Beni öldürmeye çalıştı

Hatta burada eşimden dayak yemedim, beni dövmedi diyen kadınlara da inanmıyormuş. Herkesin kocasını kendi kocası gibi görüyor herhalde.
Kocasının ayaklarını köpürte köpürte yıkıyormuş mesela. Bu gereksiz bilgiyi de kendisi bir konuya yazmıştı.

Son düzenleme:
Adam sizi öldürmek istemiş öldürmek! İnanamıyorum nasıl şikayetçi olmazsınız? Pislik herif görevden ihraç olmasın diye bir kadının başına gelebilecek en kötü şeyi nasıl bu denli sineye çekersiniz? Hem görevden, hem toplumdan ihraç olup bütün ülkeye rezil etseydiniz bile yine az gelir böylelerine. Anasına koşmanıza hele tek bir kelime bile bulamıyorum. Oğluşu çok sinirliymiş, beyninizi bir güzel yıkayıp hatta sizi de suçlu çıkarıp geri gönderir artık biricik oğlunun koynuna, birkaç ay sonra da 3.sayfada okuruz haberinizi ama ne önemi var adam ihraç olmasın, sinirlenmesin yeter ki.

Kayınvalide yanında kalmanizdan ve şikayetçi olmamanizdan 3. Bir aşık(!) kararı daha alicaginizi düşünüyorum. Ölürseniz de size acimiycagimi biliyorum sizin gibiler sadece bizim psikolojimizi bozuyosunuz erkek için yapmiycaginiz şey yok canınızı bile verirsiniz. Ban yerim heralde artık bu yorumdan sonra. Kopegi orda birakmissiniz size de yazıklar olsun

Çok kıskanıyorum sizin zavallı hayatınızı sormayın isim gücüm yok
Şiddeti normal görmeyen, eşiyle kavga etmeyen insana zavallı hayatını hiç kıskanmıyorum demişsiniz. Galiba herkesin eşini kendi kocanız gibi dayak meraklısı falan zannediyorsunuz. Bir de iyiki şans vermişim demişsiniz şaka gibi. Bakın şans verdiniz ne oldu. Lütfen şikayetçi olun ve boşanın bu adamdan. Yoksa daha kötü şeyler olacak.

Son düzenleme:
Merhamet etmeyin bunlara?? Ölecektiniz....... Boğazımda ezilme var diyorsunuz yumruklar küfürler öz annene edilen laflara bak.
En acıması bak sakın yılların hatırı var işte boşanmak kolay değil kendimi öldürürüm diyor falan demeyin sakın size bir bıcak darbesi yapsa ölürsünüz orada..... Affetmek yok boşanın. Hemen başka bir yere gidin tel değiştirin boşanma davası açın lütfen. Sinirlerim tepeme geldi sakın affetmeyin lütfen... Bu şerefsizi annesi bile oğlum sinirli diyerek müdafaa ediyor güvenmeyin kimseye...

Her şeyin affı olabilir(şiddet haric) ama aldatmanın asla. Çok üzüldüm ne desem bilemedim. Lütfen gidecek gücü kendinizde görün ve ona bu şansı vermeyin.

Bu sizin başka bir konuya yazmış olduğunuz mesaj. Lütfen kendinize gelin. Şimdiye kadar anne babanızın onayıyla mı yaşadınız ki henüz bir haftadır görüşüyorken onların lafıyla şikayetçi olmadınız? Gidip polisle görüşseniz, tehdit edildim korktum şikayetçi olmadım. Can güvenliğim yok deseniz geri dönüşü olmaz mı? Yapmayın bunu kendinize. Sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz?

Yani bu kadar şeye rağmen hem şikayetçi olmamışsınız hem o sinirli biliyorsun diyen kv nin evine gitmişsiniz ne desek boş kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz

Borderline kişilik bozukluğu var gibi duruyor. Öfke patlaması, intihar ile tehdit etme. Tedavi görmeden değiştiremezsiniz. Tedavi gormesi içinde sorunu olduğunu kabul etmesi gerekiyor. Ağladı diye geri dönmeyin derim.

Eşe karşı yaralama suçları şikayete bağlı değil. Darp raporu da aldığınıza göre ceza almama ihtimali yok eşinizin. Dolayısıyla işinden olması da sizin şikayetinize bağlı değil.
İnşallah yazdığınız gibi olur. Yukarıda sanırım Ciela yazmıştı. Albayın karşısında öfke sorunu yaşamamış nedense...
Atılsın meslekten görsün nasıl oluyormuş. Güçsüz diye kadını öldüresiye döv. Birde subayım diye gez. Adam bile değil haberi yok.

Şikayetçi olunmamış, uzaklaştırma istenmemiş üstüne bir de kayınvalideye sığınmış.
Daha önce de şiddet varmış ve affettiği için hiç pişman olmamış.
O zaman devam edin böyle ne diyeyim, zaten iki gün sonra zırlamasıyla affedersiniz.

Annem babam sikayetci olma dedikleri için olmadım. Zaten akıl sağlığı yitirmiş bir insanım. Cok acimasizsiniz
Geç kalmış değilsiniz. Şimdi de şikayetçi olabilirsiniz.
Eğer olmazsanız yarın siz veya bir başka kadın asker diye bu adama aşık olup ölüp gidecek İpek Er gibi.
Kocanız da hastaydı, deliydi diye yırtacak.

Konu dogruysa umarim TSK'dan birileri burayi okur ve bu adami gorevden ihrac eder. Basbayagi cinayete tesebbuste bulunmus cunku. Serefli bir kurum olan TSK'da boyle serefsizleri gormek istemiyoruz Mune bir seyler yapilabilir mi?
Egmye online olarak şikayette bulunabiliriz.
Sonuçta konu sahibinin darp raporu var polislerde tutanak falan tutmuşlardır, birşeyler yapılabilir diye düşünüyorum.

Yani kadınlar kadınlarımız,.. Geri döneceği için şikayetçi olmadı işsiz kalırsa problem çünkü. Ama gemileri keşke yaksaydınız. Diğer üyelerin yazdığı gibi inş sağ kalırsınız. Ve emin olun normal evlilikte böyle şeyler olmuyor. Herkes bilsin artık rutin huzurlu yaşıyor insanlar. Yani Bi evde her gün kavga şiddet vs varsa sorgulayın derim

Kendi mesajınızı size hatırlatayım. Bugün sizi boğamadı ama er geç silahıyla vuracak sizi.

Şikâyetçi olmadi çünkü barışmayı düşünüyor bence. Adam işinden olsa nasıl geçineceğiz diye düşünmüştür. Kayınvalidesine gitme sebebi de eşi özür dilemek isterse cabuk bulsun diyedir. Belki annesine gitse eşi oraya gelmek istemezdi bile. Sen gittin sen gel derdi. Bana durumlar böyleymiş gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…