Beni öldürmeye çalıştı

Burada yazanlara acımasızsınız diyorsunuz ama asıl kendine acımayan sizsiniz. Şikayetçi olmasanız bile umarım geri dönmezsiniz çünkü sonunuz kötü görünüyor. Meslekten atilinca belki daha kötü şeyler yapabilirdi. İzinizi kaybettirin,gerekirse üstüne para verip ayrılın, kendinize başka bir hayat kurun. Belli ki kendine aşiri önem veren bir narsist üstelik de psikopat yüzden meslekten atilinca yapabilecekleri çok daha kötü olabilirdi. Canınızı kurtarın

Öncelikle çok geçmiş olsun ve sizi gerçekten tebrik ediyorum direkt polise gidip darp raporu aldığınız için. Lütfen ama lütfen bir daha geri dönmeyin. Laf dalasinda üste çıkamayınca deliren adamlardan oldum olası tiksinmisimdir, kompleksli ve ezik olurlar çünkü. Sizin kocanız da ezigin teki, bunu kapatmak için de size şiddet uygulamış terbiyesiz karaktersiz herif. Gözünün önünde 5 kadınla yaticam ne demek. Yerinizde olsam şikayetçi de olurdum, atılsın meslekten p...nk. Vallahi kelimeler kifayetsiz kaldı çok sinir oldum. Onu sen nasıl karını doversin diye değil de git karinin gönlünü al diye gönderen albayın da aklına tüküreyim. Lütfen, canınızı seviyosaniz o eve dönmeyin. Boşanin, bu mahluktan ayrılınca ne kaybedersiniz ki?

Kendi yorumlarinizi okusaniz cozum bulabilirsiniz aslinda...
Evi adamin başina gecirseydiniz mesela. Ya da tavsiye ettiginiz gibi tekmeyi bir koyun uçsun anne babasinin yanina...

Şikayetçi olmamak ne demek? Köpek müdahale etmese ölmüştünüz. Size tavsiyem, sizin ölüm haberinizi haberlerde izleyip aaa bu kişi forumda konu açmıştı Demeden boşanmanız. Ayrıca o köpeğide başka bir aileye verin. Yada annenize götürün onuda köy gibi bi yerde yaşıyorsa eğer Yada evi müsatse anneniz. Ve eğer gerçekten gitmek isteseydiniz binerdiniz otobüse isterse on gün sürsün o yol giderdiniz. Kendinizi kandırmayın. Kaynanaya sığınmak ne demek ya ? Şaka gibisiniz. ÖLEBİLİRDİNİZ. bunun ciddiyetinin farkına varın. Şikayetçi olurdum, işinden olsun şerefsiz. O bana acıdımı ki? Nasıl kendi canınızı bukadar hiçe sayarsınız anlamıyorum. Ama siz gider barışırsınız bundanda eminim. Bari köpeği kurtarında o hayattan o masum hiç değilse iyi bir hayat yaşar belki.

Keşke birileri Musa Orhan'ın ilk hareketinde ceza almasını sağlayıp askeriyeden atılması için uğraşsaydı.
Belki o zaman kendini öldürürdü de ( hoş öyle bir utanması olduğunu sanmıyorum ya) İpek kız yaşıyor olurdu.
Cani canidir, yaptığının karşılığını almazsa dozu arttırır.
Belki size değil ama eşiniz başkasına zarar verirse bunda sizin de payınız olacak.
Bu adamın elinde silah olmamalı.

"Sinirli" adammış ya hani, öfke kontrolü yokmuş ya, yiyorsa karının gönlünü al diyen albaya da bağırıp çağırsaydı? Boğazını sıksaydı? Birden kontrol edebilmeye başladı herhalde.

Şiddete bahane bulmak manasız. Şükür ölmediniz de kurtarabildiniz kendinizi. Muhakeme yeteneğiniz yerinde değil anladığım kadarıyla, şikayetçi olup kendi ailenizin yanına gitmeniz gerekiyor. Bir an önce ayrılın oradan.

Oğlunu aklamaya çalışan kadının evinde ne işiniz var? İnsan gider otogarda filan oturur sabaha kadar da minnet etmez bu tiplere. Oğlu gelmeye kalksa, sizi korur mu o kadın? Adam sizi öldürmeye çalışıyor, siz mesleği elinden gitmesin derdindesiniz. Bir de eli silah tutan bir mesleği var. Çok lazım değil mi askerin, polisin arasında böyle psikopatlar? Yaşadıklarınıza üzüldüm, hiçbir hemcinsimin şiddet görmesine hak ettin diyemem ama bunu kendinize siz reva görmüşsünüz. Hala da akıllanmış değilsiniz. Hala olayın büyüklüğünü tam idrak edememişsiniz ve bir tarafınız bu psikopatı affetmeye çok meyilli. Yazdıklarınızdan o hissediliyor ama umarım olayın şokundandır, mantığınız geç olmadan devreye girer.

Eşe karşı yaralama suçları şikayete bağlı değil. Darp raporu da aldığınıza göre ceza almama ihtimali yok eşinizin. Dolayısıyla işinden olması da sizin şikayetinize bağlı değil.

Adam ne olduğunu baştan göstermiş, ama size en büyük kötülüğü hikayede olan hiç kimse değil kendiniz kendinize yapmışsınız. Ki bu tavırdaki bir adamın ilk vukuatı olduğunu da sanmıyorum.Hadi evlendiniz şimdi ki bu iyi niyet gösterisi nedir? Hayat arkadaşının canına kast eden adam bırak ödesin bedelini.

Sizin canınıza kasteden adamın mesleği elinden gitmesin diye, şikayetçi olmuyorsunuz.

Size "o sinirlidir" diyen ama aslında "her şeye cevap verme, oğlumu zıvanadan çıkarırsan işte böyle dayağı yersin. Kır dizini, kapat çeneni otur" demek isteyen kv evine gidiyorsunuz.

Annenizin haberi var ama hala kv evinde kalmanıza izin veriyor.

Sizi öldürmeye teşebbüs edecek kadar gözü dönmüş bir caninin mesleği için şikayetçi olmuyorsunuz ama hala arsızlığına devam ediyor.

Size bu gerçekleri söyleyen üyeleri acımasızlıkla suçluyorsunuz. Gözünüz açın, gerçekleri görün diye tüm yorumlar.

Herkes hakettiğini yaşar diye bir söz var. Tabi ki şiddeti hiç bir kadın haketmez ama bu sözü, kabul ettiğiniz kadarını yaşıyorsunuz diye yorumlayın. Eğer bu defa da kabul ederseniz, tekrarları gelecektir.

Güç mü verelim size!!!
Gerçekten iyimisiniz Allah aşkına ölüyordunuz ölüyordunuz farkındamısınız.
Ve sizi pijamalarla dışarı atmış.
Ya bı erkek namusunu nasıl dışarı atar???
Kv nize hangi gerekçe ile gittiniz.
Kv ne gittim, karakolda da şikayetçi olmadım yazdınız ya benden koca bı sıfır aldınız.
5 tane kadınla da gözünüzüm önünde yatıcak ve her dediğine he derseniz sizle barışacak he öyle mi!!!
Albayı ağzına edince de salya sümük ağlıyor.
Barışalım diye.
Çok kişiliksiz bı kocanız var.

Siz onurlu olunda bosayın lütfen.

Bi erkek için aileden vazgeciyorsunuz da şiddet uygulayan sizi öldürmeye çalışan birinden neden vazgecemiyorsunuz k. V gidene kadar annenize gitseydiniz sizin ayrılmaya niyetiniz yok şikayetçi bile olmammissiniz siz daha çok dayak yer en son da 3 sayfalara manşet olursunuz

Ben de adamin ihrac edilirse nasilsa kaybedecek bir seyim yok diyerek konu sahibine zarar verebilecegini dusunenlerdenim... koruma kararini delebilir ve sikayetci olsa da adam oldurmeye tesebbus ettigi halde tutuksuz yargilanmasi da muhtemel geldi... bu yuzden gercekten akil vermek zor. Konu sahibi bence bulundugun ilin barosunun kadin haklari merkezini ve mor catiyi aramalisin. Sikayetci olma koruma karari aldirma sonuclarini sureci iyice ogrenmelisin. Gerekirse siginma evine gidebilir misin adresin gizli olacak mi, bu avukatlar her gun bu konuda calisiyor ne yapman gerektigini hepimizden daha iyi bilirler. Belki psikolojik destek de veriyor olabilirler. Kocaniz gibi insanlarin davranis oruntulerine de hakimlerdir. Guvenliginiz icin onlardan tavsiye alin ailenizin yanina gidin telefonlari acmayin bu surecte guclu kalabilmek icin psikolojik yardim da alin siddet goren kadinlarla calisan biri olsun. Onceliginiz guvenliginiz olsun su anki caresizliginizle siginacaginiz tek liman o pislikmis gibi gelebilir bu psikoloji aslinda yayginl siddet goren kadinlar arasinda. Bu yuzden destek almaya calisin lutfen.

Son düzenleme:
Kadın ailesi ile uc yıldır konusmuyormus sadece bır haftadır gorusuyor. Demek kı bu uc yılda kayınvalıde ıle samımı oldu, ona gıtmesının sebebı de bır an once o evden kendını dısarı atmak belkı baska yerı yok gıdecek orda kalmayı dusundugunu de sanmıyorum. Darp raporu almıs ıste ne guzel. Şimdi yapacagın hemen annene gıtmek ondan sonra da dava baslatmak bence de ısıne hıc bulasma delırıp sana patlamasın kaybedecek bıseyı olmayan adamdan korkarım ben ama hemen ac davanı nafakanı da al

köpeğiniz nerede şuan o adamın eline bırakmadınız inşallah

aynen öyle, adamın kafasındaki düşünce anneme gitti, gitmek ne demekmiş dönsün ben ona gösteririm
çünkü ne yazık ki konu sahibinin bu adamı boşayacağı yok
dünya iyisi olsun her şart ve koşulda beni koruyup kollayan bir kayınvalidem de olsa ben böyle bir olay sonrası kayınvalideme gitmeyi düşünmem, Allah büyük lafımı dolamasın ayağıma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…