Beni öldürmeye çalıştı

İşte hep savunduğum şey illa okuyup kariyer sahibi olmak gerekmiyor ... kadın kendine güvenir,ayaklarım üzerinde tek başıma dimdik durur kimseye minet etmem diyen kadın,bulaşıkçılık yapar tezgahtarlık yapar yine dik durur kimseye boyu eymez,bel bağlamaz...ama içinde korkaklık asalaklık varsa yapışır kalır adamların g..tüne

Bunu buraya birakmak istiyorum konu sahibine cok yuklenilmis ama ona yuklenmemizin bir yarari olacagini sanmiyorum aksine yargilanmak utanc duygusunu artiracak izole edecektir diye dusunuyorum. Mesela bir daha konusuna ugramamasinin sebebinin utanc oldugunu dusunuyorum. Bence yargilamak yardim etmez nicin ayrilmiyorsun salak misin demenin bir kadini ayrilmaya tesvik edecegini sanmam...

Agir yapilan yorumlarin buyuk nedeni konu sahibinin gecmis yorumlari
Elaleme neler demis , o hoplatti insanlarin sinirini ( bu arada elalemden biri de benim , bana bile zavalli demis esimle kavga etmiyorum dedim diye)

Agir yapilan yorumlarin buyuk nedeni konu sahibinin gecmis yorumlari
Elaleme neler demis , o hoplatti insanlarin sinirini ( bu arada elalemden biri de benim , bana bile zavalli demis esimle kavga etmiyorum dedim diye)

Yok neden sinirlendi herkes demedim aslinda sinirlenmemiz dogal ama hani bazi uyeler sarsmak kendine getirmek bu sekilde yardimci olmak istemis ya, bunun somut olarak cok yarari olmadigini, hatta bir sosyal calismacinin bile (siddet vaka yonetimi yapan) kadina bir karar empoze etmemesinin uzun vadede o kadini daha guclendirdigini ve yalnizlasmasinin onune gectigini anlatan kaynaklar okumustum. Hatta siddet goren bir arkadasimiza bile bu sekilde sarsarak yargilayarak kendine getirme metodu ile yaklasmamaliymisiz. Daha cok seceneklerini anlatma, bilgilendirme, yanindayim deme, cesaret ve guc verme seklinde olmaliymis yaklasimimiz. Yani farkinda olmadan konu sahibine destek olayim derken yalnizlastirmis olabilir bazi yorumlar. Onu soylemek istedim. Konu sahibinin eski yorumlarindan inkar icinde oldugu belli zaten malesef insallah guvendedir ama donmemistir.

Ne oluyor ay burda ???Konu sahibesinerdesın canım .

Seni anliyorum , aslında yorumlar konu sahibine gore sekilleniyor
Burda siddet gorup kurtulmak isteyen tonlarca kadina hic hak etmissin , iyi olmus vs yazilmiyor cunku yazi şeklinden , verdiği tepkilerden o elektrik aliniyor , ama bu konunun sahibi gibi olunca ben çok kizamiyorum o sert yorumlara , bile bile lades yani konu sahibinin durumu , ona gore siddet cok normal , dovmeyen koca yok aslinda

kendi egosu gozlerini o kadar karartmis ki uzulemiyor insan konu sahibine , bir kadinin bu bakis acisina sahip olmasini kabullenemiyoruz kadinlar olarak

Hadi korktu diyelim tamam şikayet etmesin ama annesinin evine gidebilirdi boşanmak isteyen korkan.. bence boşanmak istemiyor darp raporunu da adamın gözünü korkutmak için almış kenarda dursun bi daha dövmeye kalkarsa kullanacağını söylemek için

Köpeğimiz olmasa belki ölecektiniz ben de çok çabuk sinirlenirim ama bir insanı öldürecek duruma gelmek başka. Siz neden kayinvalidende gittiniz ki ? Madem ayrılacaksınız o sizin hicbir şeyimiz artık hemen annenize gidin bence

Balık baştan kokar misali hal ve hareketlerini baştan beri belli etmiş aslında.Biz kadınların en büyük hatası da evlenince değiştiririm kafasında olmamız.Değişmiyorlar kardeşim değişmiyorlar!! Sen neyi bekliyorsun ki adam psikopat kaç kurtar kendini.Dönersen ölürsün yapma!

Boşansan sana zarar vermek yerine keske kendine versede dünyadan bi pislik eksikse

birak sIksin kafasina terbiyesiz pislik..
Bidahaki sefere elinde kalirsin, aklin varsa coluk cocuk yokken biran once bosan, dakika durma..

Eşinizde öfke kontrolsüzlüğü var ne yaparsanız yapın değişmez çünkü tedavisi uzun ve adam sizi ezmeyi öğrenmiş. Beyninde sinirlendiği anda saldır modu aktif oluyor.
Bu çoçukluktan öğrenilmiş olduğu için silinmesi çok zor.

Aynı evde yaşadığınız sürece hep böyle olacaktır 50 yılda geçse kendini üstün tutacaktır.

Ayrılmazsanızda psikiyatıra tedaviye başlatın

Ama size diyim düzelmez çünkü çoçukluktan gelen saldırma bilinci var.

Ayrılmanız sizin hayrınıza ama alışkanlık olduğu için uzamadan yardım alarak ayrılın çünkü iyiyken çokiyi olduğu için sizin beyninizi karıştırıyor beyin bu kötü kişi o olamaz diye kendini ikna ediyor o yüzden uzman yardımı almazsanız ayrılamazsınız.

sana yaptıklarını okurken bi anne olarak senin doğduğun günü düşündüm annenin ailenin seni büyütüp sakınmasını düşündüm. sonra yaşadığın bu olayı düşündüm ve gerçekten çok üzüldüm. kendini kurtar o insan kılıklıdan, kafasına sıkacakmışmış lütfeder.

Annem babam sikayetci olma dedikleri için olmadım. Zaten akıl sağlığı yitirmiş bir insanım. Cok acimasizsiniz
Sen niye akil sagligini yitiriyorsu kuzum tamam kotu seyler yasadin ama suan her zamankinden daha guclu olmalisin o gerizekali da tedavi olmali keske cezasini cekseydi agir siddet var zaten bu kanunlarla fazla ceza almazdi para cezasiyla yirtacak simdi ,

Allah'ım ben ne okudum boyle... Bu nasil bir siddet... bu adam insan degil. Hayvan bile yapmaz bunun yaptigini. O nasil laflar oyle. Yenilir yutulur degil. Affedersen o darp raporunu kullanamazsin mahkemede bir daha cunku affetmis sayiliyorsun. Bir daha darp raporu alman gerek affettikten sonra bosanmak istediginde. Ancak affetmez ve donmezsen elindeki raporla tazminat da istersin bosanirken. Keske onun bu hayvanca yaptiklarina karsilik sikayetci olsa idin de isinden etse idin. Bu tipler ancak bundan anlar. Uzaklastirma karari cikar savciliga basvurup. Avukatin da yapar gerci. Lutfen ama lutfen affetme bu mahlukati.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…