Beni öldürmeye çalıştı

Sizde başkasının yorumuna hadsizlik ederek karıştığınız için bende sizi alıntıladım. Madem kendinize yapılmasını istemiyorsunuz sizde başkasının yorumuna karışamazsınız, umarım anlamışsınızdır. İsteyen saygı çerçevesinde istediğini söyler, demek ki hanımefendi hakettiğini düşünüyor. Ki bana göre de bir dayağı affetmek ikincisini bile isteye kabul etmek demektir. Konu sahibi büyük ihtimalle kocasıyla barışmıştır biz boşuna onun hakkını savunuyoruz, bence de daha fazla uzatmaya gerek yok, iyi günler.

Son düzenleme:
Konu sahibi gayet iyi , buyuk ihtimalle su anda kocasina döndü mutlu mesut takiliyor , sadece yorum yapan kadinlara kiziyor
Hayir niye konu aciyorlar onu da anlamiyorum
Sabah uyanır uyanmaz bu konuyu okumustum. Resmen psikolojim bozuldu, bütün gun yazdiklari gozumun önüne geldi. Bunu yasayip da kabullenmek nasil mümkün? Ben

Keşke şikayetci olsaydanz yine affetmişinz gerçekten üzldüm bence şikayetçi olun 5 kadınla yatsam ses etmeyecek nasıl bi laf ya kv işi bilio oğlum snrli deyip işin içindn ckması muhteşem

Nasıl tanıdık geldi nasıl bildik geldi bu adam bana. Canım sağlıklı düşünemiyorsun. İntihar falan etmez kafasına falan sıkmaz. Banada çok söylendi bunlar. İNANMA. Bu adamlar insanın aklıyla oynar.
Bu öfke kontrolü sorunu falan değil bildiğin ruh hastası. Sinirli demiş kv ama o sinirden herkeste var napsın millet birbirinin boğazını mı sıksın? O zaman ortalıkta insan kalmazdı.
Yutma bunları yeme bu söylenenleri. Sen ona bir şey olur korkusuyla şikayetçi olmuyorsun da adam seni öldüresiye döverken nefesini keserken sana bir şey olur diye hiç korkmuyor.
Çok üzüldüm seninde psikolojinle oynamış bu adam. Bana kalırsa ailenin yanına git boşanma davası aç. Ondan sonra imkanın varsa psikolojik destek almaya başla. İnan ondan sonra daha düzgün düşünmeye başlayacaksın.
Bir yanlış anlama bir iftira bir yan bakış senin ölümüne sebebiyet verebilir. Böyle bir şey yaşanmasa bile hep o korkuyla nasıl sağlıklı yaşanabilir? Yapma etme. Sen git kendini kurtar. Senden sonra tufan canım benim. Kafasına mı sıkar köprüden mi atlar orası seni bağlamaz.

o eşin olacak mahlukat o sinirle görev yapıyor ya hani... ben acıdım bütün ana kuzularına size bunları yapan emri altındaki o aslan parçalarına kim bilir neler yapıyor ya da yapacak. Elinde silahı kafasında beyni olmayanlardan koru RABBİM. ALLAH yardım etsin

Sabah uyanır uyanmaz bu konuyu okumustum. Resmen psikolojim bozuldu, bütün gun yazdiklari gozumun önüne geldi. Bunu yasayip da kabullenmek nasil mümkün? Ben
Kabullenmeler hiç de az değil, siteden veya sağdan soldan duyup bildiklerim hariç, birebir şahit olduğum olaylar da oldu, neredeyse gün aşırı eşinden dayak yiyip feryat edenleri kurtarmak istediğinizde o benim kocam, kim karışır, kocam yakışıklı etraftaki kadınlar bizi çekemiyor, evliliğimizi bozmak istiyorlar diyene rastladım.

En garipsediğimde eşinden ölesiye dayak yiyenlerin büyük kısmı kendi evi, maaşı olan kadınlardı, ekonomik olarak hiçbir bağımlılıkları olmamasına rağmen şiddeti kabullenip hiçbir şey yapmamalarını o kadar yadırgıyordum ki anlatamam.

Evde çıkan ufak tefek tartışmalar, çiftler arası anlaşmazlıklar olur lakin dayak çok başka bir şey, bir kere olursa devamı geliyor hiç şaşmadı, düzeleni varsa da çok istisnadır, meslekte olmasa, para da olmasa dayağa boyun eğilmez, taş taşırım, hamallık yaparım, temizliğe giderim dayağı affetmem.

Ruh hastasi kopek!! Kopek dedim ama kufur etmemek icin kopek dedim yoksa o serefsiz masum canlarin tirnagi olamaz. Kardesim bu herif seni 4 yildir annenlerle gorusturmuyor ve sen 1 yildir evlisin. Herif seni sevgiliyken dövmüş sevgiliyken ailenle gorusturmemis zaten. Sen bir hata yapmissin evlenmissin. Evlenmissin herif seni öldürmeye kalkmis. Sen hala burda soruyor musun?? Bu kopek bosanmaya kalksan da seni oldurmeye kalkar. Sen neden o it gorevden ayrilmasin diye sikayetini geri alıyorsun. Surunsun serefsiz. Bir dk durma sakin!!!

Sığınma evine başvurabilirsiniz ailenizin yanına gitmek istemiyorsanız. Kulağa pek hoş gelmiyor olabilir belki ismi itibariyle ama kötü yerler değil o kadar. Orada size yardımcı olurlar eminim. Benim öyle bir tecrübem oldu. İstediğiniz şehire sizi yerleştiriyorlar birkaç hafta içinde. Önce bir süre misafir ediyorlar. Hem kafanızı da toplarsınız.

Bazı kadınlar böyle kişileri sever sizin gibi.Adam baştan belli etmiş kendini neden devam edip evlendiniz aslan terbiyecisi misiniz siz.

Bakın bunu 21 Temmuzda siz bir başkasına cevap olarak yazmışsınız

" Lütfen bunu kendine yapma. Yüzüne her baktığında, sana dokunduğunda, güldüğünde kısacası her an seninde yüzüne tokat gibi çarpacak geçmiş. Üzgünüm esin seni sevmiyor. Her şeyin affı olabilir(şiddet haric) ama aldatmanın asla. Çok üzüldüm ne desem bilemedim. Lütfen gidecek gücü kendinizde görün ve ona bu şansı vermeyin. "

Siz gayet akıllı ve güçlü bir kadınsınız. Kendinize güvenin ve önünüze bakın.

Balık baştan kokarmış..
Ortalıkta yoksun, umarım başına birşey gelmemiştir demekten başka birşey diyemiyorum maalesef.

Bende bununla ilgili yorum yaptım hanımefendiye ama kopyalayamamistim

Benim bi mesleğim yok ama yıllarca kafede markette orda burda çalıştım bugün böyle bi durum yaşasam kalkar giderim çok ciddiyim bu konuda rabbim yaşatmasin ben eşime açık açık dedim sanma ki ben ayaklarım üzerinde duramam öyle bi dururum ki şaşar kalırsın diye kocam olması bana vurabileceği anlamına gelmez beni anam babam dövmemiş kimki beni dövecek. O kadar güzel yorum yapmışsınız ki ama malesef çevremizde bu tür insanlar çok fazla kocam o benim hem döver hem sever

Sevgiliyken dovmus affetmişsin. Evlenmişsin dovmus kaynanana gitmişsin. Kızım sen kafayı yemişsin niye ailene giremiyorsun senin kaynananda ne işin var ?? bidahaki adım artık ölmen. Seven insan hiç kıyabilir mi nasıl kanıyorsunuz böyle yalanlara ben anlamıyorum

Yani bunca olaydan sonra hala kvdenin evinde ne işin var? Bir umut barışırız birdahakine beni öldürsün diyemi uğraşıyorsun? Keşke şikayetçide olsaydın uzaklaşturmda alsaydın. Ne b.k yerse yesin neden hala onu düşünüyorsun? Boşa bu b.ktan herifi dön aile ne Allah aşkına. Yakında kadın cinayeti diye haber olma lütfen.

Bu Allahin belasi pis herif assubaymi.
Yani işi askermi
Benimkide ayni belaydi
Bagzilarini tenzih ederk soyluyorm bu isde calisanlarin psikolojisi duzgun olmuyo.

daha once de siddet uygulamıs ve buna ragmen evlenmıssınız
sızı ölduresıye dovmus sonra darp raporu almıssınız ama sıkayetcı olmamıssınız neden ?

umarım gorevını gercekten yerıne getıren memurlardır sıkayetcı olmasanızda kamu davası acılır dıye umıt edıyorum ama sızı doven bır ınsana kendı ıstegınızle gerı gıtmenız de buna razı oldugunuzu gosterıyor zira dayak yemek ıstemeyen bırı sıkayetcı olur ve ayrılırdı sız bıle ısteye evlenmıs ve sonrakı sıddetlerıne de razı gelmıssınız ne dıyelım ?

daha bırde ölmek ıstıyorum bunları yasadıgım ıcın demıssınız ona daha bır sinir oldum. bunları yasamayı ısteyen sızsınız zaten ,sızı doven adamla nıye evlendınız dovmeye devam edıyor nıye sıkayetcı olmadınız nıye ayrılmadınız ? ölmek ıstedıgınız bellı zaten bunları yapmasına ızın vermenızden anlasılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…