beni dinlermisiniz?

evet burada bir konuda azda olsa bahsetmistim sizin konunuzmus demekki
uzerimden tir gecmiş gibi bir donemden geciyorum ozellikle su son bir aydir
matkap gibi beynimi deliyor dusunceler
biliyorum o güç hala var icimde ama bazen gururumdan indirmeyip dimdik tuttugum burnum bi düşüyor böyle bi savruluyorum düşüyorum ama yeniden kalkacağım hep deneyip hep yenildiysem yine dener yine yenilirim sorun değil

Off....
Kızınız size yitip giden gençliğinizi yaşatsın, onunla yeniden tanıyın bu dünyayı, olması gerektiği gibi güzellikler ve gülücükler içinde.
Mahvoldum...
belkide onunla elinden tutup bir topun bir kelebegin pesinden kosarken sokak kedisine ekmek vermek icin kovalarken duydugum mutluluk bundandir

belkide onunla elinden tutup bir topun bir kelebegin pesinden kosarken sokak kedisine ekmek vermek icin kovalarken duydugum mutluluk bundandir
Hep kovalamaya devam edin, bu ikinci yaşantınızda bırakın kızınız size öğretsin dünyayı en yalın ve en güzeliyle.
Ne desek boş, sizi anlamak ya da empati yapabilmek mümkün değil hele derdinize çare ya da akıl verebilmek ne haddimize.
Ama kızınız, meleğiniz sizin kurtarıcınız, eminim buna.
Kendinizi ona teslim edin ve gözünüz kapalı onu takip edin.

Reactions: csi
deneyecegim bunu

Lütfen annenizin yaptığını siz yapmayın.
Eğer mutsuzdanız ayrılın.
Yoksa o da sizin gibi evlendiğinde mutsuz olacak.

Yalnız değilsiniz. Yavrunuz var ilkin, çok güzel sevdiğiniz çok iyi güzle günler yaşamasını istediğiniz yavrunuz var

Bizler varız sonra, hiç yüzünü görmediğiniz hiç bilmediğiniz ama varlığımızdan haberdar olduğunuz bizler müsterih olun lütfen. Hayatta herşey gelebilir hepimizin başına. Tahmin edemeyeceğimiz bir sabaha uyanacağız yarın sabah hep birlikte

Yavrunuzun guzel günleri olması için neler yapabilirsiniz bu olsun uğraşınız, onun mutluluğu için yaşayın. Ona nasıl daha iyi bı insan olmayı nasıl daha mutlu bir hayat sürebileceğini öğretiniz. Unutmayın insan muhteşem bir varlıktır, kaderini değiştirebilir !! Bundan başka burdaki insanların dertlerine kafa yorup destek vermek için uğraşmaya devam edin. Sizi yorumlarınızdan biliyorum , farklı açılardan görebilen birisiniz bana göre. Güçlü olun ne olursa olsun ama ne olursa olsun....,.........

En en çok babasız büyümüş, babası varken de yokmuş gibi büyümüş, babasından zulum görmüş kadınların hiç değilse evliliklerinde çoook ama çok mutlu olmalarını ve eşlerinin kendilerine hiç ummadıkları kadar güzel kol kanat germesini diliyorum.
Bir kızın babası ile imtihanı belki de hayatta karşılaşabileceği en zor imtihanlardan biri yaşayan bilir, yaşadım biliyorum

Son bişey daha eklemek istiyorum, neyi farkediyorum biliyor musunuz , sizin gibi dik durma mücadelesi vermekte olan kadınları gördükçe kendim de daha güçlü olmaya başladım bunu artık bariz bi şekilde farkediyorum kendimde kendiniz için yavrunuz için mücadele vermeye hep devam edin asla vazgeçmeyin, daha kaliteli bir hayat nasıl yaşarım diye düşünerek. Böyle yapın ki ben de sizden göreyim destek alayım , biz de sizden destek alalım, hayatı birlikte öğrenelim

Herkes dünyaya tek geliyor tek gidecek.
Sen kendine ve niyetine bakacaksin.
Zamaninda annene destek olmak istemissin iyi niyetle. Elinden geleni yapmissin. Elinden okadar gelmis ailen icin.

Ama onlarin hayatlari ve secimleri senin sorumlulugun altinda degil.
Baban gecmisinde ve hayatinda yasadiklarindan dolayi annene veya annen olmasa dahi baskalarina aci cektirmis.
Kendi acilariyla basa cikamayan insanin geldigi son nokta acisini hafifletmek adina baskalarina kötü davranmaktir.
Ama yetmemis.. ve icindeki aciyi baskalarindan cikartarak atamadigini farkederek kendi canina kiymis.
Oysa insan kendisiyle yüzlesse kendi acilariyla ozaman cok daha farkli gelisirdi hersey..daha iyi olurdu. Ve Allahin verdigi bedene kiymazdi.

Psikolog, veya bir dost vs size de iyi gelebilir.
Insan kendi derdini acinca kendini dinleyince cogu seyin farkina varabiliyor.
Bilinci bir insanin psikologa dahi ihtiyaci olmaz.
Kendi hayatiniza dusuncelerinizle zulum etmeyin. Eski yasadiklarinizi da geride birakmayi deneyin. Kendinizin en iyi dostu olun.

Bunlari kolaylikla yazdigima bakmayin. Benimde sizin gibi hatta her insan gibi dertlerim vs var.. ama ana tutunmak, yasadiklarindan ders cikarmak, olmus ve gecmis olaylara uzulmemek herzaman elimizde.

Kimsenin sana sahip cikmasini bekleme.
Ben nezaman tek ve bir bütün olarak kendimi bilsem daha güclü hissederim kendimi.
Her insan kendi basina bir bütündür. Kendisine sahip cikabilme potansiyeli vardir.

Zaten bir baskasina sahip cikma durumu olamaz... en fazla yardim edebilirsin.

Son düzenleme:
Çocukken bozulan, uzun süre tamir olmuş gibi görünsede, bir yerden patlak veriyor sanırım. En başa dönüş ve kısa sürede toparlanış, bazen uzun. Çok farklı gezegende yaşıyor, çocukluğu travma dolu insanlar. İçlerindeki çocuk her zaman orada duruyor. Kiminin elinde bıçak, kimi bir kapı arkasına sığınmış, kimi yatağında ağlıyor... ama o çocuklar hep var, büyümüyorlar. Kişiden kişiye farklılık göstersede, bir şekilde ortaya çıkıyorlar. Sanırım kayıp çocuklar diyebilirim ben onlara. Büyük bedenler içinde hapsolmuş kayıp çocuklar.

Rabbim kızının senin yüzünü güldürsün insallah

Benim gittiğim yerde seans 200 tlydi haftada 1 gidiliyor ama şart değildi durum müsaitliğine göre gidebiliyorsunuz. Pedogoglar çocuklara bakıtor evet ama onlar da aldıkları eğitimlerle terapi yapabiliyor. Neticede sizin de sıkıntılar hep çocukluk döneminden geliyor zaten o dönemdeki ruhsl tahrifatların çözümlenmesi gerekiyor.
Ben de çocukluğuma dair sıkıntılar yaşadım ve benim yüzümden bu evliliğimi etkilemeye başlamıştı. Terapiye gittim ve daha öncede söylemiştim hayatta kendim için yaptığın en iyi şey ne dersen o terapiye başlamak devam etmek derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…