Beni öldürmeye çalıştı

Konu sahibesi maalesef size acıyamadım. Boşanıp kaçan, kendini kurtarmak isteyen sonra cinayete kurban giden kadınlara üzüntüm sonsuz. Kaçıyorlar ama yine kurtulamıyorlar, işte o heriflerin de idam edilmesi yanlısıyım

Size gelince madem ölmeye razısınız ölün o zaman ne diyeyim. Herif boğazınızı sıkmış hala diyorsunuz ki bibibibi ailem şikayetçi olma dedi aileniz de bir garip ve saçma insanlar, sizin kafa da milyon. Aileniz öl dedi diye ölecek misiniz yani??!!

Daha fazla yazmıyorum bu konuya ne haliniz varsa görün polisi de uğraştırmayın madem şikayetçi olmayacaksanız.

Merhaba arkadaşlar. Perişanım nerden başlasam bilemiyorum. 2 yıl sevgililik sonrası geçen sene ağustosta evlendim. Ikimizin yaşı da 24. Kısaca özetlemek gerekirse onunla birbirimizi severek evlendik. Her aile gibi ufak tefek tartışmalarımız oluyordu. Sevgiliyken, aynı evde yaşarken bana agir şiddet uygulamıştı bir sefer. O zamanlar sineye çekmiştim belki düzeltirim beni seviyor düzelir sanmıştım benim de onunda yaşı küçüktü. .Ailemle 3 yıldır görüşmüyordum. Aslında o gorusturmuyordu. Ben 4 aydır antidepresan kullanıyorum. Sürekli sessiz bi şekilde aglamaktan, yalnız kalamamaktan ve evdeki köpeğimizin bütün sorumlulugunun bana kalmasından. Ailemle de 1 buçuk hafta once barıştık. Annem ve kardeşlerim yanıma gelme hayatimi görme ozlem giderme amacıyla evime gelecekti. O Araba almak istiyor diye para yardımında bulundu annem. 1 bucuk haftalık tanıdığı bir insana. Neyse olaya gelmek istiyorum Fevri bir insandır laf yaristirmaya bayılır. Galip gelemezse hiddetlenir. Dün de bu şekilde başladı. 24 saatlik nöbetten sabah eve dönmüştü. Bende sabah gruptan cok mesaj geliyor diye telefonu sessize almışım uyku sersemligiyle . Haliyle alarm çalmamış. Köpeğin sesine uyandım ve balkona pisledigini gördüm hemen temizlemeye başladım. Sonra aşağıdan onun sesini duydum arabasina binen bir komsumuza rica ediyordu bina kapisini acmasi icin. Bende ben acarım diye seslendim. Ellerimi yikarken kapiya geldi vurdu kapiya. Açtım 1 saattir nerdesin dedi öldüm aşağıda 1 saat beklemekten dedi. Bende uyuyakalmışım kopegin sesine uyandım balkona pislemiş dedim. 50 defa aradım seni dedi bende sessizde unutmuşum dedim. Her zamanki laf yarışına başladı. Duydun duymadim. (Bu arada zil çalışmıyor ve yedek anahtar çıkar diye yüz bin kez söyledim ama sorumsuzluk diz boyu, sen çıkarsaydın demeyin herseyi ben dusunmekten gerçekten yoruldum.) Sonra birden boğazıma yapıştı ve sıkarak duvara yasladı hadi şimdi konuş diyerek. Can havliyle kolunu sıkmışım. Hadi bi daha tırmala diye iyice sıktı nefessiz kaldım. Ardından birden karın bosluguma yumruk attı ve yere düştüm. Inanın 15 saniye boyunca nefessiz kaldim aldığım darbe ile. Ben yerde çırpınırken, ayaklarım çırpınırken geber a.ına koyduğu m numara yapma diye gelip başımda bağırıyordu . Elimi zor bela kaldırıp gelme diye isaret ettim. Kopegim gelip yüzümü yaliyor ağlıyordu. Hayvan bile merhamet etti o etmedi. Uzerimde pijama ile beni evden atmaya çalıştı sonra. Direndim çıkmadım. Bu sefer yine bogazima yapisarak yataga götürdü. Var gücüyle boğazımı sıkıyordu. Bi yandan da kulagıma kafama yumrukla vuruyordu. O an yine kopegimiz geldi ve ona hamle yapti pence atarak. Kopegin pesinden koştu birden o an fırsat bulup evden dışarı attım kendimi. Binada bağırmaya başladım. Telefonumu ver dedim verdi. Yalın ayak ustte pijama evdeb çıktım sonra hızlıca dönüp terligimi aldim. Once annemi aradim sonra onun annesini. Onun annesi kızım o sinirli biliyorsun deyince sinirdeb gözüm döndü hemen kapadim ve polisi aradim. Emniyete goturduler ifâde aldilar darp raporu aldilar bana. Şikayet ederseb gorevden uzaklaşacak dediler. Şikâyetçi olmadim uzaklaştırmaada istemedim. Polislee eve döndüm onu alip götürdüler hemen cantami alip uzerimi giyinip taksiye atladım otogara geldim . Kayinvalidem 3 saat mesafede oldugu icin ilk ona geldim suan onunlayım. Ama gitmeyi düşünüyorum. Hala yemek yiyemedim boğazımda 2cm ezilme varmış. Anneme gitsin bakırköyde yatsin zaten ilac içiyor demis. Gelecek benden özür dileyecek ben ne dersen tamam dicek gözünün önünde 5 kadınla yatcam bisey demeyecek diyormus. Beni nasıl bu kadar pasif görmüş. Kendime kızıyorum ilk hatasında bırakıp gitmedim adam ederim sandim. Sonra dün taburdan albay bunu çağırmış olayı duymus. Ceza vermis disiplin cezası git eşinin gönlünü al demiş. Ne hikmetse birden 180 derece döndü. Telefonda bana ağlıyor sümüklü sümüklü. Kafama sıkarım boşanırsan diyor. Ama artık dönemem. Benim canima kast etti. Beni hic sevmemiş böyle sevgi olamaz. Bi yandan ölmek istiyorum bunları yasadiigim icin. Bana güç verin bu süreci nasıl atlatacağım
Şoklar içimde okudum. Ağır şiddet görüp affetmiş evlenmişsiniz. Sizi kölesi haline getirmiş sindirmiş sizi, ses etmemişsiniz. Görevinden olmasın diye şikayetçi olmamışsınız. Ne denebilir, hayret ediyorum yemin ederim. Hayır bi de 'oğlum sinirlidir bişi olmaz' diyen kayınvalideye gitmişsiniz. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba hanımefendi? Bu kadar mı kıymetsiz sizin canınız?
Anlamıyorum bu zihniyeti ve ölene kadar da anlamayacağım.

Merhaba arkadaşlar. Perişanım nerden başlasam bilemiyorum. 2 yıl sevgililik sonrası geçen sene ağustosta evlendim. Ikimizin yaşı da 24. Kısaca özetlemek gerekirse onunla birbirimizi severek evlendik. Her aile gibi ufak tefek tartışmalarımız oluyordu. Sevgiliyken, aynı evde yaşarken bana agir şiddet uygulamıştı bir sefer. O zamanlar sineye çekmiştim belki düzeltirim beni seviyor düzelir sanmıştım benim de onunda yaşı küçüktü. .Ailemle 3 yıldır görüşmüyordum. Aslında o gorusturmuyordu. Ben 4 aydır antidepresan kullanıyorum. Sürekli sessiz bi şekilde aglamaktan, yalnız kalamamaktan ve evdeki köpeğimizin bütün sorumlulugunun bana kalmasından. Ailemle de 1 buçuk hafta once barıştık. Annem ve kardeşlerim yanıma gelme hayatimi görme ozlem giderme amacıyla evime gelecekti. O Araba almak istiyor diye para yardımında bulundu annem. 1 bucuk haftalık tanıdığı bir insana. Neyse olaya gelmek istiyorum Fevri bir insandır laf yaristirmaya bayılır. Galip gelemezse hiddetlenir. Dün de bu şekilde başladı. 24 saatlik nöbetten sabah eve dönmüştü. Bende sabah gruptan cok mesaj geliyor diye telefonu sessize almışım uyku sersemligiyle . Haliyle alarm çalmamış. Köpeğin sesine uyandım ve balkona pisledigini gördüm hemen temizlemeye başladım. Sonra aşağıdan onun sesini duydum arabasina binen bir komsumuza rica ediyordu bina kapisini acmasi icin. Bende ben acarım diye seslendim. Ellerimi yikarken kapiya geldi vurdu kapiya. Açtım 1 saattir nerdesin dedi öldüm aşağıda 1 saat beklemekten dedi. Bende uyuyakalmışım kopegin sesine uyandım balkona pislemiş dedim. 50 defa aradım seni dedi bende sessizde unutmuşum dedim. Her zamanki laf yarışına başladı. Duydun duymadim. (Bu arada zil çalışmıyor ve yedek anahtar çıkar diye yüz bin kez söyledim ama sorumsuzluk diz boyu, sen çıkarsaydın demeyin herseyi ben dusunmekten gerçekten yoruldum.) Sonra birden boğazıma yapıştı ve sıkarak duvara yasladı hadi şimdi konuş diyerek. Can havliyle kolunu sıkmışım. Hadi bi daha tırmala diye iyice sıktı nefessiz kaldım. Ardından birden karın bosluguma yumruk attı ve yere düştüm. Inanın 15 saniye boyunca nefessiz kaldim aldığım darbe ile. Ben yerde çırpınırken, ayaklarım çırpınırken geber a.ına koyduğu m numara yapma diye gelip başımda bağırıyordu . Elimi zor bela kaldırıp gelme diye isaret ettim. Kopegim gelip yüzümü yaliyor ağlıyordu. Hayvan bile merhamet etti o etmedi. Uzerimde pijama ile beni evden atmaya çalıştı sonra. Direndim çıkmadım. Bu sefer yine bogazima yapisarak yataga götürdü. Var gücüyle boğazımı sıkıyordu. Bi yandan da kulagıma kafama yumrukla vuruyordu. O an yine kopegimiz geldi ve ona hamle yapti pence atarak. Kopegin pesinden koştu birden o an fırsat bulup evden dışarı attım kendimi. Binada bağırmaya başladım. Telefonumu ver dedim verdi. Yalın ayak ustte pijama evdeb çıktım sonra hızlıca dönüp terligimi aldim. Once annemi aradim sonra onun annesini. Onun annesi kızım o sinirli biliyorsun deyince sinirdeb gözüm döndü hemen kapadim ve polisi aradim. Emniyete goturduler ifâde aldilar darp raporu aldilar bana. Şikayet ederseb gorevden uzaklaşacak dediler. Şikâyetçi olmadim uzaklaştırmaada istemedim. Polislee eve döndüm onu alip götürdüler hemen cantami alip uzerimi giyinip taksiye atladım otogara geldim . Kayinvalidem 3 saat mesafede oldugu icin ilk ona geldim suan onunlayım. Ama gitmeyi düşünüyorum. Hala yemek yiyemedim boğazımda 2cm ezilme varmış. Anneme gitsin bakırköyde yatsin zaten ilac içiyor demis. Gelecek benden özür dileyecek ben ne dersen tamam dicek gözünün önünde 5 kadınla yatcam bisey demeyecek diyormus. Beni nasıl bu kadar pasif görmüş. Kendime kızıyorum ilk hatasında bırakıp gitmedim adam ederim sandim. Sonra dün taburdan albay bunu çağırmış olayı duymus. Ceza vermis disiplin cezası git eşinin gönlünü al demiş. Ne hikmetse birden 180 derece döndü. Telefonda bana ağlıyor sümüklü sümüklü. Kafama sıkarım boşanırsan diyor. Ama artık dönemem. Benim canima kast etti. Beni hic sevmemiş böyle sevgi olamaz. Bi yandan ölmek istiyorum bunları yasadiigim icin. Bana güç verin bu süreci nasıl atlatacağım
Şikayetçi olmadım kısmını anlamaya çalışıyorum ama size tutup da yaşadığınız normalmiş gibi o sinirli birisi diyen kayınvalidenize gitmenizi asla anlayamadım. Gidebileceğiniz başka bir yer yok mutdu? Yani demeyeyim dedim ama ne biçim dövmüs sizi ancak siz onun o sinirli biri diye sacmasapan acıklama yapan annesine gitmissiniz. Benim babam da sinirli bir insandır yapı olarak ama ne anneme ne bana sesini yükseltti. Kocanız sinirli birisi degil, tedavi olması gereken ruhu hasta birisi. Bunu hakaret olarak degil de gercek anlamda diyorum. Boşanacağınızı sanmıyorum pek, onun da tedaviye ikna olacagını sanmıyorum. Tanrı sizi korusun.

Böyle durumlarda şikayetçi niye önemli biliyor musunuz?
Siz hani kendi canınızı hiçe sayıyorsunuz ya. Halkın canını da hiçe sayıyorsunuz şu konumda.
Zaten o caninin annesinin yanına gitmeniz durumun ne olacağının göstergesi.
E ailenizle yıllarca da görüştürmemiş.
İşte o yüzden bazı ruh hastaları kadınları daha iyş dövebilmek, daha iyi ezebilmek adına aileleri ile görüştürmüyor.
Her şeyi geçtim de bu adam gözünün önünde 5 kadınla birlikte olurum bir şey diyemez diyecek kadar da sapık!
Eminim ki buna benzer cümlelersadece bu kavgada kurulmamıştır da.

Hanımefendi şimdi size yanaklarım gerçek ister uygularsınız ister boşver ir... Psikoloğa gidip nasıl böyle bir eş seçimi yapıp herşeyi kabul etmenizin nedenini ortaya çıkarın ki bu olayı tekrarlamayın... Ben bu tarz olay yaşayıp psikiyatri tedavisi görenleri yakınen gözlemledim. Bu sevgi vs değil.... Siz gene böyle bir insana bağlanabilirsiniz bunun temeli sizin içinizdeki bir hal... Yoksa anneyle görüşme olayını hiç bir kadın zaten kabul etmez.... Sakın beni değnekle kovalamayın ben size ruhunuzu iyileştirmenizi söylüyorum... Yoksa gündelik anlık çözümler önermiyorum.... Ruhunuza inin merkeze.... Bunu çözerseniz siz ne yapacağınızı bilirsiniz 🙏

Size herseyi haketmissiniz demek istemiyoruma ama biraz oyle olmus bir kere şiddet yapan bir daha yapar bunu zaten yasayarak görmüşsünüz. Sikayetci olmayarakta en büyük hatayi yapmissiniz simdi yalvarsa ne yazar iki kere dayak yediniz insan yerine konmadiniz bunlarin farkina varin sikayetci olun bosanin kurtulun bu adama acimayin

Sağlıklı karar alamayıp vazgeçer onuda bağışlar yada merak eder yada dönersiniz ben bu kişileri iyi bilirim sizdede kızmam acil ruhunuzu iyi edin.... Düşünün Bi yerde sorun var.... Bunu düzeltin kendi iyiliğiniz için.... Çünkü gitme dönme bu işin periyodik süreçleri

Yani hepimiz sağlıksız duygular yaşayabiliriz bu gün size yarın bana... Süreyi kısaltın çıkın bu ardebeden... Nasıl dilimiz ağrır çekemez doktara gider çektşririz.. Böyle durumlarda da yalnızlık olur kötü çoçukluk olur sevilmeme hissi olur... Yani Bi nedenle susmuşsunuz.... O değişir değil o neden.... Ben anladım.... Lütfen önce sorunu ortadan kaldırın.... Sonra bakın nasıl berrak olacak kafanızda ruhunuzda 🙏

Size hiç kızmıyorum... Başka konularda başkalarına iyi ne halin varsa gör demiştim olabilir belki dedim bilmiyorum.... Fakat sizde Bi problem var.olabilir insanız hepimiz geçmişten yaralar biriktirdik deştik kanattık irini akıtıp İyileşmek için şansınız var... Haketmediniz ben hakettiğinizi düşünmüyorum 3 seansa iyi olursunuz. İşini bilen bir uzmana gidin.... Niye böyle davrandığınız ortaya çıksın.geçmişteki hangi olay sizi buna bağımlı kıldı Bi ortaya çıksın Bende sağlıkla yeniden doğdum mesajınızı bekliyorum 🙏

Serin hikaye, yaşadıklarını haketmişsin muhtemelen bir sonrakinde yanlışlıkla öldürülürsün. Kötü haber o zaman otomatik olarak minnoşko koca görevden ihraç edilecek, tabii sen ölmüş olacağın için bu sefer engel olamazsın. Cidden üzücü adamın tüm kariyerini ölerek berbat edeceksin. Belli ki adamın kariyeri senin için senin canından daha mühim çünkü uzun vadede aslaaaa ay- rıl- ma - ya- cak- sın. Sadece yola gelsin yalvarsın etsin istiyorsun. Zerre içim acımadı, kocişkolata ile mutluluklar.
Yahu ne kadar kolay karşınızdakiyle azıcık empati kurmayıp hak etmişsin, zerre içim acımadı, dalga geçer gibi kocişkoyla mutluluklar falan demek. Konu sahibinin şikayetçi olmaması ve kayınvalidesine gitmesini bende doğru bulmadım ama bu dedikleriniz psikolojik şiddetten başka bir şey değil. Azıcık vicdanınız olsa da yazmadan önce ona dayansanız keşke.

Nasıl da güzel hikayeleyerek anlatmışsınız öyle. Şöyle yapıyordu böyle yapıyordu diyerek. Siz hayata da mı böyle bakıyorsunuz acaba? Her şeyi bir hikayeleştirme, sanki yaşayanı siz değilmişsiniz gibi ötekileştirme?? Yazım dilinizden bunu anladım ben.

Ne yazık ki kadınlarımıza ölüme ramak kalmasına rağmen aman mesleği aman kariyeri diyorlar. Sözün bittiği yer burası işe, bu kadar yani.

Devam etseydiniz bu adamla ilerde beylik silahıyla vururdu sizi.
Hani şu haberlerde duyduğumuz cahil uzman çavuşlar varya heh aynı öyle haberlerden
Belli ki anası göz yummuş böyle şımarmasına.
Halinize sukredin. Böyle bi adamı dahi sevebildiyseniz, bence herkesi sevebilirsiniz. Çünkü sevdiğiniz adam çok aşağılık bi adam.
Seninki de aynı b*kun laciverti.bosannnnnnnnnnn kurtul.sikayetci ol atılsın diyemiyorum,kendini öldürmez ama şimdi bunu yapan ozaman seni öldürmeye yeltenir

Kayınvalidene gitmene şok oldum. Üstelik kadın oğlunu savunmuş sinirli diye. Bastan başa yanlış. Ama barisacagin anlaşılıyor burdan bile. Kendini katilinin eline verirsin bu da bir çeşit intihar etmek. Kendine reva görüyorsan bu hayatı yaşa kimse onunde duramaz zaten

4 5 ay önce yaşadığım bir şeyi anlatacağım, dönmeye karar verirsen belki tekrar yorumumu görüp vazgeçersin barismaktan

Eski evimde komsu sesinden uyuyamadigim icin gece tikaç takip yatiyordum. Esim 24 saat nöbetçi olduğu bir gece, anahtarı kapının arkasindan çekmeyi unutmuşum, eşim sabah geliyor, eve giremiyor. E tabi tıkaç olduğu icin 1 saat zil sesini duymuyorum..

Eşim telaş yapıp anahtarcı çağırıyor yatak odasi kapısından bir girişi varki, gözleri dolmuş..

Öldüm sanmış..

Sonrasında güldük, sakalaştık nasil uyumussun oyle diye. Bunu eşimi övmek için fln söylemiyorum ama olmasi gereken düşünmesi gereken bu değil mi..

Geri dönmeyi düşünme. Lütfen sakin dönme, sakın. Genceciksin, ailenin yanına gidip kendine yeni bir hayat kurabilirsin. Kayınvalidenin yanından biran önce ayrılmalısın. Ama tek başına gitme, büyük birisi gelip seni alsın, çünkü eşin beni cok korkuttu
Yorumunuzu okuyunca aklıma geldi. Benzer şekilde benim başıma da gelmişti. Gözlerindeki korkuyu çok net hatırlıyorum.
Sevgi budur. Karını, çocuğunu koruyup kollamaktır.
Kavga elbette ederiz. Küstüğümüzde olur. Ama birbirimize ağır kelime bile kullanmayız.

Şu “sinirli biliyorsun” lafından da gına geldi. Bizde sinir yok mu? Her adet dönemi gerilmiş yay gibi olmuyor muyuz? Esen yelden, uçan sinekten nem kapmıyor muyuz? Sinirden kanımız çekilmiyor mu?

Hepsi oluyor. Dişimizi sıkıp karşıdakine normal davranmak için - çocuk, koca, aile, arkadaş, amir vs.- elimizden geleni yapıyoruz.

Hele bir asker için bu sinirli durumunu hiç kabul etmiyorum. İşleri çok zor evet. Ama tamamen kendilerini disipline etmek, kontrol etmek, her duruma adapte olmak için eğitim almıyorlar mı?

Şiddetin hiç bir mazereti olamaz.

aynen öyle, adamın kafasındaki düşünce anneme gitti, gitmek ne demekmiş dönsün ben ona gösteririm :KK43:
çünkü ne yazık ki konu sahibinin bu adamı boşayacağı yok
dünya iyisi olsun her şart ve koşulda beni koruyup kollayan bir kayınvalidem de olsa ben böyle bir olay sonrası kayınvalideme gitmeyi düşünmem, Allah büyük lafımı dolamasın ayağıma da
Ben iki çocuğuma rağmen gitmem kaynanaya. Belki görümceye giderim. Ama toparlanıp aileme doğru yola çıkmak üzere.

Bir mesleğiniz var mı lütfen ayaklarinizin üzerinde durun daha yaşınız çok genç. Ben okurken nasıl üzüldüm sinirlendim sizi düşünemiyorum. Bir de askeri görevli mi?

X