Beni öldürmeye çalıştı

Yazacak cok şeym var ona ama terbiyem müsade etmez size de yazacak çok şeyim var ama xaten üzgünsünz faha da cok uzmek istemiyorm benden once yazanlarn hepsi yazmış zaten ..
Bu olanlara bir cocugu tanik etmek istermisiniz belki onn da bunlari ysamasini? Barisirsaniz ilerde cocukda yapacaksınız onunda günahına gireceksiniz zavalli hrm size üzülecek hemde belkide o da yasayacak bunları.

Kim ki o?

Yav, konu sahibi en son evden güçbela kaçıp manevi teyzesi mi varmış ne, ona sığınmıştı. Ne ara herifi ikna etti, ne ara davayı açtılar, boşandılar.?
en son kayınvalidesindeydi ne zaman manevi teyzesine sığındı amma geri kalmışım konudan .takip edeyim bari

bacım ne işin var kv nin evinde direk önce hastaneye darp raporu almaya sonrasında kendi ailenişn yanına bu kadarı olmaz o kadar haber okuyoruz kadın cinayetleri allah korusun başına gelmek üzereymiş lütfen kendine saygın olsun hemen darp raporu al direk boşan hiç bekleme bile kayın validelerde neymiş ya kimi okusam yanına koşuyor

Kim ki o?

Yav, konu sahibi en son evden güçbela kaçıp manevi teyzesi mi varmış ne, ona sığınmıştı. Ne ara herifi ikna etti, ne ara davayı açtılar, boşandılar.?
İvet bende merak ettim işte Ne ara oldu bitti. Ama dayımın oğlu anlaşmalı 1 hafta içinde boşanmıştı bilmiyorum

Resmen usenmeden gece gece 21 sayfa yorumlari okudum hatta konu sahibi nasil diye o kadar merak ettimki acaba tekrar yorum yazmismidir diye. Konuyu acti sonra kayboldu, umarim basina bisey gelmemistir

Darp raporu alıp şikayetçi olmamak? Öldürülme tehlikesi geçirip kaynana ya gitmek,? Sen dalga mı geçiyorsun,? Dayak da mustahak sana herşey mustahak. Anne Ocağı dururken kaynana Kucağı...?
Sen zannediyor musun Kaynanan seni Tutacak koruyup kollayacak sana analık yapacak cahilmisin sen?
O kadın iyi bir insan olsaydı Cocuğunu iyi yetiştirirdi kusura bakma. Git biran önce Darp raporunu alıp savcılığa şikayetci ol boşan ve kurtul...

Resmen usenmeden gece gece 21 sayfa yorumlari okudum hatta konu sahibi nasil diye o kadar merak ettimki acaba tekrar yorum yazmismidir diye. Konuyu acti sonra kayboldu, umarim basina bisey gelmemistir
Kocasının koyunun da uyuyordur. Hukuk sistemi böyle bir kadını nasıl korusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…