- 7 Aralık 2018
- 6.752
- 17.647
- 27
-
- Konu Sahibi yalnizzcicek
E o zaman haksız yere işten çıkmışsın m fırsatın varsa sen şikayet et. Attıkları iftira ve haksız yere işten cikman yanlarına kâr kalmasınkamera kayıtlarını gösterdiler bana da elimde beyaz kalın posterlerden var içindekini göstermiyo bunlar sadece poşetin içindeki yuvarlak kabarditan dolayı sen aldın diyolar
Sefer tasini çalıp da ne yapacakmışsınız acaba hey allah im ya ne insanlar var incelesinler bakalım eğer aksi çıkarsa dava ağın sizde peşini bırakmayınçalıştığım markette yemek getirilen sefer taşlarından biri kayıp olmuş bayramın üçüncü günü, bende ilk iki gün full çalışmıştım ve iki gün boyunca bayramda yemek gelmedi kalan yemekler iğrenç kokmaya başlamıştı, bende bulaşık sırası bende olduğu için onları da yıkayıp koydum ama benden sonra gelen arkadaşlar mutfakta bir tanesinin eksik olduğunu soylediler, mağaza şefi ve mağaza müdürü ise kamera kayıtların var sen aldın diye iftira attılar, neye uğradığımı şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim, o gün bende alışveriş yapmıştım elimde poşetlerim vardı ama içinde o tasin birinin olduğunu görmeden poşet dışında bana hırsız diye iftira atmaları çok dokundu bana, annemi çağırdım markete ona da inanmadılar, geniş çaplı bi kamera izlemesi yapılacakmış, ben tenezzül etmem oranın pis tasına ama anlayamıyorum bu insanlara, dunden beri böyle moralim bozuk ne yemek yiyebildim ne uyuyabildim, bi insani karalamak bu kadar kolay mi, ki ben hırsız olsam kasadan para çalarım ama hiç açığım vs. de çıkmadı... ne yapıyım arkadaşlar hiç moral falan kalmadı, bu bana yapılan bir oyun mu hiç aklım almıyor cidden, işten çıkmayı düşünüyorum ama bu seferde çaldığı için cıktı işten diyecekler....
Posetten de tas cikmadigina gore posetteki kabarti yapacak sey ne onu soyle. Fisten ya da aldiklarinin listesinden bul ve o cıkıntı suna aitti de.kamera kayıtlarını bana da gösterdiler, elimdeki alışveriş yaptığım beyaz kalın poşette yuvarlak bir kabartı var kesinlikle tasmis o buna dayanarak söylüyorlar benim aldığımi
Yani konu sahibi bunu ifade edebilmesi lazim.Ayrica sanki kendinden emin degilmis gibi konusuyor tum yorumlari okudum.Neden tum calisanlar ustune oynasin ki?Cok tuhaf kamera kayitlarini izleyip posette kabarti gordukleri sey nedir yanlislikla posete koyulmus olabilir mi?Insanin kafasi dalginken olabilir boylr seyler.Konu sahibi iyice dusunup kendini savunmali pasif kalmamaliPosetten de tas cikmadigina gore posetteki kabarti yapacak sey ne onu soyle. Fisten ya da aldiklarinin listesinden bul ve o cıkıntı suna aitti de.
ispat olarak diğer elemanlar geldiklerinde mutfağı kontrol etmiş taslardan biri eksikmis, herkes ben görmedim diye yemin ediyor, diğer ispat da benim kendi param ile alış-veriş yaptığım poşetlerden birinde yuvarlak bir kabartı var onu incelemişler bana da gösterip işte tas burda senin poşetinin içinde dediler, o yuvarlak şekilli şey mutlaka sefer tasıymış... ellerindeki tek ispat bu, benim tasi alıp çantama soktugum ile ilgili bir video vs. yok yani mahkeme, polis falan kimi hakli bulur bu durumda? herkes ben gormedim diyo benim posetimdeki kabartıdan dışardan anlaşılır derler mi mahkeme polis falan? ben gerçekten gülünç duruma düştüm yani..
bende yeni gördüm bu mesajı. Vazgeçme pes etme sakın ! zorla attırmışlar imzayı . Daha önce çalıştığım iş yerinde birinin başına geldi. Tüm haklara sahipsin. Huzursuzluk vermen yeter. Lütfen sesini çıkar ve hakkını ara, sonunda hiç bir şey elde edemesen dahi..çıkardılar zaten, kendi isteğinle cık kâğıda yaz, bu iş fazla uzamasın dediler, bende hakkımı aradıkça sesini yükseltme falan filan dedi ikiside, mecbur çıkış kağıdı yazdım ama genel müdüre de gittim söyledim, o da ben görüntüleri tekrar incelettircem dedi
cok yanlıs yapmıssınız cıkmamalıydınız ıs mahkemesıne dava acın goruntuler ıncelensın yoksa hakkınızda yuz kızartıcı suctan dolayı ısten cıkarıldıgınız eklenecek ve hep karsınıza cıkacak nıye hakkınızı aramadınızçıkardılar zaten, kendi isteğinle cık kâğıda yaz, bu iş fazla uzamasın dediler, bende hakkımı aradıkça sesini yükseltme falan filan dedi ikiside, mecbur çıkış kağıdı yazdım ama genel müdüre de gittim söyledim, o da ben görüntüleri tekrar incelettircem dedi
cok yanlıs yapmıssınız cıkmamalıydınız ıs mahkemesıne dava acın goruntuler ıncelensın yoksa hakkınızda yuz kızartıcı suctan dolayı ısten cıkarıldıgınız eklenecek ve hep karsınıza cıkacak nıye hakkınızı aramadınız
hayırdır bır sakin olun ya noluyor ?yani nasıl bir yol izlesin mahkemeye polise gitsin ne desin ben markette çalışıyodum sefer tası kayboldu sucu bana attılar beni işten attılar türkiyedeki hukuktan haberiniz yok mu yoksa arkadaşa gaz vermeyemi çalışıyosunuz anlamadım adam öldüren banka soyan sokakta gururla dolaşıyor sefer tası bu arkadaşın önüne çıkacaksa zaten ben birşey diyemem ayrıca yazdım şahit varmı yok ispat varmı yok bunlar mahkemeye gitse biz hırsız demedik poşetin içindeki yuvarklak şeyi tas sandık özür dileriz deyip gelecekler başka ne olacak bu yazdığım içinde bu arkadaşın öyle bir mücadele vermesi gerekki o mücadeleyi gitsin kendine yeni bir iş bulmak içiçin versin daha iyi bir yerde iş bulur yani bu marketler avmlerdeki iş ortamları o kadar ciddiyetsiz ki mücadele etmeye deymez müdür dediğimiz insan orda 3 yıldır çalışan insan yardımcısı 2 yıldır çalışan insan çalışanlarda kendini dünyay ispat etmeye çalışan ergenler müdürü müdür yardımısıda onların bir tık üstü hiç gerek yok yani öyle söyliyim