Beni öldürmeye çalıştı

Nasıl şikayetçi olmuyorsun sen iyi misin hey allahım ya annen baban evine kabul etmiyor mu hiç bir şey bulamazsan kadın sığınma evine git iş bul çalış paranı Kazan ama o adamın yanına dönersen bence bir daha kurtuluşun yok adam insan değilmiş merhametsiz insan sevdiğini geçtim düşmanına yapamaz böyle bir şeyi saf saf yuvam yuvam demeyin şükür et ki çocuğun yok bir an önce ayrıl bu pislikten

Yazık değil mi annene ya elin şerefsizinden kızı için duyduğu laflara bak Allah böylelerini kahretsin

Belli bir suresi var diye biliyirum ama rapor icin yani affettin demek icin mahkeme de.. yanlis mi biliyorum 6 aya kadar kullanabiliyo diye biliyom

Sana ağlamasınin tek sebebi işini maaşını kaybetme korkusu snei gram sevmiyor hizmetçi köle olarak görüyor pislik heris...eski berbat şahısta boğazımı sıkmıştı sabaha kadar nefes almakta zorluk yaşadım sürekli yutkunuyordum su icemedim kesin öleceğimi düşündüm 112 yi aramak istedim telefonumu sakladı bebeğimin resmine bakarak ağladım..yanımda bozuntunun tek derdi işini kaybetme korkusuydu parayı sever benim sayemde meslek sahibi oldu issiz gucsuzdu birde bu pislik...ondan kolay boşanmanın sebebide bosanmazsa onu mesleğinden edecek şeylerin elimde olması ..eğer olursa birgün mesleğinden olursa bu psikopat yine yakama yapışır inşallah bu meslekten hiç atılmaz çalışarak geberip gider..çok kotu oldum konunuzu okuyunca eski anlarım aklıma geldi

Size söyleyeceğim tek şey bravo adamdan ne de güzel şikayetçi olmamışsınız ama çok güzel hareket gerçekten görevden alınmasın yazık olmasın eşinize kayınvalideniz de ne güzel demiş işte sinirli o biliyormuşsun adamcağız bir anlık sinirle seni öldürmeye kalkmış bu kadar yani.. Ölmemişsin sonuçta.. Allah korusun bir dahakine hayatınızı kaybetmenize sebebiyet verirse de savunması bir anlık sinir olur.. Sizin arkanızdan da keşke şikayetçi olsaydı zamanında zavallı kadıncağız diyerek ağlarlar.. En çok da zarar gören o köpeğiniz olur .. Allah korusun Allah göstermesin ama bu size bahsettiğim şey eminim herkese tanıdık gelecektir.. Hikaye her yerde aynı.. Rica ediyorum kendinize gelin kim bu adam size nasıl bunu yapar.. Onu bin pişman edeceğiniz yerde bir de size boşanma benden kafama sıkarım laflarını dinliyorsunuz.. O sinirli biliyorsun diyen annesinin yanında kalıyorsunuz herşey şaka gibi geliyor bana inanın çok üzüldüm.. Şuan yıkılmış bir durumdasınız biliyorum belki bana kızmış olabilirsiniz ama inanın bunları söylemeden duramadım bu artık son nokta canınıza kast etmiş daha ilerisi ne olabilir??

Sende boşanıcak göz yok olsa kv gitmezdin. Adamım gözünde iki gram değerin yok ama sen o yanmasın dıye şikayetçi olmadın. Ne diyim biz kadım cinayetlerine ağlamaktan yorulduk artık. Biz ne dersek boş yakında dönersin kocana barışırsınız

Anladığım kadarıyla asker eşi, albay çağırmış diyor. Farketmez gerçi ne olduğu insan değil bu yeterli.sikayetci bile olmamış öldürmesini bekliyor sanırım.adamin annesine sığınmış.ay adam dedim pardon.24 yaşında adam da kızda. Ne diyim ya valla artık boggg geldi

Aaa siz boşandınız mı? Ben şok! Çok sevindim ya sizin bayağı olaylar vardı.

O ani sinir bir daha gelebilir ve bunun sonucunda haberlerde sizi izleyebiliriz Allah korusun.
böyle sinirini kontrol edemeyen psikopatlardan uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…