- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
Ruh hastasi kopek!! Kopek dedim ama kufur etmemek icin kopek dedim yoksa o serefsiz masum canlarin tirnagi olamaz. Kardesim bu herif seni 4 yildir annenlerle gorusturmuyor ve sen 1 yildir evlisin. Herif seni sevgiliyken dövmüş sevgiliyken ailenle gorusturmemiszatn. Sen bir hata yapmissin evlenmissin. Evlenmissin herif seni öldürmeye kalkmis. Sen hala burda oruyor musun?? Bu kopek bosanmaya kalksan da seni oldurmeye kalkar. Senneen o it gorevden ayrilmasin diye sikayetini geri alıyorsun. Surunsun serefsiz. Bir dk durma sakin!!!
[/QUO
Nasıl şikayetçi olmuyorsun sen iyi misin hey allahım ya annen baban evine kabul etmiyor mu hiç bir şey bulamazsan kadın sığınma evine git iş bul çalış paranı Kazan ama o adamın yanına dönersen bence bir daha kurtuluşun yok adam insan değilmiş merhametsiz insan sevdiğini geçtim düşmanına yapamaz böyle bir şeyi saf saf yuvam yuvam demeyin şükür et ki çocuğun yok bir an önce ayrıl bu pisliktenMerhaba arkadaşlar. Perişanım nerden başlasam bilemiyorum. 2 yıl sevgililik sonrası geçen sene ağustosta evlendim. Ikimizin yaşı da 24. Kısaca özetlemek gerekirse onunla birbirimizi severek evlendik. Her aile gibi ufak tefek tartışmalarımız oluyordu. Sevgiliyken, aynı evde yaşarken bana agir şiddet uygulamıştı bir sefer. O zamanlar sineye çekmiştim belki düzeltirim beni seviyor düzelir sanmıştım benim de onunda yaşı küçüktü. .Ailemle 3 yıldır görüşmüyordum. Aslında o gorusturmuyordu. Ben 4 aydır antidepresan kullanıyorum. Sürekli sessiz bi şekilde aglamaktan, yalnız kalamamaktan ve evdeki köpeğimizin bütün sorumlulugunun bana kalmasından. Ailemle de 1 buçuk hafta once barıştık. Annem ve kardeşlerim yanıma gelme hayatimi görme ozlem giderme amacıyla evime gelecekti. O Araba almak istiyor diye para yardımında bulundu annem. 1 bucuk haftalık tanıdığı bir insana. Neyse olaya gelmek istiyorum Fevri bir insandır laf yaristirmaya bayılır. Galip gelemezse hiddetlenir. Dün de bu şekilde başladı. 24 saatlik nöbetten sabah eve dönmüştü. Bende sabah gruptan cok mesaj geliyor diye telefonu sessize almışım uyku sersemligiyle . Haliyle alarm çalmamış. Köpeğin sesine uyandım ve balkona pisledigini gördüm hemen temizlemeye başladım. Sonra aşağıdan onun sesini duydum arabasina binen bir komsumuza rica ediyordu bina kapisini acmasi icin. Bende ben acarım diye seslendim. Ellerimi yikarken kapiya geldi vurdu kapiya. Açtım 1 saattir nerdesin dedi öldüm aşağıda 1 saat beklemekten dedi. Bende uyuyakalmışım kopegin sesine uyandım balkona pislemiş dedim. 50 defa aradım seni dedi bende sessizde unutmuşum dedim. Her zamanki laf yarışına başladı. Duydun duymadim. (Bu arada zil çalışmıyor ve yedek anahtar çıkar diye yüz bin kez söyledim ama sorumsuzluk diz boyu, sen çıkarsaydın demeyin herseyi ben dusunmekten gerçekten yoruldum.) Sonra birden boğazıma yapıştı ve sıkarak duvara yasladı hadi şimdi konuş diyerek. Can havliyle kolunu sıkmışım. Hadi bi daha tırmala diye iyice sıktı nefessiz kaldım. Ardından birden karın bosluguma yumruk attı ve yere düştüm. Inanın 15 saniye boyunca nefessiz kaldim aldığım darbe ile. Ben yerde çırpınırken, ayaklarım çırpınırken geber a.ına koyduğu m numara yapma diye gelip başımda bağırıyordu . Elimi zor bela kaldırıp gelme diye isaret ettim. Kopegim gelip yüzümü yaliyor ağlıyordu. Hayvan bile merhamet etti o etmedi. Uzerimde pijama ile beni evden atmaya çalıştı sonra. Direndim çıkmadım. Bu sefer yine bogazima yapisarak yataga götürdü. Var gücüyle boğazımı sıkıyordu. Bi yandan da kulagıma kafama yumrukla vuruyordu. O an yine kopegimiz geldi ve ona hamle yapti pence atarak. Kopegin pesinden koştu birden o an fırsat bulup evden dışarı attım kendimi. Binada bağırmaya başladım. Telefonumu ver dedim verdi. Yalın ayak ustte pijama evdeb çıktım sonra hızlıca dönüp terligimi aldim. Once annemi aradim sonra onun annesini. Onun annesi kızım o sinirli biliyorsun deyince sinirdeb gözüm döndü hemen kapadim ve polisi aradim. Emniyete goturduler ifâde aldilar darp raporu aldilar bana. Şikayet ederseb gorevden uzaklaşacak dediler. Şikâyetçi olmadim uzaklaştırmaada istemedim. Polislee eve döndüm onu alip götürdüler hemen cantami alip uzerimi giyinip taksiye atladım otogara geldim . Kayinvalidem 3 saat mesafede oldugu icin ilk ona geldim suan onunlayım. Ama gitmeyi düşünüyorum. Hala yemek yiyemedim boğazımda 2cm ezilme varmış. Anneme gitsin bakırköyde yatsin zaten ilac içiyor demis. Gelecek benden özür dileyecek ben ne dersen tamam dicek gözünün önünde 5 kadınla yatcam bisey demeyecek diyormus. Beni nasıl bu kadar pasif görmüş. Kendime kızıyorum ilk hatasında bırakıp gitmedim adam ederim sandim. Sonra dün taburdan albay bunu çağırmış olayı duymus. Ceza vermis disiplin cezası git eşinin gönlünü al demiş. Ne hikmetse birden 180 derece döndü. Telefonda bana ağlıyor sümüklü sümüklü. Kafama sıkarım boşanırsan diyor. Ama artık dönemem. Benim canima kast etti. Beni hic sevmemiş böyle sevgi olamaz. Bi yandan ölmek istiyorum bunları yasadiigim icin. Bana güç verin bu süreci nasıl atlatacağım
Yazık değil mi annene ya elin şerefsizinden kızı için duyduğu laflara bak Allah böylelerini kahretsinMerhaba arkadaşlar. Perişanım nerden başlasam bilemiyorum. 2 yıl sevgililik sonrası geçen sene ağustosta evlendim. Ikimizin yaşı da 24. Kısaca özetlemek gerekirse onunla birbirimizi severek evlendik. Her aile gibi ufak tefek tartışmalarımız oluyordu. Sevgiliyken, aynı evde yaşarken bana agir şiddet uygulamıştı bir sefer. O zamanlar sineye çekmiştim belki düzeltirim beni seviyor düzelir sanmıştım benim de onunda yaşı küçüktü. .Ailemle 3 yıldır görüşmüyordum. Aslında o gorusturmuyordu. Ben 4 aydır antidepresan kullanıyorum. Sürekli sessiz bi şekilde aglamaktan, yalnız kalamamaktan ve evdeki köpeğimizin bütün sorumlulugunun bana kalmasından. Ailemle de 1 buçuk hafta once barıştık. Annem ve kardeşlerim yanıma gelme hayatimi görme ozlem giderme amacıyla evime gelecekti. O Araba almak istiyor diye para yardımında bulundu annem. 1 bucuk haftalık tanıdığı bir insana. Neyse olaya gelmek istiyorum Fevri bir insandır laf yaristirmaya bayılır. Galip gelemezse hiddetlenir. Dün de bu şekilde başladı. 24 saatlik nöbetten sabah eve dönmüştü. Bende sabah gruptan cok mesaj geliyor diye telefonu sessize almışım uyku sersemligiyle . Haliyle alarm çalmamış. Köpeğin sesine uyandım ve balkona pisledigini gördüm hemen temizlemeye başladım. Sonra aşağıdan onun sesini duydum arabasina binen bir komsumuza rica ediyordu bina kapisini acmasi icin. Bende ben acarım diye seslendim. Ellerimi yikarken kapiya geldi vurdu kapiya. Açtım 1 saattir nerdesin dedi öldüm aşağıda 1 saat beklemekten dedi. Bende uyuyakalmışım kopegin sesine uyandım balkona pislemiş dedim. 50 defa aradım seni dedi bende sessizde unutmuşum dedim. Her zamanki laf yarışına başladı. Duydun duymadim. (Bu arada zil çalışmıyor ve yedek anahtar çıkar diye yüz bin kez söyledim ama sorumsuzluk diz boyu, sen çıkarsaydın demeyin herseyi ben dusunmekten gerçekten yoruldum.) Sonra birden boğazıma yapıştı ve sıkarak duvara yasladı hadi şimdi konuş diyerek. Can havliyle kolunu sıkmışım. Hadi bi daha tırmala diye iyice sıktı nefessiz kaldım. Ardından birden karın bosluguma yumruk attı ve yere düştüm. Inanın 15 saniye boyunca nefessiz kaldim aldığım darbe ile. Ben yerde çırpınırken, ayaklarım çırpınırken geber a.ına koyduğu m numara yapma diye gelip başımda bağırıyordu . Elimi zor bela kaldırıp gelme diye isaret ettim. Kopegim gelip yüzümü yaliyor ağlıyordu. Hayvan bile merhamet etti o etmedi. Uzerimde pijama ile beni evden atmaya çalıştı sonra. Direndim çıkmadım. Bu sefer yine bogazima yapisarak yataga götürdü. Var gücüyle boğazımı sıkıyordu. Bi yandan da kulagıma kafama yumrukla vuruyordu. O an yine kopegimiz geldi ve ona hamle yapti pence atarak. Kopegin pesinden koştu birden o an fırsat bulup evden dışarı attım kendimi. Binada bağırmaya başladım. Telefonumu ver dedim verdi. Yalın ayak ustte pijama evdeb çıktım sonra hızlıca dönüp terligimi aldim. Once annemi aradim sonra onun annesini. Onun annesi kızım o sinirli biliyorsun deyince sinirdeb gözüm döndü hemen kapadim ve polisi aradim. Emniyete goturduler ifâde aldilar darp raporu aldilar bana. Şikayet ederseb gorevden uzaklaşacak dediler. Şikâyetçi olmadim uzaklaştırmaada istemedim. Polislee eve döndüm onu alip götürdüler hemen cantami alip uzerimi giyinip taksiye atladım otogara geldim . Kayinvalidem 3 saat mesafede oldugu icin ilk ona geldim suan onunlayım. Ama gitmeyi düşünüyorum. Hala yemek yiyemedim boğazımda 2cm ezilme varmış. Anneme gitsin bakırköyde yatsin zaten ilac içiyor demis. Gelecek benden özür dileyecek ben ne dersen tamam dicek gözünün önünde 5 kadınla yatcam bisey demeyecek diyormus. Beni nasıl bu kadar pasif görmüş. Kendime kızıyorum ilk hatasında bırakıp gitmedim adam ederim sandim. Sonra dün taburdan albay bunu çağırmış olayı duymus. Ceza vermis disiplin cezası git eşinin gönlünü al demiş. Ne hikmetse birden 180 derece döndü. Telefonda bana ağlıyor sümüklü sümüklü. Kafama sıkarım boşanırsan diyor. Ama artık dönemem. Benim canima kast etti. Beni hic sevmemiş böyle sevgi olamaz. Bi yandan ölmek istiyorum bunları yasadiigim icin. Bana güç verin bu süreci nasıl atlatacağım
Belli bir suresi var diye biliyirum ama rapor icin yani affettin demek icin mahkeme de.. yanlis mi biliyorum 6 aya kadar kullanabiliyo diye biliyomAllah'ım ben ne okudum boyle... Bu nasil bir siddet... bu adam insan degil. Hayvan bile yapmaz bunun yaptigini. O nasil laflar oyle. Yenilir yutulur degil. Affedersen o darp raporunu kullanamazsin mahkemede bir daha cunku affetmis sayiliyorsun. Bir daha darp raporu alman gerek affettikten sonra bosanmak istediginde. Ancak affetmez ve donmezsen elindeki raporla tazminat da istersin bosanirken. Keske onun bu hayvanca yaptiklarina karsilik sikayetci olsa idin de isinden etse idin. Bu tipler ancak bundan anlar. Uzaklastirma karari cikar savciliga basvurup. Avukatin da yapar gerci. Lutfen ama lutfen affetme bu mahlukati.
Size söyleyeceğim tek şey bravoMerhaba arkadaşlar. Perişanım nerden başlasam bilemiyorum. 2 yıl sevgililik sonrası geçen sene ağustosta evlendim. Ikimizin yaşı da 24. Kısaca özetlemek gerekirse onunla birbirimizi severek evlendik. Her aile gibi ufak tefek tartışmalarımız oluyordu. Sevgiliyken, aynı evde yaşarken bana agir şiddet uygulamıştı bir sefer. O zamanlar sineye çekmiştim belki düzeltirim beni seviyor düzelir sanmıştım benim de onunda yaşı küçüktü. .Ailemle 3 yıldır görüşmüyordum. Aslında o gorusturmuyordu. Ben 4 aydır antidepresan kullanıyorum. Sürekli sessiz bi şekilde aglamaktan, yalnız kalamamaktan ve evdeki köpeğimizin bütün sorumlulugunun bana kalmasından. Ailemle de 1 buçuk hafta once barıştık. Annem ve kardeşlerim yanıma gelme hayatimi görme ozlem giderme amacıyla evime gelecekti. O Araba almak istiyor diye para yardımında bulundu annem. 1 bucuk haftalık tanıdığı bir insana. Neyse olaya gelmek istiyorum Fevri bir insandır laf yaristirmaya bayılır. Galip gelemezse hiddetlenir. Dün de bu şekilde başladı. 24 saatlik nöbetten sabah eve dönmüştü. Bende sabah gruptan cok mesaj geliyor diye telefonu sessize almışım uyku sersemligiyle . Haliyle alarm çalmamış. Köpeğin sesine uyandım ve balkona pisledigini gördüm hemen temizlemeye başladım. Sonra aşağıdan onun sesini duydum arabasina binen bir komsumuza rica ediyordu bina kapisini acmasi icin. Bende ben acarım diye seslendim. Ellerimi yikarken kapiya geldi vurdu kapiya. Açtım 1 saattir nerdesin dedi öldüm aşağıda 1 saat beklemekten dedi. Bende uyuyakalmışım kopegin sesine uyandım balkona pislemiş dedim. 50 defa aradım seni dedi bende sessizde unutmuşum dedim. Her zamanki laf yarışına başladı. Duydun duymadim. (Bu arada zil çalışmıyor ve yedek anahtar çıkar diye yüz bin kez söyledim ama sorumsuzluk diz boyu, sen çıkarsaydın demeyin herseyi ben dusunmekten gerçekten yoruldum.) Sonra birden boğazıma yapıştı ve sıkarak duvara yasladı hadi şimdi konuş diyerek. Can havliyle kolunu sıkmışım. Hadi bi daha tırmala diye iyice sıktı nefessiz kaldım. Ardından birden karın bosluguma yumruk attı ve yere düştüm. Inanın 15 saniye boyunca nefessiz kaldim aldığım darbe ile. Ben yerde çırpınırken, ayaklarım çırpınırken geber a.ına koyduğu m numara yapma diye gelip başımda bağırıyordu . Elimi zor bela kaldırıp gelme diye isaret ettim. Kopegim gelip yüzümü yaliyor ağlıyordu. Hayvan bile merhamet etti o etmedi. Uzerimde pijama ile beni evden atmaya çalıştı sonra. Direndim çıkmadım. Bu sefer yine bogazima yapisarak yataga götürdü. Var gücüyle boğazımı sıkıyordu. Bi yandan da kulagıma kafama yumrukla vuruyordu. O an yine kopegimiz geldi ve ona hamle yapti pence atarak. Kopegin pesinden koştu birden o an fırsat bulup evden dışarı attım kendimi. Binada bağırmaya başladım. Telefonumu ver dedim verdi. Yalın ayak ustte pijama evdeb çıktım sonra hızlıca dönüp terligimi aldim. Once annemi aradim sonra onun annesini. Onun annesi kızım o sinirli biliyorsun deyince sinirdeb gözüm döndü hemen kapadim ve polisi aradim. Emniyete goturduler ifâde aldilar darp raporu aldilar bana. Şikayet ederseb gorevden uzaklaşacak dediler. Şikâyetçi olmadim uzaklaştırmaada istemedim. Polislee eve döndüm onu alip götürdüler hemen cantami alip uzerimi giyinip taksiye atladım otogara geldim . Kayinvalidem 3 saat mesafede oldugu icin ilk ona geldim suan onunlayım. Ama gitmeyi düşünüyorum. Hala yemek yiyemedim boğazımda 2cm ezilme varmış. Anneme gitsin bakırköyde yatsin zaten ilac içiyor demis. Gelecek benden özür dileyecek ben ne dersen tamam dicek gözünün önünde 5 kadınla yatcam bisey demeyecek diyormus. Beni nasıl bu kadar pasif görmüş. Kendime kızıyorum ilk hatasında bırakıp gitmedim adam ederim sandim. Sonra dün taburdan albay bunu çağırmış olayı duymus. Ceza vermis disiplin cezası git eşinin gönlünü al demiş. Ne hikmetse birden 180 derece döndü. Telefonda bana ağlıyor sümüklü sümüklü. Kafama sıkarım boşanırsan diyor. Ama artık dönemem. Benim canima kast etti. Beni hic sevmemiş böyle sevgi olamaz. Bi yandan ölmek istiyorum bunları yasadiigim icin. Bana güç verin bu süreci nasıl atlatacağım
Anladığım kadarıyla asker eşi, albay çağırmış diyor. Farketmez gerçi ne olduğu insan değil bu yeterli.sikayetci bile olmamış öldürmesini bekliyor sanırım.adamin annesine sığınmış.ay adam dedim pardon.24 yaşında adam da kızda. Ne diyim ya valla artık boggg geldiBırak sıksın kardeş teşkilata adam gibi şerefli onurlu çalışma arkadaşları gerek, bu gibi gevşeler yüzünden halk polisten çekiniyor.
Ne diye şikayette bulunmadın bilmiyorum ama sinirden elim ayağım titredi sana başarılar.
Her önüne gelen asker subay oluyor artıkAsker ...
Ben de 6 ay olarak biliyorumBelli bir suresi var diye biliyirum ama rapor icin yani affettin demek icin mahkeme de.. yanlis mi biliyorum 6 aya kadar kullanabiliyo diye biliyom
Sana ağlamasınin tek sebebi işini maaşını kaybetme korkusu snei gram sevmiyor hizmetçi köle olarak görüyor pislik heris...eski berbat şahısta boğazımı sıkmıştı sabaha kadar nefes almakta zorluk yaşadım sürekli yutkunuyordum su icemedim kesin öleceğimi düşündüm 112 yi aramak istedim telefonumu sakladı bebeğimin resmine bakarak ağladım..yanımda bozuntunun tek derdi işini kaybetme korkusuydu parayı sever benim sayemde meslek sahibi oldu issiz gucsuzdu birde bu pislik...ondan kolay boşanmanın sebebide bosanmazsa onu mesleğinden edecek şeylerin elimde olması ..eğer olursa birgün mesleğinden olursa bu psikopat yine yakama yapışır inşallah bu meslekten hiç atılmaz çalışarak geberip gider..çok kotu oldum konunuzu okuyunca eski anlarım aklıma geldi
Bosanali çok oldu ikinci evligimimi yaptım birde çocuk yaptım hatta çok şükür cocuk erken oldu iyiki olmuş ama :)Aaa siz boşandınız mı? Ben şok! Çok sevindim ya sizin bayağı olaylar vardı.
Bence ifadesini imzalamadı. Resmi kayıtlara geçmedi. Öyle sanıyorum.Türk Ceza Kanunu öyle diyor. Karakolda ifade vermiş, yani soruşturma başlamış. Darp raporu almış yani somut delil var, ceza alması gerekir
neden banlanmış ki konu sahibi bir şey de yazmamışBence ifadesini imzalamadı. Resmi kayıtlara geçmedi. Öyle sanıyorum.
Başka bir konu açıp bir üyeye birşeyler yazmış. Bende şimdi gördüm.neden banlanmış ki konu sahibi bir şey de yazmamış