• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldattığı kadınla evlenmiş :)

Biliyorsunuz boşanmıştım ve evliliğimde çok ağır şeyler yaşamıştım. Beni aldattı ve aldattığı kadınla evlenmiş. Üzüldüm mü diye sorarsanız üzüntüm kesinlikle yok fakat ilahi adalet dönüp dolaşıp onu da bulur,umarım evlenirler ve ikisi birbirinden bulsun diye hep dua ettim. Sanırım dualarım kabul oluyor :) çünkü 1 sene ayrılardı o süreçte benle barışmak için geldi kaç defa,ben red ettim. Şimdi sanırım arkama yaslanıp olanları izleme sıram geldi :)
Onları falan izleme.yeter bu konu.

Kadın hamile diye yazmıştıniz zaten, evlenmeleri de normaldi şu durumda.

Sizin için her şey çok güzel olur inşallah bundan sonra. Eski eş ne hali varsa görsün. Kötü şeyleri yaşasın diye beklemenin size bir faydası yok, olmadıkça hayal kırıklığına uğrayan siz olursunuz yine.
Yani öyle bir ihtimal var evet. Aman evlensin elbette bu umurumda bile değil aksine istediğim birşeydi.

İçim soğumuyor ya napiym :)
Farkında değilsiniz ama hâlâ size hayatı zindan etmesine izin veriyorsunuz üstelik umrunda bile değilken.Kendimi sizin yerinize koyuyorum yaşadıklarınız zor ama nereye kadar bu şekilde yasayacaksiniz?
İmkanınız varsa bir savunma sporuna yazilin boks mesela tüm öfkenizi hincinizi çıkarın,hem formda kalırsınız 😉

Farkında değilsiniz ama hâlâ size hayatı zindan etmesine izin veriyorsunuz üstelik umrunda bile değilken.Kendimi sizin yerinize koyuyorum yaşadıklarınız zor ama nereye kadar bu şekilde yasayacaksiniz?
İmkanınız varsa bir savunma sporuna yazilin boks mesela tüm öfkenizi hincinizi çıkarın,hem formda kalırsınız 😉
Öfkemin geçmenesinin sebebi onun bana olan öfkesinden ve yapmaya devam ettiklerinden dolayı yoksa ben öfkeli değilim normalde. Kızına yaptıkları çok sinirlendiriyor geçmişte ki hiçbirşeye değil.

İçim soğumuyor ya napiym :)

Bütün odak noktanızı eski eşiniz yaparsanız tatbiki içiniz soğumaz. Onun ne yaptığıyla ilgilenmeyi bırakın, kendi hayatınıza bakın. Bakın o hayatına bakıyor, evlenmiş siz hala onu düşüyor ve ilahi adalet peşindesiniz.

İnsanlar evlenirler, boşanırlar, aldatırlar, aldatılırlar. Her şey insanlar için. Şu anki tavrınız sanki bir zafer kazanmışsınız gibi ama uzun vadede bu size mutsuzluk getirir.

Hayatınızı doldurun, pozitif şeylere odaklanın. Hep yazarım buraya, sevginin karşıtı nefret değil kayıtsızlıktır.

Böyle stalk yapmaya devam ederseniz enerjinizle onları beslersiniz ve daha mutlu olurlar.

Birinin başına bir şey gelmesini beklerseniz olmaz ne zaman aman ne yaparlarsa yapsınlar umrumda değil derseniz o zaman cereyan eder bir şeyler

Konudan değil.onları izleme vakti dedin ya ilgilenme demek istedim.
Olanları demiştim onları değil,yani ister istemez insan yaşattıklarını yaşasın istiyor yoksa başka birşey değil. Ama haklısınız ne halleri varsa görsünler

Stalk filan yapmıyorum canım benim her yerden engelli ikisi de,elinde alyansını gördüm ordan anladım.

Buraya konu açacak kadar önemsemişsiniz ayrıca alyansı görüp stalk yapmışsınızdır mutlaka şimdi yemeyelim birbirimizi :)

İnsanlar evlenirler, boşanırlar, aldatırlar, aldatılırlar. Her şey insanlar için. Şu anki tavrınız sanki bir zafer kazanmışsınız gibi ama uzun vadede bu size mutsuzluk getirir.

Hayatınızı doldurun, pozitif şeylere odaklanın. Hep yazarım buraya, sevginin karşıtı nefret değil kayıtsızlıktır.
Neyse ne işte ne halleri varsa görsünler tabiki. Ben hayatıma bakıyorum ama hala benle uğraştığı için kızımla uğraştığı için sinirliyim

Bütün odak noktanızı eski eşiniz yaparsanız tatbiki içiniz soğumaz. Onun ne yaptığıyla ilgilenmeyi bırakın, kendi hayatınıza bakın. Bakın o hayatına bakıyor, evlenmiş siz hala onu düşüyor ve ilahi adalet peşindesiniz.
Büyün odak noktam tabi ki onlar değiller. İçimden istiyorum birbirilerinden bulmalarını,ama hepsi bu. Odağım onlar filan değil bi anlık sevinçle konuyu açtım :)

Back