- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi yalnizzcicek
sıgortasız mı calıstınızişkurdan girmedim ben oraya işkur ile almıyorlar, zaten işkur ile alsalar kimse çalışmaz orda hem sigortasız hem saatleri uzun.. ben önceki işimde işkur ile girip kurs bitiminde çıkarılmıştım , bir işkur kursuna katılanlar 6 ay boyunca başka bir kursa katilamiyo dediler işkur memurları, bende 6 ay boş parasiz kalmiyim diye o markete gitmiştim
çemkirmiyorum hiç bir sonuç elde edemicek bu söylediklerinizi yapsa bu kadar müşavirlik yapmıssınız ne öngörüyosunuz ceza olarak o insanlara ne yapabilirler varmı bir düşüncenizhayırdır bır sakin olun ya noluyor ?
hukuktan haberım var ne bıcım bır uslup gaz vermeye nıye calısayım pancar motorumuyum ben ?
malıye-sıgorta-ıs mahkemesı bu tarz mevzuları hıc affetmez kısıye hakkını savunmasını soyledım eskı noter baskatıbı senelerce malı musavırlık ofısı olan bırı olarak
abarttıgınız gıbı mucadele falan yok altı ustu bır dılekce yazacak 3 dk mesele gerısıde dosya takıbı kendısı basvurusunu yapsın beklesın ne kaybeder ne degısık ınsanlar var allahım...
sız hakkınızı aramak ıstemıyorsanız aramayın ama hakkı olan ve bılmeyen ınsana yol gostermek ınsanlık vazıfemızdır cemkırmek yerıne.
sıze ıyı eglenceler hanımefendıçemkirmiyorum hiç bir sonuç elde edemicek bu söylediklerinizi yapsa bu kadar müşavirlik yapmıssınız ne öngörüyosunuz ceza olarak o insanlara ne yapabilirler varmı bir düşünceniz
sigortasız çalıştığına göre parasınıda elden almıştır hiç bir ispat yok bu insan burda çalışmadı bunları biz düşünüyoruz da marketler bizden daha ince düşünüyor yada sigortasız insan çalıştıran yerlersıgortasız mı calıstınız
ıs mahkemesıne basvurun demıstım ya
hah sıgortaya da gıdın orda kac ay calıstıysanız sıgortasız calıstırıyorlar benı sıgortamı yapmadılar deyın
ızleyın bakın oranın basına ne gelıyor :)
hiç eğlenmiyorum dedklerinizin bir manası yok yani birine yol gösterirken tavsiye verirken o tavsiyeyi bir yere dayandırın sen yap nasip kısmetle insanları yönlendirmek saçma gerçekci olursanız daha iyi olursıze ıyı eglenceler hanımefendı
mantıksız seyler varbe de izledim alışveriş yaptığım poşetlerin dışındaki kabartıdan anlamışlar mış mış, birde bütün diğer çalışanlar sabahleyin o taşlardan birinin eksik olduğuna yemin ediyolar, en son da ben yıkamıştım onları, elimdeki poşette kabartıdan tas olduğunu biliyolarmis kesin ben almismisim
Çok şey yapılır.çemkirmiyorum hiç bir sonuç elde edemicek bu söylediklerinizi yapsa bu kadar müşavirlik yapmıssınız ne öngörüyosunuz ceza olarak o insanlara ne yapabilirler varmı bir düşünceniz
Yok canım inan o denli düşünmüyorlar...iki şahitle bile orada çalıştığını ispatayabilir arkadaş ...sonuçta çalışırken yıkadığı sefer tasını çalmakla suçluyorlar ...çalışmadığı yerde neden sefer tasini yikatmislar? ...mutfağa sokmuşlar bu kızı kendileri açıklasınlar. Devlet okuluna dahi SGK dan ceza geliyor gününde yatmayan primden dolayı ...sigortasız çalıştığına göre parasınıda elden almıştır hiç bir ispat yok bu insan burda çalışmadı bunları biz düşünüyoruz da marketler bizden daha ince düşünüyor yada sigortasız insan çalıştıran yerler
o zaman versin mahkemeye alsın cezasını suç atanlarYok canım inan o denli düşünmüyorlar...iki şahitle bile orada çalıştığını ispatayabilir arkadaş ...sonuçta çalışırken yıkadığı sefer tasını çalmakla suçluyorlar ...çalışmadığı yerde neden sefer tasini yikatmislar? ...mutfağa sokmuşlar bu kızı kendileri açıklasınlar. Devlet okuluna dahi SGK dan ceza geliyor gününde yatmayan primden dolayı ...
ben kendime guvenliyim ben sesimi yukselttikce sesini yükseltme diye hem mağaza şefi hemde müdürü bana sesiniz yükselemezsin burada diye çıkışıyorlardı hem ben konuma güncelleme yazdım neler olduğuna dairİyi de siz burada bile suçlu gibi davranıyorsunuz, böyle olmaz ki. Bana nasıl hırsız dersiniz diye orayı yıkmanız lazımdı. Siz çalıp çalmadığınızı bilmiyor musunuz? Çalmadıysanız aksini nasıl ispatlayabilirler. Biraz kendinize güvenli olun.
çalışıp calismadigimi sorarlarsa orada çalışan bir arkadaşım ile whatsapp konusmalarimiz var, öyle birşey diyemezler hem ses kayıtlarım da varYok canım inan o denli düşünmüyorlar...iki şahitle bile orada çalıştığını ispatayabilir arkadaş ...sonuçta çalışırken yıkadığı sefer tasını çalmakla suçluyorlar ...çalışmadığı yerde neden sefer tasini yikatmislar? ...mutfağa sokmuşlar bu kızı kendileri açıklasınlar. Devlet okuluna dahi SGK dan ceza geliyor gününde yatmayan primden dolayı ...
işe gireli daha 1 ay olmuştu, yarın sigortaya gidip soracam ilk işim o zatensıgortasız mı calıstınız
ıs mahkemesıne basvurun demıstım ya
hah sıgortaya da gıdın orda kac ay calıstıysanız sıgortasız calıstırıyorlar benı sıgortamı yapmadılar deyın
ızleyın bakın oranın basına ne gelıyor :)
konuma güncelleme yazdım zaten benim masum olduğum ortaya cıktı ve bunun olduğuna dair ses kayıtlarım da varBekle tatlım , gerekirse sen dava açarsın . Yok öyle iftira atıp seni kaçırmak ! Ne günlere kaldık ya ..
zorla imzalattılar artı, benim masum olduğum ortaya cıktı,ses kayıdı da yaptım bütün görüşmeler konuşmalar boyuncabende yeni gördüm bu mesajı. Vazgeçme pes etme sakın ! zorla attırmışlar imzayı . Daha önce çalıştığım iş yerinde birinin başına geldi. Tüm haklara sahipsin. Huzursuzluk vermen yeter. Lütfen sesini çıkar ve hakkını ara, sonunda hiç bir şey elde edemesen dahi..
mesajıma güncelleme yazdım, masum olduğum ortaya cıktı ve bütün konuşmaların da ses kaydı var bende.. bunları geçtim, masum olduğum halde, magaza müdürü yine de bana tazminat davası açacakmıştum bunlar haklarınızı bılmedıgınızden oluyor bu ulkede yasayan cogu vatandas ne kuralları bılıyor ne haklarını bızım toplum olarak boyle bır sorunumuz var
tabıkı hıc bırımız acıp anayasayı hatim edecek degılız ama calısan bırıylerın ıs kapsamında hangı haklardan yararlanabılgını bılmesı lazım bılseydınız bunlar basınıza gelmezdı bırkere sızı asla bu sekılde cıkaramazlar sız kendınız cıkın dıye ustunuze oyun oynanmıs
sıgorta yapmayan bu sekılde eleman dönduren zam yapmamak duzenlı maas vermemek sıgorta yapmamak ıcın adamlar bu yolu bulmus
bunu sızden oncesıne de yapmıslardır sızden sonrakılere yapmamaları ıcın karsılarında bılen bırının gazabına ıhtıyacları var kendılerıne gelmelerı ıcın
onlara celb gelsın bakın nasıl arıyorlar sızı :) uzlasalım dıye
mesajıma güncelleme yazdım ama benim elime çok büyük bir koz verdiler,hem masum olduğum ortaya çıktı hemde ses kayıtlarım varyani nasıl bir yol izlesin mahkemeye polise gitsin ne desin ben markette çalışıyodum sefer tası kayboldu sucu bana attılar beni işten attılar türkiyedeki hukuktan haberiniz yok mu yoksa arkadaşa gaz vermeyemi çalışıyosunuz anlamadım adam öldüren banka soyan sokakta gururla dolaşıyor sefer tası bu arkadaşın önüne çıkacaksa zaten ben birşey diyemem ayrıca yazdım şahit varmı yok ispat varmı yok bunlar mahkemeye gitse biz hırsız demedik poşetin içindeki yuvarklak şeyi tas sandık özür dileriz deyip gelecekler başka ne olacak bu yazdığım içinde bu arkadaşın öyle bir mücadele vermesi gerekki o mücadeleyi gitsin kendine yeni bir iş bulmak içiçin versin daha iyi bir yerde iş bulur yani bu marketler avmlerdeki iş ortamları o kadar ciddiyetsiz ki mücadele etmeye deymez müdür dediğimiz insan orda 3 yıldır çalışan insan yardımcısı 2 yıldır çalışan insan çalışanlarda kendini dünyay ispat etmeye çalışan ergenler müdürü müdür yardımısıda onların bir tık üstü hiç gerek yok yani öyle söyliyim
konuya güncelleme yazdım siz bu konularda bilgi sahinisiniz galiba bir bakar mısınız tekrardan konuya?hayırdır bır sakin olun ya noluyor ?
hukuktan haberım var ne bıcım bır uslup gaz vermeye nıye calısayım pancar motorumuyum ben ?
malıye-sıgorta-ıs mahkemesı bu tarz mevzuları hıc affetmez kısıye hakkını savunmasını soyledım eskı noter baskatıbı senelerce malı musavırlık ofısı olan bırı olarak
abarttıgınız gıbı mucadele falan yok altı ustu bır dılekce yazacak 3 dk mesele gerısıde dosya takıbı kendısı basvurusunu yapsın beklesın ne kaybeder ne degısık ınsanlar var allahım...
sız hakkınızı aramak ıstemıyorsanız aramayın ama hakkı olan ve bılmeyen ınsana yol gostermek ınsanlık vazıfemızdır cemkırmek yerıne.