Beni öldürmeye çalıştı

+100000000
Yazık konu sahibi gibi kadınlar yüzünden Twitterda hukuk bürolarında vs. yardım isteyen kadınlara bile şüpheyle yaklaşılır oldu.

Acaba son dakika şikayetinden vazgeçer mi?
Kendi kocasını affedip adamla benim başımı belaya koyar mı diye düşünür oldu insanlar .

Oysa daha evlenmeden önce bile bal gibi biliyormuş kocasının ne mal olduğunu

Şikayet etmemesini geçtim hadi korktu intikam almaya çalışır diye düşündü diyeceğim dönüp benim oğlum birazcık sinirli ne var bunda diyen kaynanasına gitmesi apayrı bir boyut
Bu hikayede en çok üzüldüğüm o zavallı hayvan
Bir tek o seçimlerinin sonuçlarını yaşamıyor

Midem bulandı Kocandan. Neden kaynvalidene gittin o kısmı hiç anlamadım? Bu şiddet ne ilk ne son olur senin için eger ayrılmassan.! Darp raporunu al şiyaketçi ol nafaka tazminat ne varsa donuna kadar al bu serefsiz den.

Niye, cevap yazabilmek için birinin avukatı mı olmam gerekiyor? Forum kuralları dahilinde bilgimi paylaştım sadece.
İyi forumlar.

Bende ilk başta onu düşündüm ama kaynanasının yanına gitmesi durumun öyle olmadığını gösteriyor.
Bu denli korkan biri kocasının elini kolunu sallayarak gelebileceği bir yerde oturup beklemez.
Tam tersi uzaklaşmaya izini kaybettirmeye çalışır.
Resmen aileme gidersem git geride dönme der diye korkusundan kaynanasına gitmiş.

Size burada veya başka bir yerde hickimse yardımcı olamaz . Çünkü şikayetçi dahi olmamissiniz . Ne yapabilirler ki insanlar size ? Zorla şikayet ettiremezler ya .

Hanımlar,
polemiğe girmeyiniz ve rica ediyorum konu sahibesine hakaret etmeyiniz, evet bazı şeyleri kendi elleriyle hazırlamış ama bu sizin hakaret etmenize sebep olamaz, aşağılamaları haklı da çıkarmaz.
Konu çok sinirlerinizi bozuyorsa yorum yazmama hakkınızı kullanın lütfen.

Tekrar barışacaksın sen kayınvalıdene gıtmenden belli .Akıllı ol boşan .Rezil rusva et

bizde kendi evliliğimizden yakınıyoruz iyi mi? ben eşime böyle katlanamıyorken sen onca şey yaşayıp hala durabiliyorsun ne diyeyim ilk yorumdaki arkadaşa katılarak inşallah ölmezsin diyorum

Ben şahsen böyle varlıkların vatan millet sevdasından polis/asker olduklarını sanmıyorum. Polis ve jandarma teşkilatına sonsuz sevgim ve saygım olmakla beraber, böyleleri içlerindeki zarar verme, öldürme, üstünlük sağlama isteklerini yerine getirebilcekleri bir mecra olduğu için tercih ediyor.
Ve bu tarz vahşi ve sinir problemi olanların polis ve jandarma teşkilatına asla yakışmadığını ve asla orada barındırılmamaları gerektiğini düşünüyorum. Hanımefendi sizin sevginiz aşkınız canınızdan önemli değil asla değil. Bir an önce canınızı kurtarmaya bakın. He ayrılmayı düşünmüyorsanız, ben seviyorum bişi olmaz diyorsanız, o zaman canınıza kast edeceği ortamı oluşturmamaya, susmaya, bir nevi kölelik yapmaya devam edeceksiniz.

Her erkeği evindeki öküz gibi sanma. Nasıl kullanmış ikinci şansını, malesef bu konunda görüyoruz.

Yerlerde de sürüklensen bırakmazsın kocişini. Malesef kimsenin umudu yok burda. O bir tokatın arkası gelir diyoruz, dinletemiyoruz.

Herkes yardımcı olmak istiyor size ben bu külübü yıllardır takip ederim yeni üye oldum fakat buradaki kadınlar ister acı yazsın ister empati kursun... Bıktıkar bıkmış olabilirler... Çünkü yazıp yazıp hala aynı hayata devam edenleri görünce aman be bu içini döküp döküp aynı yere dönüyor buna cevaba bile gerek yokki kendi kurtulmak istemiyor memnun çukurundan diye düşünüp sinirleniyorlar... Misal siz 4 ay sonra barışıp buraya dayak yedim diye bir konu açarsanız tekrar bende afiyet olsun der tek kelime yazmam size.... Ha dersiniz ki kimsin istersen yaz bende derimki yazsam ne bu zaten gereksiz.... Olay bu şekilde... Bu nedenle hiçbir yoruma kızmadan almanız gerekeni almalısınız.. Hepimiz üzülerek... Başınıza gelenlere öfjelenerek elimizden geldiğince yazdık sizi tanımayız fakat iyi olmanızı isteriz vakit ayırdık duyarsız kalmadık..... Şimdi çay içiyorum bu konuyu artık unutuyor ve kendime dönüyorum.... Herkesin yapacağı gibi... Hayat sizin hanımefendi lütfen kendinize en doğru sağlıklı yolu çiziniz hoşçakal İn

Yahu kadının yaptıklarını doğru bulmamak ayrı. Bende söylediklerini tasvip etmiyorum. Ama nolursa olsun bir kadına şiddeti hak ettiğini SÖYLEYEMEZSİNİZ. Ayrıca benim ilk yorumum başkasınaydı ama karışan sizsiniz. Haddini bilmesi gereken biri varsa o da siz oluyorsunuz bu durumda. Her neyse, konu sahibi ortada yok bu durumu kendi aramızda daha fazla uzatmamak adına artık cevap vermeyeceğim. Sevgiler

Tek nefeste okudum sanki, şok oldum
Allah yardımcın olsun. Ben kimseye boşan boşanma demem diyemem bu vebal altına giremem, ama sen eğer barışıp bu adama geri dönersen akşam kafanı yastığa koyup rahat uyuyabilecekmisin???
ayyy Allahım çok korkunç, beterin beteri vardır dedikleri bu olsa gerek- 6 ay önce eşimin beni yıllarca fahişelerle aldattığını öğrenmiştim fakat senin olayını okuyunca benim olay onun yanında hiç gibi geldi gözüme, ölüm korkusu falan...
canım Allah seni ve senin durumunda olan herkesi korusun, birde annenle yaptığı konuşma çok ayıp çok saygısızca ne demek ya gözü önünde beş kadınla yatacam onunda sesi çıkmayacak, tövbe tövbe...
Annen içinde ayrı üzüldüm...
Şeytan diyor evire çevire döv, çok sinirlendim senin adınada üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…