• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni haksiz bulun, hatta taşlayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğunuzun babaanneyle aynı odada kalması tamamen sizin suçunuz.Bir anne olarak buna son verin.

Hem de pis kokulu diyor havasız diyor kendisi yatar mıydı acaba

2 artı 1 evde başka nerde yatırabilirim cocuğu. 2 yıl bizim odadaydı zaten . 2-3 yıldır da kv yle birlikte kalıyor. ev kredi bu yıl bitti. bu yıl da taşınacaktık zaten her türlü.

Kayınvaliden korkudan red etmiste olabilir.Esi birakip gitmis kadin cok zor sartlarda evladini buyutmus.Bilmiyorum ben herkesi anlamak istiyorum. Belki aç açıkta kalmaktan korktu.Bu evde duygusal bir bağı da olabilir.Gitmesinler onu ikna edip bir orta yol bulun.Beraber baska eve tasinin.Guzellikle saygi ve sevgiyle.Eşini de seviyorsan onun için.

bu evle duygusal bagı yok. ev benim üstüme olduğundan benim evim gozüyle bakıyorlar hep oyle baktı ozellekle kv. sadece bu olay olsa anlamaya calışcam da. ilk soku da yine boyle onun fitneliğinden yaşamıitım. kendi kendilerine kurmuşlar. kv kurmuş eşimi doldurmuş. daha evlenir evlenmez kv nin bana karsı gardı vardı eşim de ondan etkilenmişti. sartsuz surtsuz sizle yaşayan biri nasıl o düşündüğünüz şeyleri düşünebilir nasıl bunun gardını alabildiniz.

kayınvalidenin beklediği hiç düzenlerinin değişmeden benim onlara adapte olmamdı sanırım. evdeki eskileri attım mesela. eski legenler sepetler falan herhangi bir değeri bişisi olmayan şeyler.

Sen yarın falan giriş o odaya çocuk odası yap
Fazla kalamaz onlar bi yerde
Artık bişeylerin değiştiğini anlasınlar

anahtarları yok daha gelemezler. odada kv nin yattığı köşe koltuk oglumun yatagı dolap ve oglumun oyuncakalrı var zaten. tv yi salonu alınca cocuk odası gibi zaten orası.

bu arada beni taşlayın dedim evet ama anneliğime laf etmenize müsaade edemem. en hassas olduğum konu. burda anlatabildiklerim 2 boyutlu seyler. herseyin bir de derinliği var. sadece bu yazdıklarım kadarıyla anneliğimi sorgulayamaz kimse.

derinliğini bilmeden anneliğimi sorgulamanıza müsade etmem. bir cocuğu en iyi annesi düşünür. oğlumu en iyi ben tanıyorum. onun o odada olmasının dezavantajları kadar avantajları da vardı onun için. buyrun gelin gorün odasını ondan sonra konusun. okul cagında o odada kalmasını doğru bulmuyorum bu yüzden geniiş ev arzumdu. ama su ana kadar o odada kalması, vıcdanları sorgulatacak anneliğimi sorgulatacak kadar kötü değildi.

Herseyde vardır bir hayır. Kv.nizin üzerine olacaktı ev.
Kardeşler kendi arasında bir güzel paylaşırdı o evi. Yanlış anlamadiysam tabi.
...

Eşiniz ve annesi tıpış tıpış dönecek , peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ; boşanmak var mı ufukta ?

Kalacak uerleri varmi kv ve esinin ? Yarin cikip gelmek isterlerse ne yapacaksin ? ? Esin evden giderken biseyler söylemedimi? Bence hazir gitmisler sen de kurtulmusun.

bana da fake dendi ne güzel. çocuk konusunda sizden bambaska düşünüyorum. evli olmasam bile bankadan alamazdım ama evlatlık alır yine de çocuk sahibi olmak isterdim. çocuk yaptığım için asla pişman değilim.

takıntı derecesinde titizlik huyum var. o odada oğlum çok mutluydu. sürekli babaannesiyle oyun oynar. eşimde oturur orda. ama kokuyor. eşime sorsam ben abartıyorum. başkasına da soramam ki oda kokuyor mu. annem doğum zamanı geldiğpinde oday havalandırdı. kvdeme de dedi 5 dk bile olsa cam acıp havalanması lazım odanın diye. ailemle konuşmadım hiç bu konuyu demekki o da havasız buldu.

niye yalvarayım ki. kendim dedim gidin diye. ben barışayım mı boşanmayayım mı diye konu acmadım ki. zaten ayrılıyorum. ne çektiğimi zaten biliyorum. ben oldurmaya çalıştım olmadı napayım.

Bide bunu cocuga sormak lazim!

Havasiz ev elbette kötü. Rütübet olur, hastalik olur. Bunu herkes bilir. Camin acilir acilmamasini mi ailene soracaksin? Evinde bile istedigin gibi cam acamiyorsun ama ne mutlu cocugun oldu, ne mutlu o cocuga demi?!!

Neyse ben baska birsey demiyorum, iyi forumlar size.

Herseyde vardır bir hayır. Kv.nizin üzerine olacaktı ev.
Kardeşler kendi arasında bir güzel paylaşırdı o evi. Yanlış anlamadiysam tabi.
...

Eşiniz ve annesi tıpış tıpış dönecek , peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ; boşanmak var mı ufukta ?

eşimin başka kardeşi yok. ama yeğenlere falan kalıyor mu miras bilmem. 3 yıl sonra devir işlemi olabiliyor. devir olurdu ilerde.

eşim dönmek ister kesin. ama bende kayış koptu artık. ayrılcam.

yok kalacak yerleri. bir süre dayısında kalırlar sonra ev tutar heralde.
Olumsuz yorumlara cok takildim. Odanin havasiz olmasi seni kotu , pis , kaka anne yapmaz. Aksine cocugunu bu durumdan kurtarmak ayri oda yapmak icin yeni ev istemisin. Uzülme. Simdi o 250 tl devlet güvencesiyle gecinsin bakalim ;)

Bide bunu cocuga sormak lazim!

Havasiz ev elbette kötü. Rütübet olur, hastalik olur. Bunu herkes bilir. Camin acilir acilmamasini mi ailene soracaksin? Evinde bile istedigin gibi cam acamiyorsun ama ne mutlu cocugun oldu, ne mutlu o cocuga demi?!!

Neyse ben baska birsey demiyorum, iyi forumlar size.

sağdan sola okuyorsunuz heralde. cevap yazmayacagım o yüzden. 7 yıldır neden rutubet olmadı acaba. konuyu saptırmayın.

Helal olsun size ya ne kadar aklı başında güçlü bir kadınsınız! Bunca yıl bu insanları çek, çalış çocuk bak, kaynanayla yaşa gıkını çıkarmadan, mütevazi bir hayat sürmeye çalış sonuca bak. Ev almaya çalışma çabalarınızı da tebrik ediyorum.. bu adam sizi hak etmiyor lütfen kendinizde hiç suç aramayın maalesef böyle insanlara denk gelmişsiniz gitsinler hemde dönmemek üzere..

Kusura bakmayın ama başlığınız bile çok özgüvensiz. Siz bu ana oğulla kala kala kişiliğinizi zedelemişsiniz. Neyinizi taşlıcaz o evde çok baskı altındasınız sanırım.
Kokan ana oğlu bırakın gitsin beraber yaşasınlar.
Çocuklarının beynine oksijen gider hiç olmazsa.

Helal olsun valla bu kadar dayanmışsınız bırakın gitsinler dönüp dolaşıp gelecekler de siz ne yapmayı düşünüyorsunuz döndüklerinde. Şu konuda çocuğumu az gördüm hep çalıştım demenize üzüldüm en çok

bu evle duygusal bagı yok. ev benim üstüme olduğundan benim evim gozüyle bakıyorlar hep oyle baktı ozellekle kv. sadece bu olay olsa anlamaya calışcam da. ilk soku da yine boyle onun fitneliğinden yaşamıitım. kendi kendilerine kurmuşlar. kv kurmuş eşimi doldurmuş. daha evlenir evlenmez kv nin bana karsı gardı vardı eşim de ondan etkilenmişti. sartsuz surtsuz sizle yaşayan biri nasıl o düşündüğünüz şeyleri düşünebilir nasıl bunun gardını alabildiniz.

kayınvalidenin beklediği hiç düzenlerinin değişmeden benim onlara adapte olmamdı sanırım. evdeki eskileri attım mesela. eski legenler sepetler falan herhangi bir değeri bişisi olmayan şeyler.
Neden kendinizden eminken haksiz bulunmak istiyorsunuz? Esiniz nasil size karşı? Kayinvalideniz maasindan olmak istememis olabilir.Gün gelir ödeyemezsiniz zorlanirsiniz.Onun kendi tercihi.Esiniz yazilsa olmuyor muydu? Hayatinizin detaylarini ve yasadiklarinizi en iyi siz bilirsiniz.Dogru karari da siz vereceksinizdir.Kayinvalideyle yasamak zor bir psikoloji olmali.Anne-kiz gibi olamadiktan sonra hic anlami yok bu hayatin.Eşte dengeleri kuramiyorsa +zorluk.O açıdan haklisiniz.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Gitsinler bir zahmet sen niye gidiyorsun. Yıllardır sırtında taşıyor muşsun zaten. En ufak istekte sırt çevirmiş. Kendide rahat edecek halbuki. Eşinde garip annesi de yükünüzden kurtulun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back