Eşinle arandaki problemlerden anlatmaya layık bulup benimle paylaştığın için az çok haberi olan biri olarak aşılamayacak bir problem olmadığını düşünüyorum.
Evet değişmesi gerekenler var ama gücünü toplarsan gayet üstesinden gelip savaş verip kazanabileceğin durumlar.
Eşin gerçekten iyi biri sadece silkelenmeye ihtiyacı var.
Ama sende silkileyecek güç yok.
Kuzum mutlaka git psikoloğa. Tutacak el bulamıyorsan sağ elinle sol elini tutup kaldıracaksın.
Kimse için değilse de kızın için bunu yapmak zorundasın.
Arınmazsan üst üste gelen herşey seni yıllar içinde daha da yıpratacak. Kızın büyüyüp desteğine en ihtiyacı olduğu zamanlarda bitmiş, destek olamayan bir anne ile mi karşılaşsın?
Bu genç yaşlarını değerlendir, hayatı kaçırma. Verimli yıllarını ıskalama. Kaldır ayağa kendini.
Ne kadar acı olsa da ne yaşandıysa yaşandı, hiç biri senin seçimin değildi. Senin tamamen dışında ama Allahın takdiri olarak mecburen içinde olduğun olaylar..
Bir psikoloğa git, kişisel gelişim kitapları al, hobi edin, her akşam mutlaka 1 fincan türk kahvesi yudumla, evinde ufak tefek değişimler yap, pozitif enerji depolayacak değişimler. Gerekirse kendinde de değişimler yap saçını başını belki..
Senin kadar olmasa da benim de acı bir geçmişim var, bir gün bende sana anlatırım belki çamallovum ♥
Ben de en dibi görmüş sonra kendini ayağa kaldırmış biriyim. Bak şimdi pozitif bir ponçiğim

Kimseden destek bekleme, klişe olacak belki ama o güç gerçekten içinde..