Beni unutamamış

Barismayin demek istemiyorum, ama bence degistigini sana ispatlamasi lazim. Gonlunden ona son bir sans vermek geciyorsa yinede biraz akilli davranmalisin. Hemen ailene herkese anlatma baristigini. Gizlilikle yillarca iliski surdurebilen Turk kizlari icin cokta zor degil bi sure gizli sakli iliskinizi surdurmek. O donemde nekadar degisti, neler degisti, deger kiymet biliyormu, davranislari nasil vs tek tek anlar ve emin olursun. Ustune basa basa: degistiginden emin ol diyorum ama bak, degismediysede zaten bitirirsin, ne ailenin ruhu duymus olur, nede sen biraz zamandan baska birsey kaybetmis olursun. Bir defa vazgecmissin ondan, yine vazgecersin. Herseyden emin olduktan sonrada ailelere soylersiniz.

Bakın tüm sorularınızın cevabını veriyorsunuz zaten. Bu durumda siz olsanız affeder miydiniz ? diye sormanıza gerek yok ki.

Daha 23 yaşında gençliğin baharındasınız. Ömür törpüsüne ihtiyacınız yok.

doğru bi tercih yapmışsın ne seni ne aileni hakedecek biri değilmiş..

Bu ilişkiden hiçbirşey olmaz tatlım sen boşver yoluna bak kimse duzelmezde değişmezde .. Boyle saçma sapan davranışları varsa adam olmaz zaten .. Bi bakarsın gözünü mosmor etmiş annene babama kufretmis .. Boyle adamları hayatınıza aldıysanız bile basın tekneyi..

Kendi icinizde bir sey olmadigini ailenizin istemeyecegini belirtmissiniz neden hala affetmekten bahsediyorsunuz?

çok haklısın canım cok

Yuhhh.. Kız fırsatçı, adam-demeye-bin-şahit herif de vizyonsuz. Bulabula onu mu bulmuş :) Çok aramış mı Bu tarz insanlar böyle işte insanı insanlıktan soğuturlar, dünyalılardan tiksindirirler.

Domuz yapmaz şunun yaptığını. Boşveeer en ufak iyi niyetini hak etmiyor senin. Hak edene yapar, en yakın zamanda çok mutlu olursun umarım. O da çekilmez hareketlerinde boğulsun yalnızlıktan.

Denenmisi deneme diye bir soz var cok dogru. Ne gerek var bosverin. Ayrica da insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.

Yuhhh.. Kız fırsatçı, adam-demeye-bin-şahit herif de vizyonsuz. Bulabula onu mu bulmuş :) Çok aramış mı Bu tarz insanlar böyle işte insanı insanlıktan soğuturlar, dünyalılardan tiksindirirler.

çok doğru canım kız bundan ayrıldıktan sonra hemen başkasını buldu zaten .. aynen valla insanlardan değilde erkeklerden tiksindim desem yeridir.

Denenmisi deneme diye bir soz var cok dogru. Ne gerek var bosverin. Ayrica da insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.

denemem cnım zaten değen insana şans verilir değmeyene gerek yok.

Domuz yapmaz şunun yaptığını. Boşveeer en ufak iyi niyetini hak etmiyor senin. Hak edene yapar, en yakın zamanda çok mutlu olursun umarım. O da çekilmez hareketlerinde boğulsun yalnızlıktan.

canım benim yaşım 23 şöyle iki üç sene düşünmüyorum aslında bakarsan böyle daha mutluyum .:))

ck haklısın güzelim hiç gerek yok HASTA OLMUŞTUM ZATEN ŞEKER HASTASI.

Değişmez canım zaten mesajında demiş ben yine aynı kafadayım diye düşüncelerim değişmez diye.. hiç gerek yok

☺ cok aciklayaci canim

Seni unutamaması hikaye yani. Seni ailene rezil edip bir baskasıyla olmus sen bu adamın arkasında durup da tekrar kabul ettireceksin. Üstelik sana ben degismem diye de demiş. Olmamıs adamlarla ugrasmak bos, bu adam zaten bir evlilik kaldıracak olgunlukta degil... Hazır olmusları var , evleneceksen onlardan sec. Evlenmeyeceksen yalnız ol. Elin düzde kalmıs, şuursuzlarıyla bir tanecik ömrünü cürütme. Ben sunu anladım yatırımı kendine yapacaksın, bir erkege degil. Yatırım dedigim de zaman..Ugrasma olmusundan bul. Bu cıks olmamış.

Ne tatli yazmissin haklisjn canim farkindayim birde bu kaç yasina gelirse gelsin değişmez böyle gelmiş böyle gider

Sizin içinizde en ufak umut kırıntısı olmasa bunu sorgulamaz zahmet edip konu bile açmazdınız.Fikrimi merak ediyosanız da kesinlikle kabul etmeyin zaten nasıl biri olduğunun sinyallerini vermiş ki insanlar nişan flört döneminde maske takar her zaman en iyi yönlerini göstermeye çalışır yani bi nevi oynar.Ama sizinki köprüyü geçmeyi dahi beklememiş iyiki de beklememiş de görebilmişsiniz gerçek yüzünü ne kadar şükretseniz az..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…