bugune kadar parasini hic almadi ki. o para hep eve harcanir. esim ceker eve gider o maas. yani parasinda desem parasinda degil. parasinda olsa ben ona pesin odemeyi de teklif ettim.
esime gore guya ben surekli bosanmak istiyormusum ondanmis. ee sende surekli bosanmamak istiyorsun. madem devam edicez uc arti bir ev lazim. arti detayli konusalim denir bisi denir. direkt ne bana ne sana guvenmez dedi. ben oderim diyince de senin vermen baska devletin vermesi baska diyor. burda artniyet var. surekli kendini iyi gibi gosterip art niyet var işte. biz ayrilsak bile o para onlara yetecek mi. zaten nafaka vermesi gerekecek. hadi ayrildim.diyelim verecegin nafakaya say.
kiyafetlerini vermemesi sembolik bisiydi bence. oglunu paylasamadi iste. ve evet duygu somurusuyle oglunu cok etkiliyordu. biz disari cikinca cok mutlu oluyorduk. esim bana karsi cok ilgili oluyordu. eve gelince sogujlasiyordu.
yazin evlenmisrik.eve gelince beni opmez annesini operdi. neden derdim terliymis . ee anneni neden opuyorsun. iste o tere mere bakmaz diye acikliyordi. yillar sonra konustugumuzda ise annesiyle aramdaki gerilimden etkilendigini soyluyordu.
halbuki bir gerilim falan yoktu. ben kadinin yaptiklarini anlamaya calisiyordum soguk duruyordum. kadinsa dovunuyordu o boze bilerek geldi diye. her yaptiginda yine eskisi gibi sicak olmami bekledi heralde.
gunduz ona iskence yapiyordum sanki aksam oyle uzuntuye boguluyordu suram agriyor buram agriyor diyordu.
iste bunlar fitnelik ve kötülüktur bana gore. ben tum ailemi arkama aldim fedakarlikta bulundum evlendim. insan bunun hatrina bile farkli bakis acisiyla bakmasi gerekirdi. 40 yil onceki kendi zamaniyla kiyasliyor heralde. ona gore kesin ben iyi bir evlilim yapmisimdir