiyrum demiş bitirmiş bana mesjda kendi sevmediği için ayrılddınıı yazmıs tabii yalan oldugunu biliyrum ya neden ayrıldılar dıye onun haberi olmadan kardesıne sordum o da abisi yakalamış dövmüş dedi yanı hayatı yalan ve o kimseyi sevemz kendinsinden başka

cok dogru aynen katılıyorum seven insan bır ay gecmeden yapamaz başkasıyla hem de yiğeninin en yakın arkadası ile o kız face de her resmimizi begenmişti. karakter sorunu işte bunlar canım. Şükür ki ayrılmışım ben ondan

o yüzden boşverin, yüzünü göstermiş en azından, zaten saygısızlık yapmış ailenize zamanında ki bir yapan bir daha yapar, yani kapasite var demekki, hayırlısını dileyin Allahtan daha iyisi çıkar karşınıza, ama insan ilişkiden çıkınca kendini boşlukta hisseder yani sizde boşlukta kendinizi hissedipte öylesine de olsa konuşmayın bence, sıfırdan temiz bir ilişkiye yelken açın

Ikinci bir sansi herkes hak edemez.

bu cok dogru bana ettiği hakaretleri unutmam bır de hangi yüzle mesaj atıyorsa o kız hayatında varken ben acımdan buna sormuştum etmediği hakaret kalmamıştı bana.. onun hiç bir seyıne güvenmem tekrar aynı yola cıkmak mı asla... insanın eşine güvenmesi lazım kaarşılıklı saygı lazım olmayınca olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…