Beni unutamamış

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
Selam tatlı bayanlar ;-) sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben nisanlimdan hakaretler, anneme saygısızlığı, (annem ikimiz sürekli kavga ediyoruz diye erteleyin düğünü hem de kendini maddi olarak toplar demişti yüksek sesle ileri de evimde bir şey olursa sendeen bilirim demişti o gün koptu herşey çünkü annem oğlum diye üzerine titrerdi babamda , her kavgada al yüzüğünü git demesi. Yengesinin yanında cakmak firlarim kafana demesi ciddi şekilde, vs yüzünden ayrilmistim. Tabi KV ne gore düğün stresinden öyle oluyordu yoksa pırlanta benim oğlum demişti Neyse bu bir ay sonra yigeninin en yakın arkadaşı ile sevgili oldu sonra ayrıldı ondan falan ayrıldıktan sonra bana mesaj atmıştı pişmanlık tarzı iki ay geçti bugün yine atmış degiririm özledim sen gibi olmuyor kimse tarzı siz olsanız aaf edewrmiydiniz benim içimden gelmiyor ne ailem kabul eder ne de onun saygılı dik başlı karakteri değişir. Fikir almak babında soruyorum çok tesekkur ederim..

Son düzenleme:
Bugun sana hakaret eden yarin evlenince dover de canim senden ayrilinca hemen birilerine kosmus yani meyilliymis demekki bana kalirsa affetme .
Her firsatta seni kovmaya kalkar baskalrina gider en azindan allah seni dhaa yolun basinda kurtarmis ondan sana pek yar olmaz gibi geldi bana..

Çok halkının bir ay sonra başkasına gitmesi aslında nasıl biri olduğunu da gösteriyor canim

cevabı sende biliyorsun. ama içinde bir umut var. istiyor musun gerçekten, kendine sor....

cevabı sende biliyorsun. ama içinde bir umut var. istiyor musun gerçekten, kendine sor....

Ona karşı guvensizlikten başka bir şey yok kalbimde ve bana yaşattığı şeyler için onu Allaha havale etmemden

Aslinda olacaklari zaten biliyorsunuz.Bile bile kendinizi yakmayin.Aynen degismezler ,degismis gibi gorunurler. Kendinize de ailenize de tekrar ve daha buyuk acilar yasatmayin..

Aslinda olacaklari zaten biliyorsunuz.Bile bile kendinizi yakmayin.Aynen degismezler ,degismis gibi gorunurler. Kendinize de ailenize de tekrar ve daha buyuk acilar yasatmayin..

Kalbimi paramparça etmişti dilerim Allahtan hak ettiği insan çıkar karşısına

Çok halkının bir ay sonra başkasına gitmesi aslında nasıl biri olduğunu da gösteriyor canim

Aynen canim seven insan hemen kendni baskasinin kollarina atmazdi.
Ayrilinca hemen baskasina kosmus baksana evlenseniz bi kavga etseniz yine birilerine gidecek demekki .
Sen onu kabul edersende seni hep beni beklio kabul edecek gozuyle gorecekk
Naparsam yapaym benden vazgecemicek diye bilicek hep

Aynen canım yok yok bir de guvenim gitti demek önceden gözü varmış gibisinden

Kalbimi paramparça etmişti dilerim Allahtan hak ettiği insan çıkar karşısına
Ahh ahh.Benim de kalbim paramparca hayallerim yikik dokuk.Aldatilma ve baskasi icin terkedildim. Yuzunu gosterdi en azindan.Ben onun degistigine inanmistim ama o kadar iyi oynamiski rolunu zerre degismemis.Kimsenin ahi kimseye kalmaz. Iciniz rahat olsun.Onlar da bir gun kirdigi yerden kirilirlar. Allah iyilerle karsilastirsin.Bir engel ciktiysa vardir bunda bir hayir.Sukretmek lazim evlenmeden once kendilerini gosterdikleri icin.

Yeniden denemeye değmez. Cevap bile verme bence. Ama içimin yağları eridi tabii, umarım herkes bir gün hak ettiğini yaşar.

Ayrıldıktan sonra ne acı cekmistim bir de gidip o kızla sevgili olunca ha o kızda bizim nişan fotolarini hep beğenmişti kimseye güven yok inan ki. O çok hakaret etti bana yerden yere vurdu gözüm yasli hak ettiğin insan çıksın dedigimi bilirim mezarimda ot bitse hakaretler ini unutmam canım anneme sesini yukselttigini de ben o kadar dikkat ediyorjen o kiotu yaptı....

Bu yüzden değmez diyorum. İlişkilerde bir kere yüzgöz oldun mu olay bitmiştir. Saygı hiç bir zaman yitirilmemeli ve bu saygı karşılıklı olmalı.Maalesef onda bu saygı yokmuş. Üzülme...

Ah canım değmez insanlara üzülme sana yazık olur bak şeker hastası oldum 23 yasında değmez. Allahın adaleti var

Bu yüzden değmez diyorum. İlişkilerde bir kere yüzgöz oldun mu olay bitmiştir. Saygı hiç bir zaman yitirilmemeli ve bu saygı karşılıklı olmalı.Maalesef onda bu saygı yokmuş. Üzülme...

Yok canım çok iyiyim daga mutluyum bin şükür en azından vijdanim rahat.

Ah canım değmez insanlara üzülme sana yazık olur bak şeker hastası oldum 23 yasında değmez. Allahın adaleti var
Hastanelik bile oldum bir degmez ugruna. Sagligimdan oluyordum.Ustelik annem halime agliyordu.Annemin aglayislarini gorunce kendime geldim.Deger mi annemin gozyasi dokmesine. Annem uyuyamiyordu benim yuzumden.1 hafta icinde asiri kilo verdim. Allaha sukurler olsun toparlandim.Daha da iyi olacagim insallah.Cok gecmis olsun. Allahin adaletine inaniyorum.Er ya da gec. Hayirlisi buymus. Lafini etmeye bile degmezler. Rabbim buyuktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…