Ya buraya herşeyi doğru yazmak zorunda değilim ab vatandaşıyım :) illa nereli olduğumu niye yazayım gizlilik diye birşey kalmaz adres de vereyim mı? Belki eski eşimin sevgilisi karısı bunu okuyor ifşa mı olayım
Ben bunu söylemiyorum ki. Daha önceki mesajlarınızda bir kaç yerde Romanya yazmışsınız, siz yazmasanız ben nereden bileceğim?:) Bir konunuzda size yazdığım için hatırlıyorum zaten.
Ben size ifşa olun, adres verin mi demiş oldum?
Yazdığınız konuda da ödenmiş nafakaları ödenmemiş diye istemeyin, başınıza işler açmayın size şiddet uygulayan eski kocanızla diye sizi kendi bildiğim örneklerden yola çıkarak uyarmıştım. O zaman da söylemiştim çok öfke dolusunuz.
İstiyorsanız her konuda bir başka ülke adın sayın, fakat bir başka üye vardı bahsetmiş sizin de sevgiliniz varmış, ve o adama kocam diyerek eski eşinize mesajlar atmışsınız. Sonra yok demişsiniz, yani bu tarz şeyler olunca hikayeniz örtüşmüyor. Burada bile herkese sinirleniyorsunuz.
Ben açık söyleyim o kadınla aldatıldığınızı bile düşünmüyorum artık. Burada kaç tane üye var farklı yıllardır okurum, hepsi aldatıldığım kadın diyor. En fazla belki eski eşinizle tanışıyorlardır öncesinde, ama ilişki yoktur. Ayrıl barış, ilişki dinamiklerine dek takip etmeniz sadece sizi yorar, önceki konunuzda da söylemiştim.
Siz bekar bir kadınsınız, sizin ilişkiniz devam etse ya da evlenseniz şu an ilahi adalet(!) umurunuzda olmayacaktı, belki eski eşiniz sırf tebelleş olup yeni kocanızla huzurunuzu bozmasın diye ödemediği nafakaya bile ses etmeyecektiniz. Şimdi hayatınızda biri yok diye, maliyeler, şikayetler, tehditler. 3 gün sonra ciddi bir ilişkiniz olursa görürüm sizi.
Bence kendinize yönelin, buradaki üyeler de size aynısını söylüyor, kimsenin sizden çıkarı yok.