Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğunuzun babaanneyle aynı odada kalması tamamen sizin suçunuz.Bir anne olarak buna son verin.
Hem de pis kokulu diyor havasız diyor kendisi yatar mıydı acaba
Kayınvaliden korkudan red etmiste olabilir.Esi birakip gitmis kadin cok zor sartlarda evladini buyutmus.Bilmiyorum ben herkesi anlamak istiyorum. Belki aç açıkta kalmaktan korktu.Bu evde duygusal bir bağı da olabilir.Gitmesinler onu ikna edip bir orta yol bulun.Beraber baska eve tasinin.Guzellikle saygi ve sevgiyle.Eşini de seviyorsan onun için.
Sen yarın falan giriş o odaya çocuk odası yap
Fazla kalamaz onlar bi yerde
Artık bişeylerin değiştiğini anlasınlar
bana da fake dendi ne güzel. çocuk konusunda sizden bambaska düşünüyorum. evli olmasam bile bankadan alamazdım ama evlatlık alır yine de çocuk sahibi olmak isterdim. çocuk yaptığım için asla pişman değilim.
takıntı derecesinde titizlik huyum var. o odada oğlum çok mutluydu. sürekli babaannesiyle oyun oynar. eşimde oturur orda. ama kokuyor. eşime sorsam ben abartıyorum. başkasına da soramam ki oda kokuyor mu. annem doğum zamanı geldiğpinde oday havalandırdı. kvdeme de dedi 5 dk bile olsa cam acıp havalanması lazım odanın diye. ailemle konuşmadım hiç bu konuyu demekki o da havasız buldu.
niye yalvarayım ki. kendim dedim gidin diye. ben barışayım mı boşanmayayım mı diye konu acmadım ki. zaten ayrılıyorum. ne çektiğimi zaten biliyorum. ben oldurmaya çalıştım olmadı napayım.
Herseyde vardır bir hayır. Kv.nizin üzerine olacaktı ev.
Kardeşler kendi arasında bir güzel paylaşırdı o evi. Yanlış anlamadiysam tabi.
...
Eşiniz ve annesi tıpış tıpış dönecek , peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ; boşanmak var mı ufukta ?
Kalacak uerleri varmi kv ve esinin ? Yarin cikip gelmek isterlerse ne yapacaksin ? ? Esin evden giderken biseyler söylemedimi? Bence hazir gitmisler sen de kurtulmusun.
Olumsuz yorumlara cok takildim. Odanin havasiz olmasi seni kotu , pis , kaka anne yapmaz. Aksine cocugunu bu durumdan kurtarmak ayri oda yapmak icin yeni ev istemisin. Uzülme. Simdi o 250 tl devlet güvencesiyle gecinsin bakalimyok kalacak yerleri. bir süre dayısında kalırlar sonra ev tutar heralde.
Bide bunu cocuga sormak lazim!
Havasiz ev elbette kötü. Rütübet olur, hastalik olur. Bunu herkes bilir. Camin acilir acilmamasini mi ailene soracaksin? Evinde bile istedigin gibi cam acamiyorsun ama ne mutlu cocugun oldu, ne mutlu o cocuga demi?!!
Neyse ben baska birsey demiyorum, iyi forumlar size.
Neden kendinizden eminken haksiz bulunmak istiyorsunuz? Esiniz nasil size karşı? Kayinvalideniz maasindan olmak istememis olabilir.Gün gelir ödeyemezsiniz zorlanirsiniz.Onun kendi tercihi.Esiniz yazilsa olmuyor muydu? Hayatinizin detaylarini ve yasadiklarinizi en iyi siz bilirsiniz.Dogru karari da siz vereceksinizdir.Kayinvalideyle yasamak zor bir psikoloji olmali.Anne-kiz gibi olamadiktan sonra hic anlami yok bu hayatin.Eşte dengeleri kuramiyorsa +zorluk.O açıdan haklisiniz.Hakkinizda hayirlisi olsun.bu evle duygusal bagı yok. ev benim üstüme olduğundan benim evim gozüyle bakıyorlar hep oyle baktı ozellekle kv. sadece bu olay olsa anlamaya calışcam da. ilk soku da yine boyle onun fitneliğinden yaşamıitım. kendi kendilerine kurmuşlar. kv kurmuş eşimi doldurmuş. daha evlenir evlenmez kv nin bana karsı gardı vardı eşim de ondan etkilenmişti. sartsuz surtsuz sizle yaşayan biri nasıl o düşündüğünüz şeyleri düşünebilir nasıl bunun gardını alabildiniz.
kayınvalidenin beklediği hiç düzenlerinin değişmeden benim onlara adapte olmamdı sanırım. evdeki eskileri attım mesela. eski legenler sepetler falan herhangi bir değeri bişisi olmayan şeyler.