son yazılanlari tek tek alintilayamadim.
icimdekileri haykirma evresinden icime kapanma evresine geçtim sanirim. konusmaya bisiler anlatmaya bile halim kalmadi.
bir an once konusalim cenazeyi kaldirip gomelim yoluma bakalim istiyorum.
geçmişin tek tek hesabini sormak basinin etini yiyip icimdeki ne varsa bosaltmak oyle bitirmek istiyorum.
ustte bir uye barisirsiniz falan demisti alintilayamadim. artik ikimiz istesek de olmaz. bu kadin zerre degismemis belli.
ayri ev olsa da kafasinda kurar kurar kendini kalp krizi gecirtir hic sasirmam. bir gun gelip kv öldü yazarsam 2. zeynep vakasi demeyin emin olun benim ki gerçektir.
cunku bu kadin daha önce de kendi kendine kurup tansiyonunu firkatip burnunu kanatmisti. burnu kanamasa beyin kanaması olurdu demisti dr. o zaman bile esim dogrudan degil ama beni suclamisti biliyorum. bir de böyle burda anlatinca hepten sinirleniyorum..ne yaptında kv ye o hale geldi diyeceksiniz. yaptigim sey soguklukmus. konusmamak muhatap olmamakmis. 4. gun elini operken suratini asan, daha ilk gunden oglunu kiskanan kadına yine aynı saflikla sicak olmamak sucum. hani bir sure yasasak sorun olsa ben o zaman bile eski halime donebilirdim. ama 4. gunden kadinin değişmesinin bana gore.kotulukten baska aciklamasi yok. o.karakterdeki arkadaslarimdan bile bana zarari olsun olmasin fersah fersah kactim ben
.tum bunlarin hesabini sormak istiyorum.
bu kadin biz bosansak da ayri evde olsak da kendine zarar verecek derecede hastalanir. esimle normal insani iliskimizin bile kalacağıni sanmiyorum.
zaten belli orda akrabalarinin orda da iyice doldurmuslar bunu. esimin tavirlarindan anlayabiliyorum. o da bosanmaya kararli gorunuyor.
gunduzleri iyi aslinda. surekli kosturuyorum..kucuk oglum gazli . sirtima aliyorim.evin işini yapıyorum. buyuk sıkılıyor babaannesiyle cok oyun oynardi. cogu zaman tv açıyorum. dun cok sikilinca bir yandan onla saklanbac oynadim bir yandan kucugum sirtinda bir yandan da ev isi yaptim .
ama aksam ve gece olunca cok zor. ciddi ciddi bitiyor düşüncesini idrak etmek cok agir. cocuklarim icin bile gucumu.toplamak da zorlaniyorum.
su hesaplamami yapayim cenazemi kaldirayim... ölümün bile acisi geciyor bunun da gecer elbet. hesaplasmadan sonra beni üzen ne varsa cikarcam hayatimdan artik. hatta sosyal medya da dahil.
ucretsiz izim bitene kadar kendim ve cocuklarimla zaman gecirmeye caliscam ins.