- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
-
- Konu Sahibi yalnizzcicek
kiyamam sana ya. caresizlik hissini biliyorum, allah bu haksizligi yapanlarin yanina birakmasin.alamadığım nasıl ispatlanacak ki, annemin babamin üstüne de yemin ettim, evime polis getirin arasınlar dedim, parasını veriyim dedim hiçbirini kabul etmiyorlar, diğer çalışan herkes yemin ediyor ben görmedim diye, ben yeni olduğum için bana kimse inanmiyo, ben zaten o kâğıda istifamı yazıp imzalarken de sen aldıysan da almadıysan da bizim sana güvenimiz zedelendi artık çalışamayız bu konu burada kapansiz uzamasin, uzarsa senin açından kötü olur yine sen kaybedersin dediler... ben nasıl kendimi hakli çıkarayım genel müdüre gittim konuştum, ben istifa dilekçeni işleme koymuyorum sen yarın gel tekrar bir konuşalım dedi bana, yarın onla konuşurken de sea kaydı açıcam bakalim
çalıştığım markette yemek getirilen sefer taşlarından biri kayıp olmuş bayramın üçüncü günü, bende ilk iki gün full çalışmıştım ve iki gün boyunca bayramda yemek gelmedi kalan yemekler iğrenç kokmaya başlamıştı, bende bulaşık sırası bende olduğu için onları da yıkayıp koydum ama benden sonra gelen arkadaşlar mutfakta bir tanesinin eksik olduğunu soylediler, mağaza şefi ve mağaza müdürü ise kamera kayıtların var sen aldın diye iftira attılar, neye uğradığımı şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim, o gün bende alışveriş yapmıştım elimde poşetlerim vardı ama içinde o tasin birinin olduğunu görmeden poşet dışında bana hırsız diye iftira atmaları çok dokundu bana, annemi çağırdım markete ona da inanmadılar, geniş çaplı bi kamera izlemesi yapılacakmış, ben tenezzül etmem oranın pis taşına ama anlayamıyorum bu insanlara, dunden beri böyle moralim bozuk ne yemel yiyebildim ne uyuyabildim, bi insani karalamak bu kadar kolay mi, ki ben hırsız olsam kasadan çalarım ama hiç açığım vs. de çıkmadı... ne yapıyım arkadaşlar hiç moral falan kalmadı, bu bana yapılan bir oyun mu hiç aklım almıyor cidden, işten çıkmayı düşünüyorum ama bu seferde çaldığı için cıktı işten diyecekler....
Y yalnizzcicek bu oneri yapabileceginin en guzeli.Ben olsam “bana iftira atamazsınız. Bu yaptığınız yasalara aykırı. Ya bütün laflarınızı geri alın, ya da polise ve savcılığa gidip iftira davası için açacağım” derdim.
teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinkiyamam sana ya. caresizlik hissini biliyorum, allah bu haksizligi yapanlarin yanina birakmasin.
aklanirsin insallah. alt tarafi b.klu bir market kaybolan sefertasi. iftira atmaya deger mi? yaziklar olsun ne diyim.
senin icin dua edicem insallah kafan sekilde evine donersin.
Peki o adami aradiniz mi soze kac tane tas verdiler diyeyemekleri şirket veriyor, yaşadığım şehrin bir köyünde yapılıyormuş hergün bir adam 4 tane sefer tası ile getirir, dünden kalanları da götürürdü, üçünde yemek olur biri boş olurdu, bayramın ilk iki günü benim olduğum vardiya full çalıştı, sabahtan akşama kadar, bayram günleri yemek gelmezmiş, kendimiz paramız ilr alır yermişiz, öyle oldu zaten ama iki gün o yemek artıklarına kimse dokunmayınca taslarin içinde yemekler kokmuş rengi falan acayip olmuştu, o gün bulaşık sırası bendeydi, yediğimiz içtiğimiz kapları bardakları yıkarken onları da yıkadım, iç içine koymadım ıslakken kokar taslar diye birde iç içine de giriyorlardı ıslakken, bende dizdim hepsini kapaklarını da...
o gun bende kendi param ile alış-veriş yaptım , bayramın üçüncü ve dördüncü günü bana tatildi, bayramdan sonra gelince bana taslari sordular yemek getiren adam biri eksik demiş, diğer elemanlar da biz geldiğimizde kontrol ettik biri eksikti falan diyolar.. bana sordular anlattım ama kameralar öyle söyleniyo dediler bana mağaza şefi ve müdürü, alışveriş yaptığım poşetlerin dışından kabartısindan yuvarlak birşey görünmüyormuş, benim posetlerimin icindeymis, herkes de yemin ediyor biz geldiğimizde biri eksikti diye, birde beni odalarına çağırıp tekrar konuştuklarında dün tas yok diyorlardı bugün hem tas hem kapagi yokmus... ben valla ne diyeceğinmi bilemedim herkes kendini hakkı cikarmak icin bana iftira attılar
laflarını nasıl geri alabilirler ki? benim gururum kırıldı bir kere, benim çalıştığım market şubesinde bilerek ve isteyerek yapıldı bu suçlama bana...birincisi zaten 1 aylık bir elemanım tanımıyoruz güvenemiyoruz demeleri kolay benim için, o almadı demezler zaten kendilerine bi günah keçisi arıyolar yoksa iş kendi başlarına kalacak siz bi sefer tasina sahip çıkamadıysanız koca mağazayı bize nasıl emanet etsinler dediler... yarın genel müdür ile konuşacam zaten yarın gel dedi... ya bana inanıp beni başka şubeye alacak yada kendi müdürlerine şefine inanıp buraya kadarmış yolun açık olsun diyecek... birde ben sgk ile işkura da gidip soracam pazartesi günü böyle birşey geldi başıma diyeBen olsam “bana iftira atamazsınız. Bu yaptığınız yasalara aykırı. Ya bütün laflarınızı geri alın, ya da polise ve savcılığa gidip iftira davası için açacağım” derdim.
yarin genel mudur yanima gel bir daha konuşalım dedi, yarin tekrar gidicem yanina bakalim ne olacak
ben bilmiyorum ki o adamın ne numarasını ne adını sadece yemekleri getirir dunkileri alır götürur ben görsem soracaktım ama sabahtan geliyor yemekler bende öğlen vardiyasindaydim iki gündür görmedim yani birde dedim ya diger elemanlar sanki birşey olmuş gibi benle konusmuyolardi diye.. ben mazaga sefi ile müdürüne de söyledim, yemek getiren şirketi arayın o tencerenin herneyse parası neyse veriyim diye, önemli olan para değil önemli olan burda böyle bir olayın yaşanması diye bir ton laf sayıyorlar.. dün dediklerinde tas yoktu bugün kapağı da yok diyolar bence bilerek yapıyolar bunu başka izahı yok, ben tenezzül etmem herkesin kullandığı tasa... çok pis iftira attılar ama allah mutlaka çıkarır birgün bunun acısınıPeki o adami aradiniz mi soze kac tane tas verdiler diye
Yapman gerekenler burada yazılı konu sahibi. Bunları uygulamanı bende tavsiye ediyorum.Oncelikle sakin ol. Seni birsey ile suclayan bunun ispati ile mukelleftir. Ispat icin sen ugrasma. Onlar isoat etmeli. Alt tarafi bir sefer tası. Tas icin bu kadar yaygara cikarmalari tuhaf. Eger hakkinda iftira atarlarsa kendini aklamak icin mahkemeye basvur. Kamwra kayitlarini delil olarak koyarsin. Hatta senin yerinde olsam kamera kayitlarinin bir kopyasini isterim ve onunla iftiradan suc duyurusunda bulunurum. Basin dik olsun. Suclu psikolojisine girme. Ispatlayin madem oyle de yoksa size iftiradan dava acacagim de.
ispat olarak diğer elemanlar geldiklerinde mutfağı kontrol etmiş taslardan biri eksikmis, herkes ben görmedim diye yemin ediyor, diğer ispat da benim kendi param ile alış-veriş yaptığım poşetlerden birinde yuvarlak bir kabartı var onu incelemişler bana da gösterip işte tas burda senin poşetinin içinde dediler, o yuvarlak şekilli şey mutlaka sefer tasıymış... ellerindeki tek ispat bu, benim tasi alıp çantama soktugum ile ilgili bir video vs. yok yani mahkeme, polis falan kimi hakli bulur bu durumda? herkes ben gormedim diyo benim posetimdeki kabartıdan dışardan anlaşılır derler mi mahkeme polis falan? ben gerçekten gülünç duruma düştüm yani..Oncelikle sakin ol. Seni birsey ile suclayan bunun ispati ile mukelleftir. Ispat icin sen ugrasma. Onlar isoat etmeli. Alt tarafi bir sefer tası. Tas icin bu kadar yaygara cikarmalari tuhaf. Eger hakkinda iftira atarlarsa kendini aklamak icin mahkemeye basvur. Kamwra kayitlarini delil olarak koyarsin. Hatta senin yerinde olsam kamera kayitlarinin bir kopyasini isterim ve onunla iftiradan suc duyurusunda bulunurum. Basin dik olsun. Suclu psikolojisine girme. Ispatlayin madem oyle de yoksa size iftiradan dava acacagim de.
Bunları uygula bence.Sahipsiz gördüklerine saldırır bu pislik tipler.Bu sana yapılan iftira+mobbing+ terbiyesizlik.
Seni itham ettikleri konuşma yaptıları zaman telefonundan kayıt al.
Video cekebiliyorsan çek.
Dava aç iş mahkemesine, avukat barodan veriyorlar.
Yeni avukat olmuş kisiler hemen davanı alır, iş mahkemesi olduğunu için ve çalışan %95 kazandığı için avukatlar baya ilgileniyor.
Video kayıtlarını da al, tazminat davası aç.
O yuvarlak sekilli sey senin hangi kişisel esyan olanilir peki bir fikrin var mı? O budur dersen elin kuvvetlenir. Kaldı ki ben senin onlara dava acmanı isterim. Kesin seni aldılar ama bütcelerini de asmak istemediler, yol vermek için bu yalanı söylediler.ispat olarak diğer elemanlar geldiklerinde mutfağı kontrol etmiş taslardan biri eksikmis, herkes ben görmedim diye yemin ediyor, diğer ispat da benim kendi param ile alış-veriş yaptığım poşetlerden birinde yuvarlak bir kabartı var onu incelemişler bana da gösterip işte tas burda senin poşetinin içinde dediler, o yuvarlak şekilli şey mutlaka sefer taşıymış... ellerindeki tek ispat bu, benim tasi alıp çantama soktugum ile ilgili bir video vs. yok yani mahkeme, polis falan kimi hakli bulur bu durumda?
Ses kaydına alyarin genel mudur yanima gel bir daha konuşalım dedi, yarin tekrar gidicem yanina bakalim ne olacak
Bunlar ispat degil. Tasin biri eksik tamam ama kimin aldigi belli degil. Posetin icinde olani tam olarak gormemisler. Yuvarlak birsey hersey olabilir. Bu da ispat degil. Kamera kayitlarindan ispat edilir. Posetine dikkatli bakanlar bence sucu sana atmaya calisiyor yoksa kimse kimsenin posetine oyle yuvarlak birsey var mi diye bakmaz. Hirsuzlik yapacak kisi de bir tas icin yapmaz. Bunlar resmen iftira at camuru kalsin yapiyorlar. Ispatlayin de. Posetin icindekilerin fisi varsa fisi saklaispat olarak diğer elemanlar geldiklerinde mutfağı kontrol etmiş taslardan biri eksikmis, herkes ben görmedim diye yemin ediyor, diğer ispat da benim kendi param ile alış-veriş yaptığım poşetlerden birinde yuvarlak bir kabartı var onu incelemişler bana da gösterip işte tas burda senin poşetinin içinde dediler, o yuvarlak şekilli şey mutlaka sefer taşıymış... ellerindeki tek ispat bu, benim tasi alıp çantama soktugum ile ilgili bir video vs. yok yani mahkeme, polis falan kimi hakli bulur bu durumda?
Bu karaktersizlere iftira davası açacaksın ki görsünler. Yarın müdüre de söyleispat olarak diğer elemanlar geldiklerinde mutfağı kontrol etmiş taslardan biri eksikmis, herkes ben görmedim diye yemin ediyor, diğer ispat da benim kendi param ile alış-veriş yaptığım poşetlerden birinde yuvarlak bir kabartı var onu incelemişler bana da gösterip işte tas burda senin poşetinin içinde dediler, o yuvarlak şekilli şey mutlaka sefer tasıymış... ellerindeki tek ispat bu, benim tasi alıp çantama soktugum ile ilgili bir video vs. yok yani mahkeme, polis falan kimi hakli bulur bu durumda? herkes ben gormedim diyo benim posetimdeki kabartıdan dışardan anlaşılır derler mi mahkeme polis falan? ben gerçekten gülünç duruma düştüm yani..