Beni öldürmeye çalıştı

Hani belki kaçırmışsınızdır diye söyledim. Kendisine acımayana buradaki kimse acımaz, acımak zorunda da değil. Ayrıca hakaret etmediği sürece isteyen istediği yorumu yapmakta, fikrini sertte olsa belirtmekte özgürdür.

Son düzenleme:
dayak olayına çok üzüldüm
o eve bir daha giderseniz cenazeniz çıkar
ailen bu konuda ne diyor
mesleğiniz var mı
dip not: kv aradığnda söylediği cümle o sinirli demesi
ve kv yanına gitmeniz garip kaçmış sağlık probleminiz mi var

Neymiş sinirli zaten bu erkeklere kısaca canavar demiyorlar naziklestirip sinirli diyorlar...eşiniz sinirli değil canavar Allah ikinizin belasini versin aptalin tekisin sende o köpekten olmada ölmüştün ruh hastası şimdide gitmiş annesinin evine eyyy akıl yoksunu salak kadın oğlunu kötüler mi git geber bayy

İşinden olmason diye şikayetçi olmamak nedir yani. Yapma bunu kendine. Bak köpek merhamet etti o etmedi diyorsun. Git ve şikayetçi ol. İşinden olursa da olsun. Hayatından çıkart at. Önüne bak. Kendine yazık. Bu söylediği lafları sana kim diyorsa onun da yüzüne tükür. Ne cesaret gelmiş sana o benden özür dileyecek yalvaracak onun beş kadınla bilmem ne diyebiliyor aradaki kişi de sana iletebiliyor. İnsan kendi kıymetini kendi belirler...

Isinden olması derdinde yapmayın ya o gorevi zaten birakmali asker dediğin korur öldürmez mazlum suçsuz ınsanları kadınları o asker değil hak etmiyor

Türk Ceza Kanunu öyle diyor. Karakolda ifade vermiş, yani soruşturma başlamış. Darp raporu almış yani somut delil var, ceza alması gerekir

Aileniz nasıl şikayetçi olma demiş. Nasıl bir vicdan bu. Lütfen gidip şikayetçi olun o zamanki psikolojinizin iyi olmadığını söyleyip ve eşinizden derhal boşanın. Size kendinizden başkası yardım edemez. Adam resmen sizi öldurmek istemiş nasıl döneceksiniz böyle bir adama, bakın dovmek değil öldürmekten bahsediyorum. Bu vicdanda birine o is fazla. Atıyorlarsa atsınlar. Konu size bir sey olsun ama adam işinden olmasin mi? Bu kadar basit mi? Bizler eşimiz biraz sesini yükselttiğinde bile sizden daha fazla tepki veriyoruz bırakın siddeti, öldurmek istemesini. Sizi yalnızlık degil bu adam öldürür. Eşinizin ailesiyle de işiniz olmasın bence nasıl bir çocuk yetiştirmek bu. Benim sinirlerim yıprandı konunuzu okurken

Ah güzel kardeşim ah

Ya bu şaka felan mı sen resmen kv'ne giderek gel beni öldür demişsin şikayetçi olmaman da ayrı bi konu bırak gebersin sıksın kafasına Türkiye bir pislikten arınır en azından benim eşim benle sakalasirken döverim seni dediğin de bile sen beni bir kez doversin 2. Ye müsade etmem karisiz kalırsın hop cezaevine diyorum millet dayak yiyo uslanmiyo birde üstüne şikayetçi olmuyo hey allahim bırak kardeşim bırak arkana bile bakma

Sana şiddet uygulayan oğlunu sana savunan kaynanana sığınmasaydın eğer derdimki artik kendi icin birseyler yapar ama maalesef umut yok. Inşallah bir gün tv haberlerine konu olmazsin. Kendini düsünmüyorsan ailene yazık. Onlara evlat acısı yaşatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…