- 17 Aralık 2015
- 26.861
- 49.007
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
bogazimdaki dugumleri cozecek bir sey olsaydi keşkeNe yazacagımı ne diyecegimi bilemiyorum.aslında söylenecek çok şey varda düğüm düğüm hepsi. Rabbim sana güç kuvvet ve kızınla güzel huzurlu bir hayat versin.
Dua olsun canım bundan sonrası için dilinde kızın ile kendin için dua olsun. Dik dur herzaman .bogazimdaki dugumleri cozecek bir sey olsaydi keşke
hayir hic destek almadim anlatsam yikilacaktim sanki bir daha hiç kalkamayacagim ama zaten yerlerdeymisim anlamam cok uzun surduçok üzgünüm , maalesef anne babanın evliliği , o evlilik sırasında çocuğun şahit olduğu şeyler büyüdüğü zaman onun da evliliğini etkiliyor. Özellikle kız çocukları annelerinin mutsuz bir evliliği varsa kendileri de evliliklerinde mutlu olamaz ve sanki mutlu olurlarsa kendilerini annelerine karşı suçlu gibi hissederlermiş. Bilinçaltı bunu bize yapıyor. Ama asıl sorun bilinçaltın mı yoksa çok daha somut sebeplerin mi var? Destek aldın mı en azından bilinçaltı temizliği konusunda destek almayı denesen mi diyorum
düşünüyorum evet ama aslina bakarsan bunun icin elle tutulur bir sebebim yok sanki insan daha buyukleriyle sinaninca geri kalanlar viz gelip tirs gidiyor gozume buyuk gorunmuyor bilemiyorumAllah yardımcın olsun, çok zor bir hayat yaşamışsın. Kızı la yepyeni bir hayat kurmayı düşünmez misin?
amin tesekkur ederimRabbim nasıl mutlu olacaksan öylesini versin inşallah ❤ kalbine ferahlık Hayatına hep güzellikler versin.
dik duracak gucum tukendi sanki dun esime herseyin tukenmek uzere oldugunu soyledigimden beri icim cekildi sankiDua olsun canım bundan sonrası için dilinde kızın ile kendin için dua olsun. Dik dur herzaman .
evet farkindayim artik dusun dusun dusun olmuyorKuzum benim gerçekten ne denir bilmiyorum insanın boğazı düğümleniyor, ☹
Malesef bazılarımız hayata birkaç skor geride başlıyoruz.
Seçmediğimiz ve seçme şansımız olmayan insan ve olaylarla sınanıyoruz.
Yaşadığın herşey çok ağır ve psikolojik travma yaşatacak durumlar.(doğal olarak)
Hiç tedaviye gittin mi bilmiyorum ama ilaçlı psikiyatr tedavisi, antidepresandan falan bahsetmiyorum.
Senin işinin ehli bir psikologta iyi bir terapiye ihtiyacın var. Ruhunun dinlenmesine ihtiyacın var. Arınmaya ihtiyacın var.
Belki şuan çok güzel bir hayatın vardır ama bu psikolojide herşeyi zifiri karanlık görmen çok normal..
Seni çok öpüyorum ve seviyorum kuzum benim ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?