Hatta burada eşimden dayak yemedim, beni dövmedi diyen kadınlara da inanmıyormuş. Herkesin kocasını kendi kocası gibi görüyor herhalde.Herkesin evliliginde belli başlı zor surecler, sikintilar, anlasmazliklar olmuş olabilir. Burada hiç konu acmayanlarin da hayati mukemmel değildir eminim hepimiz biseyler yasiyoruz bazen burada kiziyoruz ama kalkip sevgiliyken dahi agir dayak yiyip burda bu kadar buyuk buyukte konuşmazsin ya.
Buna benzer bir cok yorumu var konu sahibinin.
Inanmiyorum. Içimde de hınç yok kimseye karşı. Benim tarafimdan da şiddet olduğu zamanlar oldu. Bununla övünmüyorum tabiki. Ama biz o " tokat yemeyenler" gibi el bebek gül bebek büyümedik. Ben bi cehennemden çıkıp kendime bi hayat kurdum. Yani bi "tokat yemek" benim tarafimda eşime olan sevgimi bitirmedi. Ben bi "tokat yemekten " agir seyler yasadim onceki yasantimda .Ikinci şansa inanırım. Ve iyiki de vermişim.
Şiddeti normal görmeyen, eşiyle kavga etmeyen insana zavallı hayatını hiç kıskanmıyorum demişsiniz. Galiba herkesin eşini kendi kocanız gibi dayak meraklısı falan zannediyorsunuz. Bir de iyiki şans vermişim demişsiniz şaka gibi. Bakın şans verdiniz ne oldu. Lütfen şikayetçi olun ve boşanın bu adamdan. Yoksa daha kötü şeyler olacak.Çok kıskanıyorum sizin zavallı hayatınızı sormayınisim gücüm yok
Her şeyin affı olabilir(şiddet haric) ama aldatmanın asla. Çok üzüldüm ne desem bilemedim. Lütfen gidecek gücü kendinizde görün ve ona bu şansı vermeyin.
Burdan sonrasını okumadım, maalesef farkında ola ola evlenmişsin geçmiş olsunSevgiliyken, aynı evde yaşarken bana agir şiddet uygulamıştı bir sefer. O zamanlar sineye çekmiştim belki düzeltirim beni seviyor düzelir sanmıştım
İnşallah yazdığınız gibi olur. Yukarıda sanırımEşe karşı yaralama suçları şikayete bağlı değil. Darp raporu da aldığınıza göre ceza almama ihtimali yok eşinizin. Dolayısıyla işinden olması da sizin şikayetinize bağlı değil.
Geç kalmış değilsiniz. Şimdi de şikayetçi olabilirsiniz.Annem babam sikayetci olma dedikleri için olmadım. Zaten akıl sağlığı yitirmiş bir insanım. Cok acimasizsiniz
Egmye online olarak şikayette bulunabiliriz.Konu dogruysa umarim TSK'dan birileri burayi okur ve bu adami gorevden ihrac eder. Basbayagi cinayete tesebbuste bulunmus cunku. Serefli bir kurum olan TSK'da boyle serefsizleri gormek istemiyoruzMune bir seyler yapilabilir mi?
Devam etseydiniz bu adamla ilerde beylik silahıyla vururdu sizi.
Hani şu haberlerde duyduğumuz cahil uzman çavuşlar varya heh aynı öyle haberlerden
Belli ki anası göz yummuş böyle şımarmasına.
Halinize sukredin. Böyle bi adamı dahi sevebildiyseniz, bence herkesi sevebilirsiniz. Çünkü sevdiğiniz adam çok aşağılık bi adam.
Nasıl yorumlar vardı kiDaha önceki konularda yaptığınız yorumları da okuduktan sonra yaşadıklarınızdan etkilenmedim.
Ne yaptıysanız siz kendinize yapmışsınız.