- 14 Ağustos 2018
- 19.256
- 72.174
bizim okuldan bi kızın bi akşam peşine biri takılmış.kız takip edildiğini anlamış minibüsteki adam yolda hala peşinde.sokak köpeklerinden de ödü kopar küçükken üstüne atlamışlar diye.kız eve ilerlerken adam da hala peşinde o korkuyla bi grup sokak köpeği görüyo ve artık hani son çaremdi diye aralarına dalıyo.etrafta bir allahın kulu yokmuş.8-9 tane kocaman köpek grubunun arasına atmış kendini.adam da kızın peşinde hala bu arada köpeklere doğru yürüyo da şerefsiz.köpekler hırlaya hırlaya ve ısıra ısıra adamı kovalamışlar ordan.kalanları da kızın da etrafına oturmuşlar sevimli sevimli sesler çıkartıp sonra kız eve doğru yürümeye kalkmış peşinden gelmişler bütün yolvalla bu olayda sadece vefakar dost canlısı kahraman köpeği takdir ettim. Kedi köpek fobim için randevu almayı erteliyordum, yarın bismillah deyip hayvan fobisi terapileri serime başlıyorum, ben de böyle bir köpeğim olsun istiyorum
Merhaba arkadaşlar. Perişanım nerden başlasam bilemiyorum. 2 yıl sevgililik sonrası geçen sene ağustosta evlendim. Ikimizin yaşı da 24. Kısaca özetlemek gerekirse onunla birbirimizi severek evlendik. Her aile gibi ufak tefek tartışmalarımız oluyordu. Sevgiliyken, aynı evde yaşarken bana agir şiddet uygulamıştı bir sefer. O zamanlar sineye çekmiştim belki düzeltirim beni seviyor düzelir sanmıştım benim de onunda yaşı küçüktü. .Ailemle 3 yıldır görüşmüyordum. Aslında o gorusturmuyordu. Ben 4 aydır antidepresan kullanıyorum. Sürekli sessiz bi şekilde aglamaktan, yalnız kalamamaktan ve evdeki köpeğimizin bütün sorumlulugunun bana kalmasından. Ailemle de 1 buçuk hafta once barıştık. Annem ve kardeşlerim yanıma gelme hayatimi görme ozlem giderme amacıyla evime gelecekti. O Araba almak istiyor diye para yardımında bulundu annem. 1 bucuk haftalık tanıdığı bir insana. Neyse olaya gelmek istiyorum Fevri bir insandır laf yaristirmaya bayılır. Galip gelemezse hiddetlenir. Dün de bu şekilde başladı. 24 saatlik nöbetten sabah eve dönmüştü. Bende sabah gruptan cok mesaj geliyor diye telefonu sessize almışım uyku sersemligiyle . Haliyle alarm çalmamış. Köpeğin sesine uyandım ve balkona pisledigini gördüm hemen temizlemeye başladım. Sonra aşağıdan onun sesini duydum arabasina binen bir komsumuza rica ediyordu bina kapisini acmasi icin. Bende ben acarım diye seslendim. Ellerimi yikarken kapiya geldi vurdu kapiya. Açtım 1 saattir nerdesin dedi öldüm aşağıda 1 saat beklemekten dedi. Bende uyuyakalmışım kopegin sesine uyandım balkona pislemiş dedim. 50 defa aradım seni dedi bende sessizde unutmuşum dedim. Her zamanki laf yarışına başladı. Duydun duymadim. (Bu arada zil çalışmıyor ve yedek anahtar çıkar diye yüz bin kez söyledim ama sorumsuzluk diz boyu, sen çıkarsaydın demeyin herseyi ben dusunmekten gerçekten yoruldum.) Sonra birden boğazıma yapıştı ve sıkarak duvara yasladı hadi şimdi konuş diyerek. Can havliyle kolunu sıkmışım. Hadi bi daha tırmala diye iyice sıktı nefessiz kaldım. Ardından birden karın bosluguma yumruk attı ve yere düştüm. Inanın 15 saniye boyunca nefessiz kaldim aldığım darbe ile. Ben yerde çırpınırken, ayaklarım çırpınırken geber a.ına koyduğu m numara yapma diye gelip başımda bağırıyordu . Elimi zor bela kaldırıp gelme diye isaret ettim. Kopegim gelip yüzümü yaliyor ağlıyordu. Hayvan bile merhamet etti o etmedi. Uzerimde pijama ile beni evden atmaya çalıştı sonra. Direndim çıkmadım. Bu sefer yine bogazima yapisarak yataga götürdü. Var gücüyle boğazımı sıkıyordu. Bi yandan da kulagıma kafama yumrukla vuruyordu. O an yine kopegimiz geldi ve ona hamle yapti pence atarak. Kopegin pesinden koştu birden o an fırsat bulup evden dışarı attım kendimi. Binada bağırmaya başladım. Telefonumu ver dedim verdi. Yalın ayak ustte pijama evdeb çıktım sonra hızlıca dönüp terligimi aldim. Once annemi aradim sonra onun annesini. Onun annesi kızım o sinirli biliyorsun deyince sinirdeb gözüm döndü hemen kapadim ve polisi aradim. Emniyete goturduler ifâde aldilar darp raporu aldilar bana. Şikayet ederseb gorevden uzaklaşacak dediler. Şikâyetçi olmadim uzaklaştırmaada istemedim. Polislee eve döndüm onu alip götürdüler hemen cantami alip uzerimi giyinip taksiye atladım otogara geldim . Kayinvalidem 3 saat mesafede oldugu icin ilk ona geldim suan onunlayım. Ama gitmeyi düşünüyorum. Hala yemek yiyemedim boğazımda 2cm ezilme varmış. Anneme gitsin bakırköyde yatsin zaten ilac içiyor demis. Gelecek benden özür dileyecek ben ne dersen tamam dicek gözünün önünde 5 kadınla yatcam bisey demeyecek diyormus. Beni nasıl bu kadar pasif görmüş. Kendime kızıyorum ilk hatasında bırakıp gitmedim adam ederim sandim. Sonra dün taburdan albay bunu çağırmış olayı duymus. Ceza vermis disiplin cezası git eşinin gönlünü al demiş. Ne hikmetse birden 180 derece döndü. Telefonda bana ağlıyor sümüklü sümüklü. Kafama sıkarım boşanırsan diyor. Ama artık dönemem. Benim canima kast etti. Beni hic sevmemiş böyle sevgi olamaz. Bi yandan ölmek istiyorum bunları yasadiigim icin. Bana güç verin bu süreci nasıl atlatacağım
Hangi sehirde oluyor bu? Hakim tanidiginiz miydi? Buyuk bir sehirde zaten hakimi gorme sansiniz bile yok bosanma dilekcesi verirkenHayır, çok ciddiyim. Avukat vs. Yoktu. Paylaşacak mülk, kavga yoktu. Evlerimiz ayrıydı. Dilekçe üzerine özel kalem sormuştu. Hakime de, yarın gelin hallederiz demişti
Ah bu hayvanlar, köpeklerbizim okuldan bi kızın bi akşam peşine biri takılmış.kız takip edildiğini anlamış minibüsteki adam yolda hala peşinde.sokak köpeklerinden de ödü kopar küçükken üstüne atlamışlar diye.kız eve ilerlerken adam da hala peşinde o korkuyla bi grup sokak köpeği görüyo ve artık hani son çaremdi diye aralarına dalıyo.etrafta bir allahın kulu yokmuş.8-9 tane kocaman köpek grubunun arasına atmış kendini.adam da kızın peşinde hala bu arada köpeklere doğru yürüyo da şerefsiz.köpekler hırlaya hırlaya ve ısıra ısıra adamı kovalamışlar ordan.kalanları da kızın da etrafına oturmuşlar sevimli sevimli sesler çıkartıp sonra kız eve doğru yürümeye kalkmış peşinden gelmişler bütün yol
konu sahibi sonra bir konu daha acti. tam hatırlamıyorum ama bir arkadasinin annesinin yaninami ne gitmis. ayrilmis kayinvalidesinin yanindan gibi seyler yazmisti.Kocasının koyunun da uyuyordur. Hukuk sistemi böyle bir kadını nasıl korusun?
Hakimi tanımıyordum. Şehir Bursa. Hakimle konuşmuştum evet.Hangi sehirde oluyor bu? Hakim tanidiginiz miydi? Buyuk bir sehirde zaten hakimi gorme sansiniz bile yok bosanma dilekcesi verirken
Bu nasıl bi yorum siz iyi mısınız???" Yaşadıklarını hak etmişsin zerre içim acımadı.. muhtemelen ölmus olacaksin" ne demek bu cümleyi kurarken hiç utanmıyor musunuz siz?! Her gün onlarca kadın öldürülüyor !! Bu cümleyi nasıl bir hırsla kurabilir bir insan ya aklım almıyor! Irini dahi yapıyor olsanız bu böyle mı ifade edilir ya gerçekten pesSerin hikaye, yaşadıklarını haketmişsin muhtemelen bir sonrakinde yanlışlıkla öldürülürsün. Kötü haber o zaman otomatik olarak minnoşko koca görevden ihraç edilecek, tabii sen ölmüş olacağın için bu sefer engel olamazsın. Cidden üzücü adamın tüm kariyerini ölerek berbat edeceksin. Belli ki adamın kariyeri senin için senin canından daha mühim çünkü uzun vadede aslaaaa ay- rıl- ma - ya- cak- sın. Sadece yola gelsin yalvarsın etsin istiyorsun. Zerre içim acımadı, kocişkolata ile mutluluklar.
İyiyim bin şükür. Biraz migrenim tuttu başka sorunum yok, evet. Utanmadım hayır, genel olarak iltifat alınca utanırım. Ahlaksız davranışlarım olmaz utanmam o sebeple ,evet. Soru işareti ve ünlem aynı anda kullanılmaz , hayır. Aklınızın almayacağı binlerce düşünce yapısı dünya üzerinde mevcutlu bence zorlamayın , hayır. Irini ( kelimeler üzerine çalışmalısınız ) yaptım , evet. Bence de pes , koca delisi şiddet bağımlısı binlerce kadına pes pes pes , evet.Bu nasıl bi yorum siz iyi mısınız???" Yaşadıklarını hak etmişsin zerre içim acımadı.. muhtemelen ölmus olacaksin" ne demek bu cümleyi kurarken hiç utanmıyor musunuz siz?! Her gün onlarca kadın öldürülüyor !! Bu cümleyi nasıl bir hırsla kurabilir bir insan ya aklım almıyor! Irini dahi yapıyor olsanız bu böyle mı ifade edilir ya gerçekten pes
Dayımın oğlu anlaşmalı olunca 1 haftada boşandıYok oyle birsey , dalga gecmistir yazan
Bir haftada bosanma diye birsey yok hicbir ülkede
Muhtemelen öldürülen kadınların haberlerini izlerken de timsah gözyaşları dökersiniz. Burayı "de da " eki dışında dilbilgisi kuralı dersi veremeyecek olan insanlarla imla bilgimi tartışmak için kullanmıyorum bu saçma sapan ortaokul muhabbetinize gülüp geçiyorum o yüzden. Size cevap vermemek en iyisi çünkü muhtemelen psikolojiniz bozuk yoksa hicbir insan diğerine yaşadığını hak etmişsiniz diyemez. Neyin nefreti neyinn kiniyse artik Allah şifanızı versin. Insan nickiyle ancak bu kadar uyumlu olur. Mutlu günler.İyiyim bin şükür. Biraz migrenim tuttu başka sorunum yok, evet. Utanmadım hayır, genel olarak iltifat alınca utanırım. Ahlaksız davranışlarım olmaz utanmam o sebeple ,evet. Soru işareti ve ünlem aynı anda kullanılmaz , hayır. Aklınızın almayacağı binlerce düşünce yapısı dünya üzerinde mevcutlu bence zorlamayın , hayır. Irini ( kelimeler üzerine çalışmalısınız ) yaptım , evet. Bence de pes , koca delisi şiddet bağımlısı binlerce kadına pes pes pes , evet.
İroni yazmak istediğimi 5 yaşında çocuk anlar. Bundan vurmaya çalışmak da bilemedim.İyiyim bin şükür. Biraz migrenim tuttu başka sorunum yok, evet. Utanmadım hayır, genel olarak iltifat alınca utanırım. Ahlaksız davranışlarım olmaz utanmam o sebeple ,evet. Soru işareti ve ünlem aynı anda kullanılmaz , hayır. Aklınızın almayacağı binlerce düşünce yapısı dünya üzerinde mevcutlu bence zorlamayın , hayır. Irini ( kelimeler üzerine çalışmalısınız ) yaptım , evet. Bence de pes , koca delisi şiddet bağımlısı binlerce kadına pes pes pes , evet.
He canım he gülüm he balım, hepsine eyvallah. Yazdığınız mesajı lütfen tekrar okuyun, kimin psikolojisi bozuk, kim nefret dolu , kimin şifaya ihtiyacı var anlarsınız. Kullanıcı adımdan vurarak hakaret etmeniz ise orta okul değil , anaokulu seviyesi bile değil. Lütfen başka yere doğru kusun, üzerime değil. Ben sizin stres topunuz değilim , kendinize gelin lütfen.Muhtemelen öldürülen kadınların haberlerini izlerken de timsah gözyaşları dökersiniz. Burayı "de da " eki dışında dilbilgisi kuralı dersi veremeyecek olan insanlarla imla bilgimi tartışmak için kullanmıyorum bu saçma sapan ortaokul muhabbetinize gülüp geçiyorum o yüzden. Size cevap vermemek en iyisi çünkü muhtemelen psikolojiniz bozuk yoksa hicbir insan diğerine yaşadığını hak etmişsiniz diyemez. Neyin nefreti neyinn kiniyse artik Allah şifanızı versin. Insan nickiyle ancak bu kadar uyumlu olur. Mutlu günler.
Sizi sevmiyor,Hatta sizden nefret ediyor. Tum bu yaptiklarina ragmen siz neden sikayetci olmadınız?Sevdiğiniz için mi, korktuğunuz için mi?Merhaba arkadaşlar. Perişanım nerden başlasam bilemiyorum. 2 yıl sevgililik sonrası geçen sene ağustosta evlendim. Ikimizin yaşı da 24. Kısaca özetlemek gerekirse onunla birbirimizi severek evlendik. Her aile gibi ufak tefek tartışmalarımız oluyordu. Sevgiliyken, aynı evde yaşarken bana agir şiddet uygulamıştı bir sefer. O zamanlar sineye çekmiştim belki düzeltirim beni seviyor düzelir sanmıştım benim de onunda yaşı küçüktü. .Ailemle 3 yıldır görüşmüyordum. Aslında o gorusturmuyordu. Ben 4 aydır antidepresan kullanıyorum. Sürekli sessiz bi şekilde aglamaktan, yalnız kalamamaktan ve evdeki köpeğimizin bütün sorumlulugunun bana kalmasından. Ailemle de 1 buçuk hafta once barıştık. Annem ve kardeşlerim yanıma gelme hayatimi görme ozlem giderme amacıyla evime gelecekti. O Araba almak istiyor diye para yardımında bulundu annem. 1 bucuk haftalık tanıdığı bir insana. Neyse olaya gelmek istiyorum Fevri bir insandır laf yaristirmaya bayılır. Galip gelemezse hiddetlenir. Dün de bu şekilde başladı. 24 saatlik nöbetten sabah eve dönmüştü. Bende sabah gruptan cok mesaj geliyor diye telefonu sessize almışım uyku sersemligiyle . Haliyle alarm çalmamış. Köpeğin sesine uyandım ve balkona pisledigini gördüm hemen temizlemeye başladım. Sonra aşağıdan onun sesini duydum arabasina binen bir komsumuza rica ediyordu bina kapisini acmasi icin. Bende ben acarım diye seslendim. Ellerimi yikarken kapiya geldi vurdu kapiya. Açtım 1 saattir nerdesin dedi öldüm aşağıda 1 saat beklemekten dedi. Bende uyuyakalmışım kopegin sesine uyandım balkona pislemiş dedim. 50 defa aradım seni dedi bende sessizde unutmuşum dedim. Her zamanki laf yarışına başladı. Duydun duymadim. (Bu arada zil çalışmıyor ve yedek anahtar çıkar diye yüz bin kez söyledim ama sorumsuzluk diz boyu, sen çıkarsaydın demeyin herseyi ben dusunmekten gerçekten yoruldum.) Sonra birden boğazıma yapıştı ve sıkarak duvara yasladı hadi şimdi konuş diyerek. Can havliyle kolunu sıkmışım. Hadi bi daha tırmala diye iyice sıktı nefessiz kaldım. Ardından birden karın bosluguma yumruk attı ve yere düştüm. Inanın 15 saniye boyunca nefessiz kaldim aldığım darbe ile. Ben yerde çırpınırken, ayaklarım çırpınırken geber a.ına koyduğu m numara yapma diye gelip başımda bağırıyordu . Elimi zor bela kaldırıp gelme diye isaret ettim. Kopegim gelip yüzümü yaliyor ağlıyordu. Hayvan bile merhamet etti o etmedi. Uzerimde pijama ile beni evden atmaya çalıştı sonra. Direndim çıkmadım. Bu sefer yine bogazima yapisarak yataga götürdü. Var gücüyle boğazımı sıkıyordu. Bi yandan da kulagıma kafama yumrukla vuruyordu. O an yine kopegimiz geldi ve ona hamle yapti pence atarak. Kopegin pesinden koştu birden o an fırsat bulup evden dışarı attım kendimi. Binada bağırmaya başladım. Telefonumu ver dedim verdi. Yalın ayak ustte pijama evdeb çıktım sonra hızlıca dönüp terligimi aldim. Once annemi aradim sonra onun annesini. Onun annesi kızım o sinirli biliyorsun deyince sinirdeb gözüm döndü hemen kapadim ve polisi aradim. Emniyete goturduler ifâde aldilar darp raporu aldilar bana. Şikayet ederseb gorevden uzaklaşacak dediler. Şikâyetçi olmadim uzaklaştırmaada istemedim. Polislee eve döndüm onu alip götürdüler hemen cantami alip uzerimi giyinip taksiye atladım otogara geldim . Kayinvalidem 3 saat mesafede oldugu icin ilk ona geldim suan onunlayım. Ama gitmeyi düşünüyorum. Hala yemek yiyemedim boğazımda 2cm ezilme varmış. Anneme gitsin bakırköyde yatsin zaten ilac içiyor demis. Gelecek benden özür dileyecek ben ne dersen tamam dicek gözünün önünde 5 kadınla yatcam bisey demeyecek diyormus. Beni nasıl bu kadar pasif görmüş. Kendime kızıyorum ilk hatasında bırakıp gitmedim adam ederim sandim. Sonra dün taburdan albay bunu çağırmış olayı duymus. Ceza vermis disiplin cezası git eşinin gönlünü al demiş. Ne hikmetse birden 180 derece döndü. Telefonda bana ağlıyor sümüklü sümüklü. Kafama sıkarım boşanırsan diyor. Ama artık dönemem. Benim canima kast etti. Beni hic sevmemiş böyle sevgi olamaz. Bi yandan ölmek istiyorum bunları yasadiigim icin. Bana güç verin bu süreci nasıl atlatacağım
Burdaki şiddete uğrayan kadinlar yardım isteyen insanlar sizin stres topunuz değil asıl. Hak etmişsiniz zerre uzulmedim muhtemelen ölmüs olursun diyen de ben değilim. Nefret saçıyorsunuz resmen. Kin kusar gibi yaziyorsunuz.Biri çıkıp bunu söyleyince de mesele olmaz bence. Siz de kendinize gelin bu kadar acımasız olmayın. Ya da olun ya beni ilgilendirmez ben fikrimi söyledim geçti.He canım he gülüm he balım, hepsine eyvallah. Yazdığınız mesajı lütfen tekrar okuyun, kimin psikolojisi bozuk, kim nefret dolu , kimin şifaya ihtiyacı var anlarsınız. Kullanıcı adımdan vurarak haktet etmeniz ise orta okul değil , anaokulu seviyesi bile değil. Lütfen başka yere doğru kusun, üzerime değil. Ben sizin stres topunuz değilim , kendinize gelin lütfen.
Resmen usenmeden gece gece 21 sayfa yorumlari okudum hatta konu sahibi nasil diye o kadar merak ettimki acaba tekrar yorum yazmismidir diye. Konuyu acti sonra kayboldu, umarim basina bisey gelmemistir
Ne tatlısınızKızcağıza biri musallat oldu. Zavallı ile özelden görüştüm. Perişandı. Post travmatik stres bozukluğu diye bir şey var. Her bireyin strese yanıtı farklı oluyor ve bu insanlarda farklı mekanizmalar gelişiyor. Kadınlarda uzun süreli bilinçli yapılan şiddette normal karakterini koruyamaması, kurban psikolojisine girmesi normal. Bu insanları desteklemek ve cesaret vermek gerekir. Korkmasa ve destek beklemese buraya yazmaz. Burada paylaşım isteyen ve sonrasında kendisini suçlayan ve aslında kendisinin kabus gördüğüne inanmayı seçen insanlar oluyor. Yermemek gerekiyor. Kimin başına ne geleceğini bilemeyiz. Ben de sizin gibi kızcağızı merak ediyorum. Keşke tanısaydım, sarılır ve her şeyin geçeceğini söylerdim.