Beni öldürmeye çalıştı

bizim okuldan bi kızın bi akşam peşine biri takılmış.kız takip edildiğini anlamış minibüsteki adam yolda hala peşinde.sokak köpeklerinden de ödü kopar küçükken üstüne atlamışlar diye.kız eve ilerlerken adam da hala peşinde o korkuyla bi grup sokak köpeği görüyo ve artık hani son çaremdi diye aralarına dalıyo.etrafta bir allahın kulu yokmuş.8-9 tane kocaman köpek grubunun arasına atmış kendini.adam da kızın peşinde hala bu arada köpeklere doğru yürüyo da şerefsiz.köpekler hırlaya hırlaya ve ısıra ısıra adamı kovalamışlar ordan.kalanları da kızın da etrafına oturmuşlar sevimli sevimli sesler çıkartıp sonra kız eve doğru yürümeye kalkmış peşinden gelmişler bütün yol

Neden şikayet etmedığınız ortada. Çünkü tekrar barışacaksınız. Sadece gönlünüzü almasını bekliyorsunuz. Aksı olsaydı yakardınız gemileri. Sizin tek derdiniz var o da ölmek. Adam sizi öldürünce boşanmadığınıza pişman olursunuz artık. Ya biz bayanlar boşanmayı ölüm gibi görmeyelim. Çok basıt ya boşayın arkadaşım boşayın.

Hayır, çok ciddiyim. Avukat vs. Yoktu. Paylaşacak mülk, kavga yoktu. Evlerimiz ayrıydı. Dilekçe üzerine özel kalem sormuştu. Hakime de, yarın gelin hallederiz demişti
Hangi sehirde oluyor bu? Hakim tanidiginiz miydi? Buyuk bir sehirde zaten hakimi gorme sansiniz bile yok bosanma dilekcesi verirken

Ah bu hayvanlar, köpekler Bende anahtarı unutmustum sokakta tek basıma bizimkileri bekliyordum gece, bir köpekte oturduğum kaldırımda arkama oturdu bekledi resmen benimle ben kalkınca oda gitti belki öylesine oturdu ama varlığı bile yetti :)

Kocasının koyunun da uyuyordur. Hukuk sistemi böyle bir kadını nasıl korusun?
konu sahibi sonra bir konu daha acti. tam hatırlamıyorum ama bir arkadasinin annesinin yaninami ne gitmis. ayrilmis kayinvalidesinin yanindan gibi seyler yazmisti.

buldum basligi;

konu sahibinin bundan sonraki konusu:

Bunlar gibilere kadın emanet edemiyoruz kaldı ki vatan emanet edeceğiz
Askerlik şerefli birseydir
Şerefsizler yapamaz
Şikayet edilmeli o görevden uzaklastirilmali.
Yazılanların hepsini okuyamadım umarım sizin için iyi gelişmeler olmuştur

Bu nasıl bi yorum siz iyi mısınız???" Yaşadıklarını hak etmişsin zerre içim acımadı.. muhtemelen ölmus olacaksin" ne demek bu cümleyi kurarken hiç utanmıyor musunuz siz?! Her gün onlarca kadın öldürülüyor !! Bu cümleyi nasıl bir hırsla kurabilir bir insan ya aklım almıyor! Irini dahi yapıyor olsanız bu böyle mı ifade edilir ya gerçekten pes

Son düzenleme:
İyiyim bin şükür. Biraz migrenim tuttu başka sorunum yok, evet. Utanmadım hayır, genel olarak iltifat alınca utanırım. Ahlaksız davranışlarım olmaz utanmam o sebeple ,evet. Soru işareti ve ünlem aynı anda kullanılmaz , hayır. Aklınızın almayacağı binlerce düşünce yapısı dünya üzerinde mevcutlu bence zorlamayın , hayır. Irini ( kelimeler üzerine çalışmalısınız ) yaptım , evet. Bence de pes , koca delisi şiddet bağımlısı binlerce kadına pes pes pes , evet.

Muhtemelen öldürülen kadınların haberlerini izlerken de timsah gözyaşları dökersiniz. Burayı "de da " eki dışında dilbilgisi kuralı dersi veremeyecek olan insanlarla imla bilgimi tartışmak için kullanmıyorum bu saçma sapan ortaokul muhabbetinize gülüp geçiyorum o yüzden. Size cevap vermemek en iyisi çünkü muhtemelen psikolojiniz bozuk yoksa hicbir insan diğerine yaşadığını hak etmişsiniz diyemez. Neyin nefreti neyinn kiniyse artik Allah şifanızı versin. Insan nickiyle ancak bu kadar uyumlu olur. Mutlu günler.

İroni yazmak istediğimi 5 yaşında çocuk anlar. Bundan vurmaya çalışmak da bilemedim.

He canım he gülüm he balım, hepsine eyvallah. Yazdığınız mesajı lütfen tekrar okuyun, kimin psikolojisi bozuk, kim nefret dolu , kimin şifaya ihtiyacı var anlarsınız. Kullanıcı adımdan vurarak hakaret etmeniz ise orta okul değil , anaokulu seviyesi bile değil. Lütfen başka yere doğru kusun, üzerime değil. Ben sizin stres topunuz değilim , kendinize gelin lütfen.

Sizi sevmiyor,Hatta sizden nefret ediyor. Tum bu yaptiklarina ragmen siz neden sikayetci olmadınız?Sevdiğiniz için mi, korktuğunuz için mi?

Burdaki şiddete uğrayan kadinlar yardım isteyen insanlar sizin stres topunuz değil asıl. Hak etmişsiniz zerre uzulmedim muhtemelen ölmüs olursun diyen de ben değilim. Nefret saçıyorsunuz resmen. Kin kusar gibi yaziyorsunuz.Biri çıkıp bunu söyleyince de mesele olmaz bence. Siz de kendinize gelin bu kadar acımasız olmayın. Ya da olun ya beni ilgilendirmez ben fikrimi söyledim geçti.

Resmen usenmeden gece gece 21 sayfa yorumlari okudum hatta konu sahibi nasil diye o kadar merak ettimki acaba tekrar yorum yazmismidir diye. Konuyu acti sonra kayboldu, umarim basina bisey gelmemistir

Kızcağıza biri musallat oldu. Zavallı ile özelden görüştüm. Perişandı. Post travmatik stres bozukluğu diye bir şey var. Her bireyin strese yanıtı farklı oluyor ve bu insanlarda farklı mekanizmalar gelişiyor. Kadınlarda uzun süreli bilinçli yapılan şiddette normal karakterini koruyamaması, kurban psikolojisine girmesi normal. Bu insanları desteklemek ve cesaret vermek gerekir. Korkmasa ve destek beklemese buraya yazmaz. Burada paylaşım isteyen ve sonrasında kendisini suçlayan ve aslında kendisinin kabus gördüğüne inanmayı seçen insanlar oluyor. Yermemek gerekiyor. Kimin başına ne geleceğini bilemeyiz. Ben de sizin gibi kızcağızı merak ediyorum. Keşke tanısaydım, sarılır ve her şeyin geçeceğini söylerdim.

Ne tatlısınız her yazdığıniza katılıyorum. Yardım almak ya da akıl almak için yazan birine oh hak etmişsiniz vay şöyle böyle diyenleri cidden anlamıyorum. Insanca bi yorum bir tanidik tebessümü gibi tıpkı.. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…