Beni öldürmeye çalıştı

1. Si şikayetçi olmadın acizsin
2. Daha çok böyle dayak yersin bacım
Çok üzgünüm yaşadıkların için ama anında şikayetçi olup davayı açmalıydın kendine haksızlık ediyorsun gururunu ve kendini ezmişsin sadece...

Ben bir fikri ve tarzı eleştirdim. Siz ise başka birini savunmak için onunla olan konuşmaya müdahil oluyor ve eleştiriyorsunuz. E arada baya bi fark var ama neyse artık..

Gözlerim doldu okurken çok üzüldüm eş dediğiniz insanın size bunları yaşatmasına .Dualarım sizinle olcak Rabbim yardımcınız olsun durumunuz ne şu an ne yaptınız merak ettim

Kesinlikle affetmeyin. Aileniz de bu durumda nasıl evine dön diyebiliyor? Böyle aile mi olur? Bir süre dostlarınızın yanında kalın bari. İş bulun ev tutun hayata sıfırdan başlayın. Neden geçinilmesin 2500 le de illaki yaşanır tek başınasınız gerekirse kuru ekmek yiyin ama o kişiye dönmeyin.

Cunku adam isinden de olsa iyice bu kadina sarcak bazen kotuyu bilmeyince konusnak kolayda Allah yardimvisi olsun

pü Allah kahretsin, elleri kırılsın o hayvanın inşallah. arkadaşlar girmiyorum buraya biri yazabilir mi ne olmuş? konu sahibi boşanma davası açtı ya da boşandı deyin lütfen.

Birileri demiş ki o kişiyi şikayet edip işinden etseydiniz diye. O iş öyle olmuyor işte. Bi kapı açılmadı diye eşine bunu yapan işten atılırsa direkt kadını arar bulur ve öldürür. Böyle pisliklerden kurtulmanın yolu her zaman bu olmuyor. Kadının korkusundan geri adım atması çok olağan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…