Beni öldürmeye çalıştı

Hiç gururn yokmu ya allah askına benım aklım almıyor daha sevgılıyken kendını darp eden adama nasıl bı sevgı bu ya aılenden bıle vazgıcırecrk ustelık. Bızım kızlarımızın tek hatası bu ıste o tek hata canından edıyor. Nerde ruh hastası pıslık var onları buluyorsunuz. Her manyak cok sever dıye bı algı var bızım kızların yarısında yapmayın ya tek sevmesın mantık evlılıgı yapın bu devırde sevgı bı boka yaramıyor. Bu hallere dusmussun ve hala sıkayetcı olmadım dıyorsun aynısını baban yapsa kardesın yapsa sıkayet ederdın bı erkege bukadar saplanmakta manyklık. Sen yıne affesecksın bellı ınsallah etmezsın edersende bunun sonu kotu huylu huyundan vazgecmez dedıklerını yapsan bıle yapmadıgın bı an yıne bogazlar senı.
Bıde gıdıp onun bu halıne ses etmeyen anneye sıgınmıasın baska yere gıtmektende korkuyorsun demı senı bogazlayan adam kızar dıye. Yazık genclıgıne yazık aılenın sana verdıgı emege yazık allahın verdıgı aklı kullanmayısına yazık.

cok sindirilmissin. artik bundan vazgeç. oncelikle annenin evine git. derhal dava ac. kocan cok ileri gitmis. bunun sonrasinda artik duracagi yer yok, sonuna kadar gidecek. derhal tum mal varliklarina tedbir koydur. siddet zaten ispatli, al nafakani hayatina devam et. yoksa devam edecek bir hayatin olmayacak.

Gerçekten boşamayı düşünseydin şikayetçi olurdun bence

Sırf size daha fazla tepki gösterip barışmak istemez korkusuyla kendi anneniz yerine kv denize gitmediyseniz bende birşey bilmiyorum.

Aileniz bu ruh hastasından daha mı kötüde, siz bu adam yüzünden ailenizden vazgeçtiniz? 24 yaşında kendine yazık etmişsin resmen.

Beni nasıl bu kadar pasif görmüş diye soruyorsunuz bir de? Elinden zor kurtulduğunuz adamı şikayet etmeyip, kızım o sinirli diyen kv'nin yanına gidip, annemin yanına gitmeyi düşünüyorum diyorsunuz ve hala o adamla iletişim halindesiniz. Sizce niye sizi ciddiye almıyor? Eğer geri dönerseniz bu sefer ölürsünüz.

Böyleleri silah taşımasın lütfen ya. Niye şikayet etmiyorsunuz? Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz. Başkalarını düşünün.

Hiç üslubumu yumuşatmayacağım. Bazı insanlar hak ediyor. Siz de hak ediyorsunuz. 3 saatlik mesafeye kaynanaya giden 8 saatlik mesafeye de gidebilirdi. Akıllanmamışsınız.
Annem babam sikayetci olma dedikleri için olmadım. Zaten akıl sağlığı yitirmiş bir insanım. Cok acimasizsiniz

Benim de eşim asker . Bir keresinde regl ağrısı yüzünden 3 4 ağrı kesici almıştım neyse zehirlenmiş gibi birsey oldum bulunduğum ilçe de küçük olduğu için doktor hemen merkeze sevk etti . Baktım polisler geldi işte kocanız işten atılacak aile içi siddet var gibi dendi ikimiz de sok olduk allahım adamları ikna edebe kadar
Demem o ki böyle birseyden bile atılacak olan asker sizin durumda her şekil atılır ve ceza alır acımayın lütfen seviyorsanız da bir yere kadar canınıza kastetmiş biri o cani ilgisiz ve sizi küçük gören . Kendinize gelin lütfen her an ölüm korkusu ile yaşanır mı ?

Sanmiyorum ama umarim bosanirsin. Adam canina kastetmis sende isinden ali koyarim diye sikayette bulunamadim diyosun nediyim Gozunun acilmasi icin neler duyman veya yasaman gerekiyor bilmiyorum

Kesinlikle düzelecek bir adama benzemiyor. Allah size bir uyarıda bulunmuş işte bunu görün ve ayrılın o adamdan.. Ölüm haberinizi duymak istemeyiz..

O can havliyle kayınvalideye değil anneme babama sığınırdım. Sonuçta bu psikopat ağaç kavuğundan çıkmadı anasının oğlu!. Sinirli biri o biliyosun diyip bu olayı normalleştirmeye çalışan manyağın manyak oğlu.! Kahvemi yudumlarken okuyup ben çılgına döndüm burda. Umarım ama umarım o şeytandan kurtulursunuz

Annem babam sikayetci olma dedikleri için olmadım. Zaten akıl sağlığı yitirmiş bir insanım. Cok acimasizsiniz
Akıl sağlığını yitirmiş bir insanım derken ? O halde tedavi görmeniz gerekli farkındasınız değil mi siz eve dönüp üstüne çocuk doğurup yaşamaya devam etmeye meyillisiniz bence. Şimdilik sadece o köpeğe yazık diyorum size de yazık ama kendiniz bu hale getiren sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…