- 6 Temmuz 2023
- 459
- 2.834
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Siz önceden de boşandım diye konu açmıştınız, pek inandırıcı gelmiyor bu yüzden yazdıklarınız. Umarım adam gerçekten sizi boşar yoksa geriye kalan ömrünüzü de heba edeceksiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet devir parası alacak ama çok paracı bir insan bunlar. Para istersem sıkıntı yaratır. O yüzden kendi eşyalarımı mobilyalarımı alacağım sadece. Başka hiçbir şeyini istemiyorumDükkanı devredince nasıl eline para geçmeyecek ki? Düğün takilarini ne yaptınız? Ev eşyanız yok mu? Nasıl alacak şey bulamıyorsunuz adamdan anlamıyorum. Siz haftada 7 gün sabahtan akşama izinsiz calismiyor musunuz ya ne demeye hiç kazanmadiginiz halde iş kuruyorsunuz
O zaman elinde bir şey yok demeyin. Gözüm yemiyor diyin.Evet devir parası alacak ama çok paracı bir insan bunlar. Para istersem sıkıntı yaratır. O yüzden kendi eşyalarımı mobilyalarımı alacağım sadece. Başka hiçbir şeyini istemiyorum
Evet hem yemiyor hemde istemiyorum işte mecburen. Onun bi şeyine ihtiyacım yokO zaman elinde bir şey yok demeyin. Gözüm yemiyor diyin.
Hayır ben o kişi değilim kahvaltı falan hazırlamadım kimseye karıştırmış olmalısınız. Ama söyledikleriniz çok doğruSiz boşanacağım diyip sabahına sonra kaynanası ile kocasına kahvaltı hazırlayan üye misiniz ?
Ablacığım bak dükkanı devretmesi beklemiyorsun davayı sen açıyorsun
İllaki parası vardır seni kandırmıştır çekişmeli açabiliyorsan aç dükkandaki haklarını iste sigortadan şikayet et
Aynı evde yaşama evi talep et nafaka iste
Arkana bakmadan git ulaşım kanallarını engelle avukatınla konuşsun
Bunları neden söylüyorum yıllar sonra keşke keşke dememen için .çünkü insan söyleyemedikleri yapmadıklarını unutamıyor kafasında intikam planları döndürüp duruyor
Evet hem yemiyor hemde istemiyorum işte mecburen. Onun bi şeyine ihtiyacım yok
Tam çıldırmalık ah be anam madem malına tenezzül etmiyordun ne diye köle gibi çalışıp adamı zengin ettin???büyük fedakarlık bravo .....adam parasını rahat rahat yesin içsin diye köle izaura gibi çalıştınEvet hem yemiyor hemde istemiyorum işte mecburen. Onun bi şeyine ihtiyacım yok
Yok o değil. Onun kocası bile en azından sahiplenici.Siz boşanacağım diyip sabahına sonra kaynanası ile kocasına kahvaltı hazırlayan üye misiniz ?
Ablacığım bak dükkanı devretmesi beklemiyorsun davayı sen açıyorsun
İllaki parası vardır seni kandırmıştır çekişmeli açabiliyorsan aç dükkandaki haklarını iste sigortadan şikayet et
Aynı evde yaşama evi talep et nafaka iste
Arkana bakmadan git ulaşım kanallarını engelle avukatınla konuşsun
Bunları neden söylüyorum yıllar sonra keşke keşke dememen için .çünkü insan söyleyemedikleri yapmadıklarını unutamıyor kafasında intikam planları döndürüp duruyor
Haklarımı verecek maddi gücü yok ki
Bi ton borcu var hala. Ne parasıNew mobilyalarimi alacaksınız sadece yapacaksiniz onları lütfen avukatla ilerleyin artık bı dinleyin Hanımefendi vardır onun parası o kafasında herşeyi planlamistir .Yapmayın böyle onurlu gururlu kadınim kapıyı çarpıp giderimi.Haketmiyor bu adam.Neyi alabilirsiniz alin.Bedava çalıştırdı sizi başka bı yerde çalışabilirdiniz Zaman kaybettirdi.Sirf bunun için böyle kolay böyle etkisiz eleman gibi gitmeyin.Kandirmasina bosanmiyorum diye oyalamasina izin vermeyin yıllarca sigortasız çalıştığınızı bile ispatlayın elinden geleni ardıniza koymayın .Bide tatile gidecekmiş sponsor olmayın bunlarla uğraşsın parasını alın
Hayır öyle sanmıyorum zaten ama parası yok işteAy hakkınızı teslim edecek boşandıktan sonra ne iyi kadındı 5 kuruş istemedi diye sizi anacak saniyorsaniz çok pişman olacaksınız siz bilirsiniz zaten hep o nediyse o olmuş iyi bari lütfedip iki koltuk bı çamaşır makinesi ödül olacak.
tam ayni cumleyi ben yazacaktim ki sen yazmissin zaten. boyle olacagi belliydi her konunda her kadin yazdik bunu defalarca. bilemedim diyemezsin, sasirdim diyemezsin.Çünkü iş yerini verince bana ihtiyacı kalmayacak bedava eleman birine ihtiyacı olmayacak.. beni gerçekten sevmemiş demek ki bu adam.
İlgisizlik İhanet olmuş muydu evliliğiniz de konuyu yanlış mı hatırlıyorum.Ben hep o beni boşasın istedim bunun için dua ettim. Böyle olursa beni rahatsız etmez ve boşanma süreci kolay geçer diye düşündüm. Ama ciddi ciddi konuşunca tuhaf hissettim şimdi
İyi bir ücretten kastınız ortalama ne kadar almam gerekir acaba bunu bile bilmiyorumtam ayni cumleyi ben yazacaktim ki sen yazmissin zaten. boyle olacagi belliydi her konunda her kadin yazdik bunu defalarca. bilemedim diyemezsin, sasirdim diyemezsin.
yapacagin tek sey iyi bir ucret karşılığında bosanmak. en azindan bunca yillik ameleliginin birazini karsilasin.
onun niyeti belese boşanmak sizi de evden gonderip bir tabak almadan hayatina devam etmek
adamin parasi yok diyorsun adam dukkani devrediyor. gayet parasi olacak. yukarida arkadas da demis dukkani devredip boşanmak istiyor ki geliri yok görünsün sana zirnik vermesin.İyi bir ücretten kastınız ortalama ne kadar almam gerekir acaba bunu bile bilmiyorum