Beni öldürmeye çalıştı

İNANMIYORUM YA KÖPEĞİ O EVDE O ADAMLA TEK mi bırakmış?

4 5 ay önce yaşadığım bir şeyi anlatacağım, dönmeye karar verirsen belki tekrar yorumumu görüp vazgeçersin barismaktan

Eski evimde komsu sesinden uyuyamadigim icin gece tikaç takip yatiyordum. Esim 24 saat nöbetçi olduğu bir gece, anahtarı kapının arkasindan çekmeyi unutmuşum, eşim sabah geliyor, eve giremiyor. E tabi tıkaç olduğu icin 1 saat zil sesini duymuyorum..

Eşim telaş yapıp anahtarcı çağırıyor yatak odasi kapısından bir girişi varki, gözleri dolmuş..

Öldüm sanmış..

Sonrasında güldük, sakalaştık nasil uyumussun oyle diye. Bunu eşimi övmek için fln söylemiyorum ama olmasi gereken düşünmesi gereken bu değil mi..

Geri dönmeyi düşünme. Lütfen sakin dönme, sakın. Genceciksin, ailenin yanına gidip kendine yeni bir hayat kurabilirsin. Kayınvalidenin yanından biran önce ayrılmalısın. Ama tek başına gitme, büyük birisi gelip seni alsın, çünkü eşin beni cok korkuttu

yazdıklarınızdan tavrınızdan geri döneceğiniz anlaşılıyor.Bu kadar ucuz mu hayatınız Allah aşkına..Ne işiniz var kayınvalidenizde. Kaç kurtar şikayet et ne biliyim uzak tut.. Kafasına mı sıkıyo napıyosa yapsın..Hep bu vicdanımızdan gelir zaten başımıza ne gelirse..

konu sahibi sorularımıza cevap versene !!!!
köpeği iye tek başına o evde bırakıp gidiyorsun. ne yapack o hayvan tek başına. hiç mi düşünmüyorsun
o hayvan gücü yettiğince senin canını kurtarmış, niye tek bırakıp gidiyprsun. nasıl bir vicdansızsın sen
bize bilgi vermek zorundasın anladın mı!!!!

Bazı hemcinslerimi hiç anlamıyorum. Yahu adam sizin canınıza kastediyor siz işinden olmasın diye şikayetçi olmuyorsunuz ve üstüne üstlük sözde evi terk edip o caninin annesinin evine gidiyorsunuz. Neden gelip sizi orada yine daha rahat darp edebilsin diye mi? Pes artık diyorum size.

Öldürmek üzere olduğu kızın annesine 5 kadınla yaticam o da beni izleyecek mi dedi. Uyguladığı şiddet var, belki kalıcı bir yara, bere, sakatlık oldu sende. Öldüresiye dövüyor ve anneye bunu demek aklından geçiyor. Iğrenç sapık insan musveddesi. Okurken benim sinirlerim gerildi.

Umarım tekrar bu adama donmezsin

Olması gereken bu zaten benim eşimde çok kaldı kapıda nöbet dönüşünde görev dönüşünde 2 kattın balkonuna çıkıp eve girmişti eşim beni uyurken görünce ağlamaya başladı sana bisey oldu diye çok korktum diye

Bu yorumu siddet icerikli bir konuya yazan sizsiniz. Simdi niye pusuyorsunuz? Ilac kullanmaniz bir bahane degil asla. Belli ki doneceksiniz, burda yazilanlara da cevap vermiyorsunuz. Direk yazacagim. Ben sizin gibilere uzulmuyorum. Sizin gibiler yuzunden, sizin gibi siddeti normallestirenler yuzunden, gercekten yardima ihtiyaci olanlar arada kayniyor. Ne haliniz varsa gorun.

Bi de o hayvani orda bıraktınız maması suyu varmıydı
Üstelik o cani pislik herif hırsını köpekten alabilir o hayvani da öldürebilir
Benim de aklıma ilk bu geldi esine bunu yapan köpeğe neler yapmaz
Kvniz biliyorsun sinirli o demiş ve siz şu an onun evindesiniz... Siz barışırsınız.

Eşiniz oldukça hiddetli şiddete meyilli ve işinden atıldığında size neler yapabilir tahmin etmek istemiyorum.Sert yorumları sevmiyorum kadın kadına destek olmalıdır.Bazı yorumlara anlam dahi veremiyorum.Bu durumda olan insanlar bulundukları ortamdan kolay sıyrılamazlar onlara cesaret lazım bir de hayatını idame edecek ayaklarını yere bastıracak iş güç para gerekir.Sizde bunlar eksik o yüzden onun etrafından uzaklaşamıyorsunuz.

Sevgi olmadığını görüyorsunuz lakin eliniz kolunuz bağlı gibi hissediyorsunuz.Bu hususta psikolojik destek alın.(Yabancı bir dizi de izlemiştim.Bu tarz sıkıntılı bir ilişkide kadın destek alarak bulunduğu ortamdan uzaklaşabilmişti.Küçük büyük yalanlar diye bir diziydi sanırım dizinin ismini tam hatırlamıyorum).

Geri döneceksiniz anladığım ve sizden edindiğim izlenim bu.Sadece size destek olacak birileri yok etrafınızda güven duyacağınız bir anne baba olsa bu adamı çekmezsiniz.Öfkeli insanın yanında pasif kalırsınız zira o tarz insanlarla başka türlü aynı ortamda durmak mümkün değil. Arkadaşca bir kaç tavsiye olarak algılayın lütfen.

1. Çocuk planı yapmayın.İğneyle vb şeylerle korunun kendinizi sağlama alın.Çünkü geri döndüğünüzde sizi çocukla eve bağlamayı düşünebilir.Bu sizin adınıza bir önlem.
  2. Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz.Aileniz arkanızda olmadığı belli.Eşiniz ortamı boş bulmuş.Önce kendinize iş bulun ve birikim yapın.Aldığınız maaşın azını söyleyin ve stratejik davranın.
  3. Aldığınız psikolojik desteklerden ve takviyelerden bahsetmeyin.Mutlaka sağlıklı düşünmek adına bu hususta özellikle destek alın.Ketum olun size ait bir şeyleri koz olarak kullanmasına izin vermeyin.
  4. Ortam ve şartları ayarladığınızda o evden çıkıp gidin ve size ulaşmamasını sağlayın.
  5. Umarım can sağlığınız yerinde olarak o evden çıkarsınız.Bizler güçlüyüz ve inanın dönüp geriye baktığınızda sizi ezen insanı zerre kadar umursamadan güzel bir hayata başlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…