- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi chamallows
-
Bazen ilk yapmamız gerekeni en sona bırakıyoruz ama geç değil. Bir de bize biçilen rol hep güçlü ol güçlü ol. Yakının ölür ağlama dik dur güçlü ol, başına bir iş gelir güçlü ol ama her şey o kadar birikiyor ki insanın ciğerini çürütüyor sankihayir hic destek almadim anlatsam yikilacaktim sanki bir daha hiç kalkamayacagim ama zaten yerlerdeymisim anlamam cok uzun surdu
elimden tutup haydi kalk yeniden basliyoruz diyecek bir destege okadar ihtiyacim varki kendi kendime sen guclusun kalkarsin diyorum ama yorgunum sanirim artikokuduklarım bana cok agır geldı zorlandım
sız cok guclusunuz bunu dıyebılıyorum bunu kaldırmak saglam psıkolojı ıster. sız sandıgınızdan guclusunuz bence bu dunyada altından kalkamayacagınız hıc bırsey yoktur
problem esimin sessizligi aslinda yeni bir sey yok zamaninda ailesinin yaptiklari beni bir kez bile savunamayisigeçmiş olsun.
eşinizle problem nedir? halledilebilir bişey ise eşinize ve kızınıza sarılın derim.
çürütecek ciğer kalmadi sanirim artikBazen ilk yapmamız gerekeni en sona bırakıyoruz ama geç değil. Bir de bize biçilen rol hep güçlü ol güçlü ol. Yakının ölür ağlama dik dur güçlü ol, başına bir iş gelir güçlü ol ama her şey o kadar birikiyor ki insanın ciğerini çürütüyor sanki
Evlilik çok yolunda gitmiyor demişsiniz o nedenle sordum. Anneniz katlandı diye siz de katlanmak zorunda değilsiniz. Ufak ya da büyük sorun olması fark etmez, sizin mutluluğunuz önemli. Siz mutlu olmazsanız evladınız da olmaz .düşünüyorum evet ama aslina bakarsan bunun icin elle tutulur bir sebebim yok sanki insan daha buyukleriyle sinaninca geri kalanlar viz gelip tirs gidiyor gozume buyuk gorunmuyor bilemiyorum
annem iyi yuzu hic gulmeyen bir annem var artik ama iyiAnnenizi merak ettim ben
Eşinle arandaki problemlerden anlatmaya layık bulup benimle paylaştığın için az çok haberi olan biri olarak aşılamayacak bir problem olmadığını düşünüyorum.evet farkindayim artik dusun dusun dusun olmuyor
bazen kizimla oynarken film kopuyor sanki hatlar karisiyor kizimin kucucuk elleriyle anne anne diyerek kendisine bakmam icin kafami kaldirdiginda nerede oldugumu hatirliyorum
nereden baslayacagim bilmiyorum
o kişi sizsiniz :)problem esimin sessizligi aslinda yeni bir sey yok zamaninda ailesinin yaptiklari beni bir kez bile savunamayisi
hal boyle olunca yani nasil anlatayim insan sirtini yaslayip guc alacagi bir insan ariyor etrafinda ve o kişi olamadi
yok annem katlandigi icin degil yani hic boyle dusunmedimEvlilik çok yolunda gitmiyor demişsiniz o nedenle sordum. Anneniz katlandı diye siz de katlanmak zorunda değilsiniz. Ufak ya da büyük sorun olması fark etmez, sizin mutluluğunuz önemli. Siz mutlu olmazsanız evladınız da olmaz .
Terapi almayı denediniz mi? Belki iç dünyanızda olup bitenleri daha net gorebilirsiniz bu sayede..yok annem katlandigi icin degil yani hic boyle dusunmedim
sadece yolunda gitmeyen evliligim mi benim ic dunyammi bilmiyorum
Sunu unutma güc alacagin kimse yok su hayatta.sen iyiysen insanlar.iyi sen kötuysen kotu ve kimse kimseyi gercejten dusunmuyor.k.nedenle su kisacik bize dunyada ayrulan zaman diliminde dayatilan tum.kotuluklere ragmen guclu olacagiz.problem esimin sessizligi aslinda yeni bir sey yok zamaninda ailesinin yaptiklari beni bir kez bile savunamayisi
hal boyle olunca yani nasil anlatayim insan sirtini yaslayip guc alacagi bir insan ariyor etrafinda ve o kişi olamadi
Konunuza üzüldüm ama bu kadar güçlü durmaniza sevindim diyebilirim. Herkes sizin gibi djk ve sağlam duramazdi.evet farkindayim artik dusun dusun dusun olmuyor
bazen kizimla oynarken film kopuyor sanki hatlar karisiyor kizimin kucucuk elleriyle anne anne diyerek kendisine bakmam icin kafami kaldirdiginda nerede oldugumu hatirliyorum
nereden baslayacagim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?