Beni öldürmeye çalıştı

eylül ayından beri sormuslar ne yaptın dıye cvp vermemıs ya gırmıyor ya döndü döndüm diyemiyor hayırlısı olmuştur insallah

eylül ayından beri sormuslar ne yaptın dıye cvp vermemıs ya gırmıyor ya döndü döndüm diyemiyor hayırlısı olmuştur insallah
kimsenin hayatı umrumda değil ama bir anımı anlatayım gece uyurken komşuların kavgasına uyandım saatlerce bağrış çığrış duydum evden kovmaya çalıştılar birbirini falan o diyo sen git defol o diyo sen git defol hatta şiddet sesleri de duydum neyse 3 5 gün geçti sonra bi sevişme sesleri geliyor bi sevişme sesleri geliyor yani çok ateşli şekilde yaptıkları belli aşırı ses geliyor şimdi uzun zamandır da ne kavga var ne ateşli sesleri geliyor sakinleştiler her halde . yani demem o ki karı koca birbirlerini bulmuşsa cahil, tartışmayı bilmeyen hatta şiddet falan da olsalar farketmiyor iyi kötü olup gidiyorlar.

Son düzenleme:
Her şeyleri abartı...

Sevgililik döneminde şiddet uygulamış ve nasıl biri olduğunu bildiğiniz halde evlenmişsiniz. Kendi topuğunuza kendiniz sıkmışsınız. Zaten boşanmazsınız siz böyle çekersiniz umarım bir cinayete kurban gitmezsiniz. Ama aklınız varsada ne olursa olsun her şeyi göz önüne alıp boşanırsınız.

Kadın sığınma evine neden gidin

asla eleştirmek gibi bir niyetim yok, bende yaşadım hemde kucağımda bebekle boğazıma sarılmıştı. çok şükür eski eşim oldu.
Bu olayda sadece cesaretsizlik görüyorum.

Kesinlikle çocuğunuz bile yokken hayattan korkmanıza gerek yok. bir şekilde bir iş bulup çalışmaya başlar hayatınıza düzen kurarsınız. ben 2 yaşında ki çocukla eğer başardıysam siz tabi ki başarısınız. böyle bir insanla ömür geçmez öldürür sizi. hayat düşündüğünüzden de güzel, kimse için ölmeye değmez. neden ölümü düşünmek yerine kendinize bir düzen kurmayı hayatınıda devam etmeyi düşünmüyorsunuz?

Konuyu 2020 yılında acmissiniz. Nasıl olduğunuz ile ilgili bilgi verir misiniz

Canım ah canım! Nedennnn nedenn seni dövmüş bir adamla evlendin ama yapmışsın bir hata. Sana yalvarırım geri dönme. Neden biliyor musun? Çocuğun olur diye çok korkuyorum. Sen bu şiddete belki dayanırsın ama o yavrucak dayanamaz. Hem kendime yapılana hem sana yapılana. Nolur bunu bir çocuğa yaşatma lütfen bunun dışında umarım yolların kapıların açılır, gerçek sevgiyi bulursun bundan sonra hayatında. Ama bir abla tavsiyesi, önğne gelene tamam demezsen sevgiyi bulursun. Mesela bir adam sana hakaret ettimi? Sevmiyor bitecek. Şiddeti küfürü beklemeyeceksin. Ailenle bırak görüştürmemeyi, ailene kötü bir laf etti mi? Bitecek. Sana değil, başkasona küfrettiğini mi duydun? Bitireceksin. Bak o zaman hayatında ne güzel sevgi dolu insanlar oluyor. Lütfen doğru seçim yap, sonra hayatı sorgula. Hayatımda şiddetti bırak yapan, bahseden bir insanın yeri olamaz. Ne eş, ne arkadaş ne başka bir şey. Sen de bunu hak ediyprsun

Eski bir konuymuş. İnşallah hayat şuan sizin için çok mükemmel geçiyordur. O insan ise hakettiğini bulmuştur başkasına bunları yaşatamaz umarım

Canım benim dik dur demesi kolay biliyorum ya ne desem bilemedim ya hastane koridorlarından ağlayarak yazıyorum bunu sana Allah'ım lütfen bir mucize olsun bu kız icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…