Beni öldürmeye çalıştı

Şikâyetçi olmadi çünkü barışmayı düşünüyor bence. Adam işinden olsa nasıl geçineceğiz diye düşünmüştür. Kayınvalidesine gitme sebebi de eşi özür dilemek isterse cabuk bulsun diyedir. Belki annesine gitse eşi oraya gelmek istemezdi bile. Sen gittin sen gel derdi. Bana durumlar böyleymiş gibi geliyor.
+100000000
Yazık konu sahibi gibi kadınlar yüzünden Twitterda hukuk bürolarında vs. yardım isteyen kadınlara bile şüpheyle yaklaşılır oldu.

Acaba son dakika şikayetinden vazgeçer mi?
Kendi kocasını affedip adamla benim başımı belaya koyar mı diye düşünür oldu insanlar .

Oysa daha evlenmeden önce bile bal gibi biliyormuş kocasının ne mal olduğunu

Şikayet etmemesini geçtim hadi korktu intikam almaya çalışır diye düşündü diyeceğim dönüp benim oğlum birazcık sinirli ne var bunda diyen kaynanasına gitmesi apayrı bir boyut
Bu hikayede en çok üzüldüğüm o zavallı hayvan
Bir tek o seçimlerinin sonuçlarını yaşamıyor

Midem bulandı Kocandan. Neden kaynvalidene gittin o kısmı hiç anlamadım? Bu şiddet ne ilk ne son olur senin için eger ayrılmassan.! Darp raporunu al şiyaketçi ol nafaka tazminat ne varsa donuna kadar al bu serefsiz den.

Siz de onun avukatı mısınız ? Bence kendini ifade edebilir, 30 yaşını geçmiş yurtdışında yaşayan hukuk fakültesi mezunu akıllı bir kadın. Hukuk leb - i derya ama bahsi geçen konu bence çok detaylı bir konu değil.
Niye, cevap yazabilmek için birinin avukatı mı olmam gerekiyor? Forum kuralları dahilinde bilgimi paylaştım sadece.
İyi forumlar.

ben korkmuş olabileceğini de düşündüm.
bu adam işini de kaybederse daha çok zarar verebilir.
köprüleri atmıyormuş gibi görünmek, ezik davranmak bundan mı acaba?
açıkçası yorumlarda çok üstüne gidildiğini düşünüyorum konu sahibinin.

ailesinin yanında güvende olur mu?
şikayetçi olup, uzaklaştırma da alsa, tecavüzcü katiller bile serbestken, güvende olabilir mi?
boşanmalı... orası kesin!
Bende ilk başta onu düşündüm ama kaynanasının yanına gitmesi durumun öyle olmadığını gösteriyor.
Bu denli korkan biri kocasının elini kolunu sallayarak gelebileceği bir yerde oturup beklemez.
Tam tersi uzaklaşmaya izini kaybettirmeye çalışır.
Resmen aileme gidersem git geride dönme der diye korkusundan kaynanasına gitmiş.

Size burada veya başka bir yerde hickimse yardımcı olamaz . Çünkü şikayetçi dahi olmamissiniz . Ne yapabilirler ki insanlar size ? Zorla şikayet ettiremezler ya .

Hanımlar,
polemiğe girmeyiniz ve rica ediyorum konu sahibesine hakaret etmeyiniz, evet bazı şeyleri kendi elleriyle hazırlamış ama bu sizin hakaret etmenize sebep olamaz, aşağılamaları haklı da çıkarmaz.
Konu çok sinirlerinizi bozuyorsa yorum yazmama hakkınızı kullanın lütfen.

Merhaba arkadaşlar. Perişanım nerden başlasam bilemiyorum. 2 yıl sevgililik sonrası geçen sene ağustosta evlendim. Ikimizin yaşı da 24. Kısaca özetlemek gerekirse onunla birbirimizi severek evlendik. Her aile gibi ufak tefek tartışmalarımız oluyordu. Sevgiliyken, aynı evde yaşarken bana agir şiddet uygulamıştı bir sefer. O zamanlar sineye çekmiştim belki düzeltirim beni seviyor düzelir sanmıştım benim de onunda yaşı küçüktü. .Ailemle 3 yıldır görüşmüyordum. Aslında o gorusturmuyordu. Ben 4 aydır antidepresan kullanıyorum. Sürekli sessiz bi şekilde aglamaktan, yalnız kalamamaktan ve evdeki köpeğimizin bütün sorumlulugunun bana kalmasından. Ailemle de 1 buçuk hafta once barıştık. Annem ve kardeşlerim yanıma gelme hayatimi görme ozlem giderme amacıyla evime gelecekti. O Araba almak istiyor diye para yardımında bulundu annem. 1 bucuk haftalık tanıdığı bir insana. Neyse olaya gelmek istiyorum Fevri bir insandır laf yaristirmaya bayılır. Galip gelemezse hiddetlenir. Dün de bu şekilde başladı. 24 saatlik nöbetten sabah eve dönmüştü. Bende sabah gruptan cok mesaj geliyor diye telefonu sessize almışım uyku sersemligiyle . Haliyle alarm çalmamış. Köpeğin sesine uyandım ve balkona pisledigini gördüm hemen temizlemeye başladım. Sonra aşağıdan onun sesini duydum arabasina binen bir komsumuza rica ediyordu bina kapisini acmasi icin. Bende ben acarım diye seslendim. Ellerimi yikarken kapiya geldi vurdu kapiya. Açtım 1 saattir nerdesin dedi öldüm aşağıda 1 saat beklemekten dedi. Bende uyuyakalmışım kopegin sesine uyandım balkona pislemiş dedim. 50 defa aradım seni dedi bende sessizde unutmuşum dedim. Her zamanki laf yarışına başladı. Duydun duymadim. (Bu arada zil çalışmıyor ve yedek anahtar çıkar diye yüz bin kez söyledim ama sorumsuzluk diz boyu, sen çıkarsaydın demeyin herseyi ben dusunmekten gerçekten yoruldum.) Sonra birden boğazıma yapıştı ve sıkarak duvara yasladı hadi şimdi konuş diyerek. Can havliyle kolunu sıkmışım. Hadi bi daha tırmala diye iyice sıktı nefessiz kaldım. Ardından birden karın bosluguma yumruk attı ve yere düştüm. Inanın 15 saniye boyunca nefessiz kaldim aldığım darbe ile. Ben yerde çırpınırken, ayaklarım çırpınırken geber a.ına koyduğu m numara yapma diye gelip başımda bağırıyordu . Elimi zor bela kaldırıp gelme diye isaret ettim. Kopegim gelip yüzümü yaliyor ağlıyordu. Hayvan bile merhamet etti o etmedi. Uzerimde pijama ile beni evden atmaya çalıştı sonra. Direndim çıkmadım. Bu sefer yine bogazima yapisarak yataga götürdü. Var gücüyle boğazımı sıkıyordu. Bi yandan da kulagıma kafama yumrukla vuruyordu. O an yine kopegimiz geldi ve ona hamle yapti pence atarak. Kopegin pesinden koştu birden o an fırsat bulup evden dışarı attım kendimi. Binada bağırmaya başladım. Telefonumu ver dedim verdi. Yalın ayak ustte pijama evdeb çıktım sonra hızlıca dönüp terligimi aldim. Once annemi aradim sonra onun annesini. Onun annesi kızım o sinirli biliyorsun deyince sinirdeb gözüm döndü hemen kapadim ve polisi aradim. Emniyete goturduler ifâde aldilar darp raporu aldilar bana. Şikayet ederseb gorevden uzaklaşacak dediler. Şikâyetçi olmadim uzaklaştırmaada istemedim. Polislee eve döndüm onu alip götürdüler hemen cantami alip uzerimi giyinip taksiye atladım otogara geldim . Kayinvalidem 3 saat mesafede oldugu icin ilk ona geldim suan onunlayım. Ama gitmeyi düşünüyorum. Hala yemek yiyemedim boğazımda 2cm ezilme varmış. Anneme gitsin bakırköyde yatsin zaten ilac içiyor demis. Gelecek benden özür dileyecek ben ne dersen tamam dicek gözünün önünde 5 kadınla yatcam bisey demeyecek diyormus. Beni nasıl bu kadar pasif görmüş. Kendime kızıyorum ilk hatasında bırakıp gitmedim adam ederim sandim. Sonra dün taburdan albay bunu çağırmış olayı duymus. Ceza vermis disiplin cezası git eşinin gönlünü al demiş. Ne hikmetse birden 180 derece döndü. Telefonda bana ağlıyor sümüklü sümüklü. Kafama sıkarım boşanırsan diyor. Ama artık dönemem. Benim canima kast etti. Beni hic sevmemiş böyle sevgi olamaz. Bi yandan ölmek istiyorum bunları yasadiigim icin. Bana güç verin bu süreci nasıl atlatacağım
Tekrar barışacaksın sen kayınvalıdene gıtmenden belli .Akıllı ol boşan .Rezil rusva et

Ben şahsen böyle varlıkların vatan millet sevdasından polis/asker olduklarını sanmıyorum. Polis ve jandarma teşkilatına sonsuz sevgim ve saygım olmakla beraber, böyleleri içlerindeki zarar verme, öldürme, üstünlük sağlama isteklerini yerine getirebilcekleri bir mecra olduğu için tercih ediyor.
Ve bu tarz vahşi ve sinir problemi olanların polis ve jandarma teşkilatına asla yakışmadığını ve asla orada barındırılmamaları gerektiğini düşünüyorum. Hanımefendi sizin sevginiz aşkınız canınızdan önemli değil asla değil. Bir an önce canınızı kurtarmaya bakın. He ayrılmayı düşünmüyorsanız, ben seviyorum bişi olmaz diyorsanız, o zaman canınıza kast edeceği ortamı oluşturmamaya, susmaya, bir nevi kölelik yapmaya devam edeceksiniz.

Valla ben burdaki hanımlar gibi "hiç kavga etmedik, hic vurmadı, 10 numara günler yaşadık " diye konuşmayacağım. Çünkü onlara da inanasım gelmiyor.
Ben eşimle sevgiliyken bir keresinde işten gelmiştim. Bu da sigarayı bırakmaya çalışıyormuş o gün. Ters ters konuştu bende onu tersledim. Masayı falan yıktı bana da bir tokat attı. Bir saniye beklemeden çıktım gittim evden. Gecenin 1ine kadar beni aramış her yerde. O gün aklıma koymuştum onu hayatımdan atmaya. Üstelik ne annem var ne babam. Tek tabancayım yani. Sonrasında çok çaba gösterdi affettim. Ikinci şansını çok iyi kullandı. Şimdi tartışma yaşayınca gelip özür dilemesini biliyor ,gönlümü alıyor, ben ağlayınca o da ağlıyor. Her günümüz güllük gülistanlık değil evet ama , gerçekten mutlu bi hayatımız var böyle de devam eder insallah

Her erkeği evindeki öküz gibi sanma. Nasıl kullanmış ikinci şansını, malesef bu konunda görüyoruz.

Ben kendime hakim olamıyorum hanımefendi. Kavga etmekten haz duyuyorum. Ve eşimden boşanırsam da bunun şiddet yüzünden olacağını sanmıyorum çünkü şuan gayet düzgün, seviyeli bir evliligim var. Ilerde şiddet olursa da evelallah bırakacak gücüm var. En güzel evlilik sizin tamam. Siz en birinci en mükemmel evliliğe sahipsiniz.

Yerlerde de sürüklensen bırakmazsın kocişini. Malesef kimsenin umudu yok burda. O bir tokatın arkası gelir diyoruz, dinletemiyoruz.

Herkes yardımcı olmak istiyor size ben bu külübü yıllardır takip ederim yeni üye oldum fakat buradaki kadınlar ister acı yazsın ister empati kursun... Bıktıkar bıkmış olabilirler... Çünkü yazıp yazıp hala aynı hayata devam edenleri görünce aman be bu içini döküp döküp aynı yere dönüyor buna cevaba bile gerek yokki kendi kurtulmak istemiyor memnun çukurundan diye düşünüp sinirleniyorlar... Misal siz 4 ay sonra barışıp buraya dayak yedim diye bir konu açarsanız tekrar bende afiyet olsun der tek kelime yazmam size.... Ha dersiniz ki kimsin istersen yaz bende derimki yazsam ne bu zaten gereksiz.... Olay bu şekilde... Bu nedenle hiçbir yoruma kızmadan almanız gerekeni almalısınız.. Hepimiz üzülerek... Başınıza gelenlere öfjelenerek elimizden geldiğince yazdık sizi tanımayız fakat iyi olmanızı isteriz vakit ayırdık duyarsız kalmadık..... Şimdi çay içiyorum bu konuyu artık unutuyor ve kendime dönüyorum.... Herkesin yapacağı gibi... Hayat sizin hanımefendi lütfen kendinize en doğru sağlıklı yolu çiziniz 🙏hoşçakal İn

Bence siz önce acımasız ile acıma nın arasındaki bağı, ikisinin kelime anlamlarını öğrenin sonra tartışalım.
Siz tutturmuşsunuz acımasız yorum yapıyorsunuz diye bizde diyoruz ki neden acıyalım? Kişi kendisine acımıyorsa biz neden sözlerimizi yumuşatalım? Hanımefendi bir insan onu döven birini neden affeder? Sonra neden gelip burada gelip gerine gerine ben dayak yedim ama affettim, iyiki 2. Şansı vermişim prensesler gibi yaşıyorum ehehe diyerek yediği dayağı güzellemeye çalışır? Duyar kasacak son konudasınız buna emin olabilirsiniz. İnsanların yorumuna karışacak kadar hadsiz olmayın.
Yahu kadının yaptıklarını doğru bulmamak ayrı. Bende söylediklerini tasvip etmiyorum. Ama nolursa olsun bir kadına şiddeti hak ettiğini SÖYLEYEMEZSİNİZ. Ayrıca benim ilk yorumum başkasınaydı ama karışan sizsiniz. Haddini bilmesi gereken biri varsa o da siz oluyorsunuz bu durumda. Her neyse, konu sahibi ortada yok bu durumu kendi aramızda daha fazla uzatmamak adına artık cevap vermeyeceğim. Sevgiler

Tek nefeste okudum sanki, şok oldum 😳
Allah yardımcın olsun. Ben kimseye boşan boşanma demem diyemem bu vebal altına giremem, ama sen eğer barışıp bu adama geri dönersen akşam kafanı yastığa koyup rahat uyuyabilecekmisin???
ayyy Allahım çok korkunç, beterin beteri vardır dedikleri bu olsa gerek- 6 ay önce eşimin beni yıllarca fahişelerle aldattığını öğrenmiştim fakat senin olayını okuyunca benim olay onun yanında hiç gibi geldi gözüme, ölüm korkusu falan...
canım Allah seni ve senin durumunda olan herkesi korusun, birde annenle yaptığı konuşma çok ayıp çok saygısızca ne demek ya gözü önünde beş kadınla yatacam onunda sesi çıkmayacak, tövbe tövbe...
Annen içinde ayrı üzüldüm...
Şeytan diyor evire çevire döv, çok sinirlendim senin adınada üzüldüm.

X