• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni haksiz bulun, hatta taşlayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocanız bu evliliğin neresinde ?
Kendi kendinize bunca sene emek vermişsiniz.
Ama ana oğul kazancınıza herşeyinize ortak olmuşlar.
Bari bundan sonra çabanız kendiniz ve çocuklarınız için olsun.
Asalak olarak yaşayacakları kadar yaşamışlar zaten. daha fazla kanınızı emdirmeyin derim.

kk çok insaflı bugün, ben sizi taşlayacağım, kendiniz istediniz zaten.

ben sizin gibi insanlara sinir oluyorum.
hadi kendinizi düşünmüyorsunuz, emeğinizi gençliğinizi hiçe sayıyorsunuz da,
aynı zulmü çocuklarınıza neden reva görüyorsunuz.

ne demek çocuk okula başlayacak ama odasında geçe kadar TV izleniyor,
ne demek kokudan odaya girmek istemiyorum havalandırmıyor vs vs.

yazık gerçekten yazık.

ve evet anne olarak bu hatada payınız büyük, kime ne fedakarlık yaptıysanız yaptınız,
çocuğunuza yaptığınız kötülüktür.

kusura bakmayın :KK43:

Aynen.
Bir de çok çalışmak yetebilmek için çocuklu bir kadının ek iş yapmasına, 'calistim yetmedi gelirimi artirmak icin cocugumu bile az gordum kurslar vs' yazmasını hiç anlayamayacağım..

kk çok insaflı bugün, ben sizi taşlayacağım, kendiniz istediniz zaten.

ben sizin gibi insanlara sinir oluyorum.
hadi kendinizi düşünmüyorsunuz, emeğinizi gençliğinizi hiçe sayıyorsunuz da,
aynı zulmü çocuklarınıza neden reva görüyorsunuz.

ne demek çocuk okula başlayacak ama odasında geçe kadar TV izleniyor,
ne demek kokudan odaya girmek istemiyorum havalandırmıyor vs vs.

yazık gerçekten yazık.

ve evet anne olarak bu hatada payınız büyük, kime ne fedakarlık yaptıysanız yaptınız,
çocuğunuza yaptığınız kötülüktür.

kusura bakmayın :KK43:

o kadar çok çalışıyordum ki. çalışınca görmüyordum heralde. yani hep görüyordum ama kafamı kuma gömüyordum. çalıştığım için unutuyordum. doğumdan once 3 ay kadar doğumdan sonra da 4 ay kadardır evdeyim. artık herşey suratıma surstıma çarpıyor.

tv falan kapattırıyordum. yani bişi görünce pısmıyorum soyluyorum ama nereye kadar. mesela odanın camını gidip kendim açıyorum. bir süre boyle yaptım. bir ara da o yaptı. ama ufak bebegim var sürekli yapamıyorum. şimdi oğlum hasta ve ben onu o odaya sokmadım. bişileri sürekli benim ittirmem kaktırmam lazım

yani eşime ve kv deye göre ben eften püften seyleri sorun yapıyorum. eşim kadınsal basit mevzu olmayan şeyleri sorun yaptığımı düşünüyor.

benim herşekilde işten dolayı taşınmam gerekiyordu. 3 artı 1 eve taşınırız diye sabrediyordum.

eşim bir arada sey demişti. kendi işini yapıyor. gelirini artırıp evleri ayırmayı düşünüyormuş. bunları geçen yıl demişti. yakında annesine ayrı bir ev tutacakmış. onun için benim istemediğim halde bu işi yapıyormuş. maaşlı işte bunu yapamazmış. ki ben annesi ayrı evde olsun falan hiç demedim. hassasiyetlerime öxen göstersinler. gelirimizi bilelim ona gore ayağımızı uzatalım onu istedim sadece.

Aynen.
Bir de çok çalışmak yetebilmek için çocuklu bir kadının ek iş yapmasına, 'calistim yetmedi gelirimi artirmak icin cocugumu bile az gordum kurslar vs' yazmasını hiç anlayamayacağım..

bunu bende anlamıyorum evet. o yüzden çalışan herkese ücretsiz izin hakkınızı kullanın da diyorum. ama o çabalarım sayesinde de şimdi atandım ve maasım var. eski isimde olsam rahatça ayrılamazdım ha bire işten kovulma korkusuyla. çalışan bir annenin çocuğu olarak cocukla vakit geçirmenin ona maddi güvence saglamaktan daha değerli olduğunu biliyorum evet ama benim durumumda bu mümkün olmadı. çok gamsız olmam gerekirdi. gelecek kaygısıyla bunu nasıl yapabilirdim ki. okuduğum bölümden atanmam veya iyi bir iş bulmam çok zordu

şu anda oğlum aglıyor. onlara sinirin geçti mi arayalım gelsinler diyo. aradı gelin diye. eşime geçiştir gerçek değil dedim çaktırmadan. ağlıyor onları özledim diye. eşyalarımı toplarken ve tartışırken sahit oldu olanlara maalesef.

şu anda oğlum aglıyor. onlara sinirin geçti mi arayalım gelsinler diyo. aradı gelin diye. eşime geçiştir gerçek değil dedim çaktırmadan. ağlıyor onları özledim diye. eşyalarımı toplarken ve tartışırken sahit oldu olanlara maalesef.
ay gelecekler deme

Aslında iyi olmuş bu vesileyle onlardan kurtulmuşsunuz. Ama bir iki gün sonra geri gelirler. Bence aranız düzelse bile kv nin üzerine ev almayın. Evin üstüne konar, sizi de kapının önüne koyar.

İnanılmaz güçlü bir kadınsınız, okuduğumdan çıkardığım en güçlü detay bu. Eminim her şeyin altından kolayca kalkarsınız.

En çok takıldığım nokta okurken çocuğun odasına kokudan havasızlıktan girmek istememeniz.

Siz girmek bile istemezken çocuk orada yaşamak zorunda sizin gönlünüz nasıl dayanıyor bilmiyorum ben üzüldüm.
Bundan dolayi fake olmasini dilerim. Niye cocuk ordan alinmiyor? Hic degilse salonda kalsin. Ve bu düzene "cocuklardan" bahs eden konu sahibi, birden fazla cocuk yapmis. Kpss'ye girsen, memur olsan ne. Cocugunu havasiz oda'da, kv'de ile beraber yasatiyorsun. Kim bilir ne travmalar ile.

Evet evet, yalvarda geri gelsinler!! Inan sadece söz konusu konu sahibi olsa neyse diyecegim. Cekmek istiyorsa ceksin. O cocuklarin sucu ne?
bana da fake dendi ne güzel. çocuk konusunda sizden bambaska düşünüyorum. evli olmasam bile bankadan alamazdım ama evlatlık alır yine de çocuk sahibi olmak isterdim. çocuk yaptığım için asla pişman değilim.

takıntı derecesinde titizlik huyum var. o odada oğlum çok mutluydu. sürekli babaannesiyle oyun oynar. eşimde oturur orda. ama kokuyor. eşime sorsam ben abartıyorum. başkasına da soramam ki oda kokuyor mu. annem doğum zamanı geldiğpinde oday havalandırdı. kvdeme de dedi 5 dk bile olsa cam acıp havalanması lazım odanın diye. ailemle konuşmadım hiç bu konuyu demekki o da havasız buldu.

niye yalvarayım ki. kendim dedim gidin diye. ben barışayım mı boşanmayayım mı diye konu acmadım ki. zaten ayrılıyorum. ne çektiğimi zaten biliyorum. ben oldurmaya çalıştım olmadı napayım.

keşke bu kadar uzun durup çocuk yapmasaymışsın..ama artık olan olmuş..bari bundan sonra huzurlu bir hayat sür..bırak gitsinler...kafanı dinle biraz...

Sizin kv benim kv-nin yaninda melek kalir)))
Kv-nizin ayri yaşama ihtimali yokmu?

"Gidin de biraz hayatın ne kadar zor kazanıldığını görün" deyin giderken..
250tl lik insanmış zaten.
Aslında iyi ki vermemiş o parayı. Yoksa siz daha çok taşırdınız onları sırtınızda..
Bundan sonra çocuğunuza ve kendinize odaklanın..

parasını zaten hiç kendine almadı ki. hep eve harcanıyor onun parası da. bişi değişmeyecekti yani. peşin olarak ben kendisine vermeyi teklif ettim eşime dedim yani.

Aslında iyi olmuş bu vesileyle onlardan kurtulmuşsunuz. Ama bir iki gün sonra geri gelirler. Bence aranız düzelse bile kv nin üzerine ev almayın. Evin üstüne konar, sizi de kapının önüne koyar.

yok bu saaten sonra gelemzler.bende bardak taştı artık

Gittilerse kendine bir keyif kahvesi yap
Kafanı dinle
Onlara harcayacağın parayla çocuğuna daha iyi bir gelecek sağlarsın

Sizin kv benim kv-nin yaninda melek kalir)))
Kv-nizin ayri yaşama ihtimali yokmu?

yani işte burda da benim saflşığım oldu. evleri yok kadının geliri yok. zaten zor evlendik. ama eski evlerinin kirası çok değildi. hiç değilse 3 ay bari olsa yalnız kalsaymışım diye sonradan pişman oldum.

eşim normalde aşırı annesine düşkündür. babası başka bir kadın için bunları terketmiş. oturdukları evi de almış. baya sıkıntı çekmişler. o yüzden annesine çok düşkündür. geçen yıl kendi dedi gelirimi yükseltince evleri ayırcam diye. inanın ben hala safca bu saaten sonra olmaz gerek de yok en fazla dubleks evde altlı üstlü olur dedim. oğlum babaannesine çok düşkün 3 artı 1 ebeveynli ev olsa yeter sıkıntılsr azalır diye düşünüyordum.

Çok çok saçma ya bir insan nasıl böyle hayatını mahveder aklım almıyor. Eşiniz o kadar eksisi varken aileniz dahil 1 Allahın kulu bu evliliği onaylamazken siz "AMA SEVIYORDUM" diyorsunuz ya vallahi pesssss.

Ayrıca ortada bir tek siz suçlusunuz kimseye suç bulmayın. Benzetmek gibi olmasın arasında ama eşek olana semer vuran çok olur misali siz kendi ellerinizle bunu kendiniz yapmışsınız üstüne 2 de çocuk tuz biber olmuş.

Bu saatten sonra o evi satın babanizın size vereceği daireye taşının. O evin parasını bankaya koyun ve evlatlarinizin eğitimi için harcayın. O 2 sini de hayatınızdan def edin boşanma davası açın bir daha asla bir araya gelmeyin. Belki bunu yapabilirsiniz :/

babamın vereceği ev de bu ilçede. işime yakın sitede bir eve taşınmayı düşünüyorum. üsttekiler için de ne diyim haklısınız.

yani işte burda da benim saflşığım oldu. evleri yok kadının geliri yok. zaten zor evlendik. ama eski evlerinin kirası çok değildi. hiç değilse 3 ay bari olsa yalnız kalsaymışım diye sonradan pişman oldum.

eşim normalde aşırı annesine düşkündür. babası başka bir kadın için bunları terketmiş. oturdukları evi de almış. baya sıkıntı çekmişler. o yüzden annesine çok düşkündür. geçen yıl kendi dedi gelirimi yükseltince evleri ayırcam diye. inanın ben hala safca bu saaten sonra olmaz gerek de yok en fazla dubleks evde altlı üstlü olur dedim. oğlum babaannesine çok düşkün 3 artı 1 ebeveynli ev olsa yeter sıkıntılsr azalır diye düşünüyordum.
Sanki eşimin hayatini ve evlendikten sonraki bizim durumlari anlatiyorsunuz ama 1 fark var, benim kv anakonda))) Yalan, iftira, acitasyon, qiybet her sey var. Su sevmez 2 ayda 1 yikanir, kendisi de odasi da leş gibi kokar, sabah kahvaltisinda cayin yaninda sogan sarimsak yer))) Kokudam bayilacak gibi oluyordum))) Peceteyle disini temizler yere atirdi, delirirdim))) Yemeyini karanlikta yer, yere dokerdi ekmek kirintilarini sonra da ustune basar gecerdi))) Tuvalete banyoya karanlikta girerdi, leş gibi yapardi oralari))) Neyse, yine tutamadim kendimi, az bisey anlattim yine kv ile ilgili))) Ama ben actim gozumu, o saf kiz yok artik))) Kv-dan ne kadar cok uzak durarsiniz o kadar iyi olur, yoksa sinir sisteminiz çoker ...

Oğlunuzu gelecekler diye kandırmayın. Mantıklı anlayacağı bir açıklama yapın.
Bir süre gelemeyecekler deyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back