Beni öldürmeye çalıştı

Ben sizin, esinizin sizi annenizle gorusturmedigini hatta annenizin arkasindan hakaretler ettigini, bu konuda esinize hak verdiginizi anlatip durumu guzellediginiz bir yorumu hatirliyorum. O zamandan belliydi inanilmaz bir bicimde manipule edildiginiz. Anneniz dunyanin en kotu insani bile olsa, esinizin sizin anneniz ile arasindaki iliskiye karismasi bir yana, anneniz hakkinda kotu bir yorumda bile bulunmamasi gerekirdi normal sartlarda. Persembenin gelisi carsambadan belli, bunlarin olmasina sasirmaktan daha cok simdi ne yapacaginiza yogunlasmaniz gerekir. Geri donerseniz de esinizi sinirlendirmeyin, kavga cikarmayin, sessiz kalin ki caninizdan olmayin. Hepimiz kendi secimlerimizin sonuclarini yasiyoruz sonuc olarak.

Şikâyetçi olmadim uzaklaştırmaada istemedim.
Vah vah..
Bir de merhamet göstermişsiniz şaka gibi..
Siz bu adamla barışacaksınız, barışmayacak olsanız işsiz kalsın cezasını çeksin banane derdiniz.
Hiçte üzülmedim size, zira bu hayatı siz yaşamak istiyorsunuz. Siz seçiyorsunuz. Ne diyeyim, kayınvalidenizin dediğini dinleyin, adam sinirliymiş sinirlendirmeyin.

Haa bi de şunu ekleyeceğim.Polis sizin eşeğiniz mi de her yere onu koşuyorsunuz.Hem şikayetçi olma hem polis çağır eşeğin vardı senin de.O polislerin yerinde olsam polisi alıkoymaktan işlem yapardım.

Annem babam sikayetci olma dedikleri için olmadım. Zaten akıl sağlığı yitirmiş bir insanım. Cok acimasizsiniz
Yo hiç acımasız değil.
Siz kendinize acıyıp bu adamdan kurtulmaya çalışıyor musunuz? Hayır. Ee o zaman insanlar neden size sözlerini yumuşatarak konuşsun?

Annem babam sikayetci olma dedikleri için olmadım. Zaten akıl sağlığı yitirmiş bir insanım. Cok acimasizsiniz
O kafanıza aldığınız darbelerden sonra zaten sizden akıllı bir hareket beklemiyorum.Ayrıca böyle akıl sağlığımı yitirdim falan yazmakla sadece eşinizin eline çok güzel koz vermiş oluyorsunuz devam edin böyle.Annem babam dediğiniz de kesin kaynana kayınbabanızdır.Sizin kendinize acımanız yok biz mi acıyalım

Terliklerini almaya eve dönerken köpeği neden almadınız ve gerçekten şaşırıyorum size nasıl şikayetçi olmazsınız olebilirdiniz bence siz yine barisirsiniz gibi geldi bana umarım tekrar kadın cinayetlerini haberlerde izleyip uzulmeyiz ama adam hem karşısında 5 kadınla yaticam sesi cikmiyacak demiş anasına nasıl bir pis zihniyeti var midem almadı .
Çok iyi bir yere sığınmış gibi kayınvalidem deyim diyorsun gelecek annesine sana 2 gül alıp özür dilicek sende geri dönersin bu seferki dönüşünce ona daha güç verip zaten barisiyor benimle deyip daha beterlerini goruceksin Allah akıl versin canım sanada

Adam sana pişman olacaksın 5 kadınla yaticam bakicaksin diyo sen hala kaynananin o adamı savunan kadının evindesin bide sevgiliyken de ağır şiddet gornussun bile bile dvm ediyorsun maden hicbi halt yapmican msjlar cvp vermicen niye konu açtn insanlar seni merak ediyor üzülüyor,

antidepresan kullanıyor oluşunuz sizin akıl sağlığınızı yitirdiğiniz anlamına gelmez. duydu durumunuz sağlıklı değildir, kullanırsınız bir süre geçer. bu bakış açısı değişmeli

Konu açıp, cevap vermeden kaçıp gitmek de moda oldu. İnsanlar bin tane fikir veriyor, dil döküyor konu sahibi yok. Konuya gelecek olursak, zaten evlenmeden önce her şey ortadaymış, bile bile evlenmişsiniz. Sonrasında öldürülmek üzere şiddet görüp, kayınvalidenize niye gidiyorsunuz? Aileniz yok mu sizin? Polis çağırıp şikayetçi olmuyorsunuz, o zaman neden polis çağırıyorsunuz? Yapılması gereken belli, tüm kadınlar söylemil zaten ama siz iflah olmazsınız bence. Ayrıca güvenlikten sorumlu bir askeri personelin bu denli öfke kontrolü problemi olduğunu bilip, susmanız binlerce insanın vebalini almanız demek. Size bir şey olsa kendinizi bile bile ateşe atmanız sizin iradenizde fakat toplumdan herhangi birisine bir şey yapsa ne yapacaksınız?

Annenizin evine gidin can güvenliğiniz yok ama maalesef barışacaksınız gibi görünüyor sevgili kimki aile ile görüşmeyi yasaklıyor? Sizdeki iyi cesaret dayak iyip ben bunu adam ederim demek. İşte bazj kadınlar elalemin delilerini adam etme misyonunu yüklenince böyle oluyor

Kızım sen canını sokakta mı buldun? Ay korku filmi izliyor gibi okudum. Çok korktum ve çok üzüldüm. Ne olur kaçın gidini kurtarın canınızı. Bir tane canın var ya sen neden bu olayları kendine reva gördün? Annen baban elin oğlu seni dövsün diye mi bunca sıkıntı çektiler? Ölmek mi istiyorsunuz? Sevgi böyle bir şey değil inanın bana. Lütfen hemen annenizin babanızın evine dönün, çok acil.

Bu arada hadi kendin dayak yiyip kendi canını tehlikeye atıyorsun dışarıdaki vatandaşın ne suçu var? Böyle bir insanın polis, asker olması ne demek biliyor musun? Eşine acıdığın kadar vatandaşa, kendine acısaydın da adamdan şikayetçi olsaydın.

Konu sahibini savunmaya çalışmıyorum, yorumumu da yaptım öncesinde, köpekle ilgili yorumlar dikkatimi çekti.
Köpeği yanına alıp nasıl yolculuk yapacaktı?

Herkesin evliliginde belli başlı zor surecler, sikintilar, anlasmazliklar olmuş olabilir. Burada hiç konu acmayanlarin da hayati mukemmel değildir eminim hepimiz biseyler yasiyoruz bazen burada kiziyoruz ama kalkip sevgiliyken dahi agir dayak yiyip burda bu kadar buyuk buyukte konuşmazsin ya.

Buna benzer bir cok yorumu var konu sahibinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…