hani kk da kendini hakli gorup konu acilip herkes sen haksizsin diyor ya. inanin su an öyle olmaya cok ihtiyacim var. yoksa kafayi siyirmak uzereyim.
ipler tamamen koptu artik. ben esimin ikiyuzlulugunden kayinvalidemin gitneliginden tukendim.
baksan kayinvalidem mulayim.kimseye bisi demeyen sicak biri. bende buna kandim. cok cekmis zarar gelmez defim.
esim evlendigimde kenarinda hic parasi olmayan, düşük kirali eski evlerinin kirasini zar zor odeyen, issiz, askere gitmemis, benden 8 yas buyuk, okulu gec bitirmis biriydi.
babasi ergenlik doneminde bunlwri terk etmis. oturduklari evi falanda almis. onun bunun yardimiyla esimin ara ara çalışmalarıyla bugune gelmisler. okulu falan cok gec bitirmis hem gec baslamis hem uzatarak bitirmis üniversiteyi.
turk filmlerindeki gibi yoktan bisileri yapma mutlu mesut yasama hayalleri kurdum sanirim.
annesiyle yasamak parasiz olmak vs hicbisi gozumde olmadi.
dugunde evler uzak kv yasli diye herseyi kendim yaptim. kredi cektik..herseyin en ucuzuyla evlendik.
mezun oldugum alan dar diye orgun olarak baska bir unide okurken arti calsiirken evlendim. evlendigimden bu yana hep calistim ve gelirimi artirmak icin ekstta kurslar kpssler vs hic durmadim.
ama ne oldu. adi kendime calsimis kendime okumus oldum.
fitnelik 3. gun basladi. balayina gitmedik cok borca girmekten korktum. 3. gun kayinvalide geldi eve. 1 ay şaşkınlıkla olanları izledim. o gulec masum kayinvalidenin nasil fitne oldugunu gordum.
surekli sesini degistirip oglu geldiginde hasta gibi davrandi. yeni evliyiz onlar birbirine sarilir ben kenarda dururdum. 2 hafta esimin kiyafetlerini kendi odasindan vermedi esim orda giyindi. surekli hastayım derdi doktor depresyon demis antidepresan vermisti. unutmaya calsitigim daha nice sey. geceleri aglardi gecenin bir vakti esim annesinin odasina gider onu teselli ederdi. yaptığımda nisanliyken ben annesine soguk davranmisim oymus sebep.
ben 24 yasinda esim 33 kv o zaman 65 yasinda.
sogukluk gostersem bile bu anlayisi haketmedim mi. yasi buyuk olan sizsiniz idare edemez miydiniz.
neyse uzatmayayim birsürü fitnelik su bu surekli esimi doldurmalari esimin bana soguklugu vs.
oyleydi boyleydi 8 yil gecti. kotu bir semtte ucuz bir ev aldik krediyi kendim odedim. cocugum icin ucretsiz izin falan alamadim. esimin issizlik donemleri de cok oldu.
dogum masraflarimi isimden sonra 5 den sonra ekstta ise giderek falan karsiladim.
yemedim icmedim temizlikci tutmadim. calsitim yetmedi gelirimi artirmak icin cocugumu bile az gordum kurslar oralar buralar.
son olaya geleyim. sadece son olay icin yorum yapsaniz yeter. evimiz haberlerde falan çıkan kotu bir ilce. burasi hem yeni isime uzak hem cebre kotu. illa tasinacaz. sitede evler pahali.
kurali bir ev cekilisi var sitede. ama sarti üzerine ev olmamasi. kv dem yazilir ben oderim dedim. hem ev 3+1 olur..bu ev cok kucuk kv ve cocuk ayni odada. kv bunu söylemek zorundayim hijyen olarak iyi degil cok kokuyor. cocugumun odasina girmek istemiyorim. cam acmak istemez havalandirmak istemez. cocugum o havasiz odada. gec saate kadar tv izler falan filan. okula baslayacak olcak.
bu ev cok iyi olacakti. kira oder gibi olacakti 3+1 olacalti ve cocuklara oynayabilecekleri oyun alani olacakti. çalışıyorum surekli güvenlikli bir sitede buyurse cocuklarim ben de kendimi daha iyi hissedecektim.
normalde bana ilerde babamdan ev kalcak. o ve oturdugum evi satsam dahi bir dunya krediye girip o bolgede anca ev alabilirim. ama.kura cikarsa pesinata vabam destek olacak. ben taksitleri odeyecegim. kira oder gibi 10-12 yil sonra bizim yani cocuklarin olacakti.
burda esimi ve kv ilgilendiren tek sey kuraya yazilma kismi. kura ki cikma sansi cok az cikinca kv nin yuksek ihtimal maasi kesilir. maas dedigimiz sey aylik max 250 tl ye gelen yaslilik maasi. ki bu maasin odemesini de ben sixe yaparim hatta pesin yaparim bile dedim.
kv ne bana ne ogluna guvenmezmis. devlete guvenirmis..maasin kesilmesini istemiyormus yazilmayacakmis.
bu fitnelik degil de nedir. ben de kayislar koptu. esyalarimi topluyordum cocuklarla otele gidecektim. esim ben giderim dedi simdi hazirlaniyorlar gidecekler. gitmezlerse ben gitcem.
ne diyorsunuz ne dusuneyim ne yapayim. sucum kabahatim neydi benim aklim almiyor artik. cok sinirliyim uzun vr karmasik olmus olabilir.