beni hırsızlık ile suçladılar:(

ama zorla izlalattılar psikolojik baskı ile, ses kaydım var
Ses yanıtları çoğu zaman ise yaramıyor bildiğim kadarıyla. Zorla da olsa imzalamayacaktiniz. Ayrıca is o kadar saçma sapan uzamis ki. Kamera kayıtlarında zaten bellidir ben anlamadım.kaldı ki kaybolma meselesi nasıl ortaya çıktı da yemek getiren yeri aramadiniz önce? Ben olsam hepsine dava açarım.

bana istifa dilekçesini yazdırıken baskı yaptıklarına dair ses kaydım var, magaza sefi söylüyor, ben yazıyorum

yemek getiren yeri ben aramadım, genel müdür benim yanımda aradı, hem ses kayıtları neden işe yaramasın? onlar taa posetin dısından kabartı ile bana sen çaldın diye iftira atıyolar ama?

alışverişi çıkışta değil çıkış saatinden önce yapmıştım, alışverişi yaptım, posetlere koydum, üstümüzü cıkardığımız kapı aralığı var mutfak yanında oraya koydum, çıkışta da aldım gittim poşetlerimi, tam da sadece benim çıkışta kasanın yanından gecerken elimle posetteki kabartıdan tas olduğu anlaşılyomuş, genel müdür de izlerken sen kasanın yanından dönerken de bu kavanoza benziyor dedi... bende tursu almıştım o gün dedim o dedim..psikolojik baskı ile o kadar üzerime geldiler ki bende parasını ödeyim bana bu kadar saçma iftiralar atmayın dedim, keşke demez olaydım, ses kayıtlarını da hep ben telefonum ile aldım çünkü ne genel müdürüne güveniyorum ne de diğerlerine

Ya altınüstü bir tas kaybolsa nolur kaybolmasa ne olur kafadan sakat mı bunlar
Bırskmayın bu işin peşini daba açın bence
Akıllarınca kurnaz davrancsklar izin verme buna

Ayy ne sinir oldum. Simdi öncelikle isin pesini birakma. Hemen bir adliyeye git yada polise git iftira attiklari icin suc duyurusunda bulun yada sikayetci ol. Sonra sgk ya da basvur. Is mahkemesine dava ac. Masraflar konusunda korkma onlar ödüyor zaten.

Istifa dilekcesi yazmaniz onemli degil. Mobbing ve iftira ile dilekce yazdirdiklarini ses kaydi olmasa bile ispat edebilirsiniz. Oncelikle bir avukat bulun. O halleder. Masraflari davadan sonra odeyecek seklinde anlasin. Davayo kazaninca isveren oduyor zaten. Isci isveren davalarinda cogunluk hatta sanirim hepsinde isci kazanmis bu zamana kadar. Ayrica iftira icin de dava acin sikayetci olun. Dava acilinca barodan avukat talep edersiniz. Size yaptıkları bu eziyet yanlarina kar kalmasin.

Hangi market bir de bu. Subeleri turkiye genelinde olan bir marketse sikayet var a v3 sosyal medyaya falan da tasiyin.

Nasıl sinir oldum akşam akşam, milletin ekmeğiyle oynamak kolay mı böyle ya? Bi de eminim kendilerine sorsan dürüst geçinen tiplerdir, aşağılık yaratıklar. Çok geçmiş olsun, hakkını ara kimseden de korkma

Hemen bir avukat bulup sıkayetcı olun yğm tazmınatlarınızı alırsınız. Savcılık kanalı ılr yaparsa ız zaten masrafı yok. Görsun bakalım kım. Oduyo yuklu miktarı. Yalniz izinsiz ses. kaydı al ak suctur bir avukat yardımı ıle hemen yarın gidin adlıyeye ay sınırlerım bozuldu ıgre c ınsanlar iftira atmanın topluma kucuk düsrmenin bedelini bilmiyorlar ögrensinler ki bir daha yapmasınlar

Hangi mağaza ya bu rezillik diz boyu

Keşke imzalamasaydın istifa kağıdını tazminat ödememek icin yapmışlar. İşten çıkmanı istemişler belli. Keşke bu berbat düzende onlar kadar acımasız ve kurnaz olabilseydin. Burada çalışmasan bile bir sonraki iş yerinde gözünü açmanı öneririm. Öyle mudurle konuşayım şununla bununla konuşayımla olacak iş değil bu. Böyle insanlarla anladığı dilden konuşacaksın. Geçmiş olsun.

Hemen avukata git direk çözer avukata paran olmadığını alacağı tazminattan %20 sini kendisinin alabileceğini yada karşı ödemeli dava açabileceğini söyle kabul ederler. Ciddiyim avukata gidersen ve almadığın ıspatlanırsa ciddi bir tazminat kazanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…