Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Odaya girmek dahi istemiyorum demişsiniz çocuğunuzun orda uyumasına nasıl razı geldiniz ki? Gerekirse babaannesini salonda yatıracaktınız.2 artı 1 evde başka nerde yatırabilirim cocuğu. 2 yıl bizim odadaydı zaten . 2-3 yıldır da kv yle birlikte kalıyor. ev kredi bu yıl bitti. bu yıl da taşınacaktık zaten her türlü.
Üzülme sen elinden geleni yapmışsın eminim cocugunla daha rahat ve huzurlu olursun bırak onlarda biraz burnu sütünsun sakın sen gitme evden onlar gitsin eşin anlayışsız davranmış 8 sene çok uzun bir zaman sizi tebrik ediyorum.kv deme de icimdekileri doktum. bana diyorki ben sana ne yaptim sen benim kiymetimi bilemedin. al yas maasini doya doya harca dedim kiralarda. oglu gecindirebilecek mi evini gorcem. gevindirse de umrumda degil ya artik. benden uzak olsunlar
Kusura bakmayın ama başlığınız bile çok özgüvensiz. Siz bu ana oğulla kala kala kişiliğinizi zedelemişsiniz. Neyinizi taşlıcaz o evde çok baskı altındasınız sanırım.
Kokan ana oğlu bırakın gitsin beraber yaşasınlar.
Çocuklarının beynine oksijen gider hiç olmazsa.
Neden taslanmak istiyorsunki sen sonuna kadar haklısın onlar gittiği için vicdan mi yaptin
sanmiyorum donmezler artik. olmaz zaten bu saatten sonra . evliligin basindaki mevzulardan bunca zaman resmi oldhm kv ile. bu saatten sonra hic muhatap olmam. daha olmaz asla ayni evde. baska evde de olmaz. yarin bir gun anasina bisi olsa torunlarino goremeden öldü falan derler. is bu noktaya geldikten sonra donusu ve oluru olmaz.Helal olsun valla bu kadar dayanmışsınız bırakın gitsinler dönüp dolaşıp gelecekler de siz ne yapmayı düşünüyorsunuz döndüklerinde. Şu konuda çocuğumu az gördüm hep çalıştım demenize üzüldüm en çok
sanmiyorum donmezler artik. olmaz zaten bu saatten sonra . evliligin basindaki mevzulardan bunca zaman resmi oldhm kv ile. bu saatten sonra hic muhatap olmam. daha olmaz asla ayni evde. baska evde de olmaz. yarin bir gun anasina bisi olsa torunlarino goremeden öldü falan derler. is bu noktaya geldikten sonra donusu ve oluru olmaz.Helal olsun valla bu kadar dayanmışsınız bırakın gitsinler dönüp dolaşıp gelecekler de siz ne yapmayı düşünüyorsunuz döndüklerinde. Şu konuda çocuğumu az gördüm hep çalıştım demenize üzüldüm en çok
gecmisi unuttum. unutmaya calistim. sadece son olay icin ne diyorsunuz. yani benim aklim almiyor. yas maasi dedigin nedir ya. zaten birlikye yaşıyoruz. ayri evde yasasa gecindircek mi o para onu. ben kendime calisiyormusum. o kadar azla yetinmeyi bilen biriyim ki. maasimdan ne giyindim ne bisi ettim.
ben maasimi kendime harcayip cocugum olunca da isi bırakıp esimin evi gevindirmeyi tek basina dusunmesini saglamamak gibi bir hata yaptim sanirim. bilmiyorum ofkemden delirecek gibi oluyorum. bu kadar cabama ne diyim.
insan ayri evde otursa bile kendi teklif etmesi gerekmez mi cocuklar siz yazilin o eve falan diye. ben mi yanlsi dusunuyorum
Neden kendinizden eminken haksiz bulunmak istiyorsunuz? Esiniz nasil size karşı? Kayinvalideniz maasindan olmak istememis olabilir.Gün gelir ödeyemezsiniz zorlanirsiniz.Onun kendi tercihi.Esiniz yazilsa olmuyor muydu? Hayatinizin detaylarini ve yasadiklarinizi en iyi siz bilirsiniz.Dogru karari da siz vereceksinizdir.Kayinvalideyle yasamak zor bir psikoloji olmali.Anne-kiz gibi olamadiktan sonra hic anlami yok bu hayatin.Eşte dengeleri kuramiyorsa +zorluk.O açıdan haklisiniz.Hakkinizda hayirlisi olsun.
Yaşlı insanlarda var o huy az olsun benim olsun diyebiliyorlar. Evi kv üstüne almayacaksınız bu durumda iyi olmuş ilerde miras sorun olabilirdi. Şimdi masrafların daha azalır elindeki evi de satıp şart olmayan yine güvenlikli daha güzel bir ev alabilirsin.
O koca senin gibi hatunu biraz zor bulur ben olsam evime bir daha sokmazdim o kadar emek vermişsin kendinden ödün vermişin şimdi nerde oyle kayınvalide ile oturan kimseyi bulamazlar