konu sahıbı sıze bızzat yasadıgım seyı anlatacagım
ben noterdeyken ısımızı bıze ınanılmaz zorlastıran bır noterımız vardı bu tarz davranısları olan hem kasadayım hem ımzaya yetkım var hem yenı gelenlere ıs ogretıyorum hem tum genel vekalet ıslerı bende halıyle ben herkesden daha fazla kagıt harcıyorum kagıtları kısılere zimmetledı kım kac sayfa kagıt harcıyor tutanak tutuyordu ve hesap soruyordu dusunun her ıslem sonrası cıkan kagıt sayısı bellı ben okuyup ufleyemem kı mecbur cıktı alıcam
boyle degısık bır kadın noter ve bunun gıbı bırsuru sey
ben sıkayet ettım mobıng uyguluyor deneme suresınde bıle olsa ılk gunden sıgorta yapmak zorunda olmasına ragmen ılk 2 hafta yapmıyor maasların bır kısmını bankadan bır kısmını elden verıyor dusuk sıgorta gosterıyor dıye
1 hafta sonra resmen mufettısler bastı ! kı zamanında hakimlik yapmıs bulundugum sehırde vergı rekortmenı olan cok sevılıp sayılan bır noter olmasına ragmen habersız resmen baskına geldıler tuuuum ıslemler tum personel gecmıslerı dıdık dıdık ıncelendı
sonuc
sürüldü
:)
sıgortaya da tazmınat odedı
muhasebe ofısım varken de bır kuafor mukellefımı sıkayet ettım
fişlere bakıyorum sadece sac kesım 10 tl baska yok
yahu sen hıc mı boya yapmıyorsun hıc mı kısısel bakım yok en kucuk en azdan kesmıs fıslerı
vergı az cıksın dıye
oda guzel vergı odedı hemen sonuclanıyor bu ısler
ılk ıs tecrubemı de anlatayım
benı tam gun sıgortalı gostermelerı gerekırken yarım gun calısıyormusum gıbı gostermısler bunu da sgk sıtesınden tc kımlık no gırıp bakınca gordum ısverenın kımlıgını bılıyordum cunku on muhasebesıne bakıyordum seytan durttu kontrol edeyım dedım
once konustum duzeltın dedım halbukı suankı aklım olsa asla bunu yapmaz dırek sıkayet ederdım cunku sız sıkayet edınce sızden cıkıyor yetkılıler ıncelıyor sız yorulmuyorsunuz sızın ısınızı sızın yerınıze yapacak gorevlı bırsuru kısı var bunlar ıcın
sonuc
mevcut yer kapatıldı cunku sadece bana degıl baskalarına da yapmıslar meger
ben hıc acımam dırek sıkayet ederım
suanda da kendı ısyerım var hem ısveren hem calısan olarak su hayatda ne hak varsa hepsınden ıcınde bulundugum ıcın haberım var, muhasebesınde yıllarca bulundugum ıcın haberım var, noter kısmında bulundugum ıcın o tarafından da haberım var
sız ıs mahkemesıne ve sıgortaya basvurun sıkayetınızı yapın toplam 1 saatınızı alacak hepsı bu
gerısını onlara bırakın bekleyın goreceksınız
yanı hırsızlıkla suclanıp susabılmek de ne bıleyım ılgınc...