- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.504
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper o halde...Sakın mutsuzluğuna geri dönme..Mutluyum onsuz daha mutluyum ki
Onsuz daha mutluysan hiç baslatmaMutluyum onsuz daha mutluyum ki
Selam tatlı bayanlar ;-) sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben nisanlimdan hakaretler, anneme saygısızlığı, (annem ikimiz sürekli kavga ediyoruz diye erteleyin düğünü hem de kendini maddi olarak toplar demişti yüksek sesle ileri de evimde bir şey olursa sendeen bilirim demişti o gün koptu herşey çünkü annem oğlum diye üzerine titrerdi babamda , her kavgada al yüzüğünü git demesi. Yengesinin yanında cakmak firlarim kafana demesi ciddi şekilde, vs yüzünden ayrilmistim. Tabi KV ne gore düğün stresinden öyle oluyordu yoksa pırlanta benim oğlum demişti Neyse bu bir ay sonra yigeninin en yakın arkadaşı ile sevgili oldu sonra ayrıldı ondan falan ayrıldıktan sonra bana mesaj atmıştı pişmanlık tarzı iki ay geçti bugün yine atmış degiririm özledim sen gibi olmuyor kimse tarzı siz olsanız aaf edewrmiydiniz benim içimden gelmiyor ne ailem kabul eder ne de onun saygılı dik başlı karakteri değişir. Fikir almak babında soruyorum çok tesekkur ederim..
demekki başkasıyla anlaşsa sana dönmicekti........
Bence sizi unutamadığı için değil boşlukta kaldığı için yapıyor bunu.
Siz vazgeçilmez olsaydınız ne sizi o şekilde kırar incitirdi ne de hayatına çok kısa bir zamanda birini alırdı..
Baktı gördü onu isteyen yok. Hayatı boş şimdi size nağme yapıyor..
aynen kızın abisi duymus kızı dövmüş kızda ben istemiyrum demiş bitirmiş bana mesjda kendi sevmediği için ayrılddınıı yazmıs tabii yalan oldugunu biliyrum ya neden ayrıldılar dıye onun haberi olmadan kardesıne sordum o da abisi yakalamış dövmüş dedi yanı hayatı yalan ve o kimseyi sevemz kendinsinden başka
Ikinci bir sansi herkes hak edemez.