Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım başarırsın bi gün.. Destek alıyor musun?evet konu başlığı öyle tabii. haklısın.
ahahahahha biraz öyle oldu ilahi adalet hızlı tecelli ettı deli gucu var bendebence ikisi de haketmişellerine sağlık
evet. evliyken yaşadıklarım bende kalıntı yaptı :) psikolojik destek alıyorum. ilaçlarımı bıraktığımda çok büyük depresyona giriyorum anksiyetem çok kötü ortaya çıkıyor zihnimi endişelerimi kontrol edemiyorum onunla tanışmadan önce çok sağlıklı çok enerjik biriydim.Umarım başarırsın bi gün.. Destek alıyor musun?
İlaç dışında terapi de çok önemli, belki biraz uzun ve zor bir süreç ama inan bana sonuçlandığında eski sağlığına ve enerjine kavuşacaksın. Çünkü hani "onun kötülüğünü mutsuzluğunu görmek içimi soğutucak" diyosun ya? Hiç de öyle olmayacak, daha doğrusu bir süre içini soğutmuş gibi olacak ama sonra bu sefer buna değer miydi diye düşünmeye başlayacaksın, bu mutsuzluk için kızımı beni üzdüğüne değer miydi diye? Yani emin ol içini soğutma yöntemi ne onun mutluluğu ne de mutsuzluğu, içini soğutacak tek şey olanları olduğu gibi kabul etmen ve kendi hayatına odaklanabilmen :) Sevgilerevet. evliyken yaşadıklarım bende kalıntı yaptı :) psikolojik destek alıyorum. ilaçlarımı bıraktığımda çok büyük depresyona giriyorum anksiyetem çok kötü ortaya çıkıyor zihnimi endişelerimi kontrol edemiyorum onunla tanışmadan önce çok sağlıklı çok enerjik biriydim.
evet aslında doğru söylediklerin. terapiyi araştırıcam yaza doğru terapi de almaya çalışırım.İlaç dışında terapi de çok önemli, belki biraz uzun ve zor bir süreç ama inan bana sonuçlandığında eski sağlığına ve enerjine kavuşacaksın. Çünkü hani "onun kötülüğünü mutsuzluğunu görmek içimi soğutucak" diyosun ya? Hiç de öyle olmayacak, daha doğrusu bir süre içini soğutmuş gibi olacak ama sonra bu sefer buna değer miydi diye düşünmeye başlayacaksın, bu mutsuzluk için kızımı beni üzdüğüne değer miydi diye? Yani emin ol içini soğutma yöntemi ne onun mutluluğu ne de mutsuzluğu, içini soğutacak tek şey olanları olduğu gibi kabul etmen ve kendi hayatına odaklanabilmen :) Sevgiler
iyi canım eğlencenin taıdnı çıkar belli ki iğrenç bi ilişkileri olacak adam hayatının hatasını yaptı :)Biliyorsunuz boşanmıştım ve evliliğimde çok ağır şeyler yaşamıştım. Beni aldattı ve aldattığı kadınla evlenmiş. Üzüldüm mü diye sorarsanız üzüntüm kesinlikle yok fakat ilahi adalet dönüp dolaşıp onu da bulur,umarım evlenirler ve ikisi birbirinden bulsun diye hep dua ettim. Sanırım dualarım kabul oluyor :) çünkü 1 sene ayrılardı o süreçte benle barışmak için geldi kaç defa,ben red ettim. Şimdi sanırım arkama yaslanıp olanları izleme sıram geldi :)
:) ne halleri varsa görsünler. bugün karar aldım geçmişimi silip yepyeni bir sayfa açtım :))iyi canım eğlencenin taıdnı çıkar belli ki iğrenç bi ilişkileri olacak adam hayatının hatasını yaptı :)
adım atmadım değil nerden çıkarıyorsunuz bunu? 4 ay boyunca doğru düzgün iş yapmadım ödemelerim birikti. çok şükür bu ay işlerim düzelmeye başladı ödemelerimi yapıyorum bankalar arayıp duruyor kredilerim bekledi. ekstra hiçbir masraf yapmamaya çalışıyorum şuan. vekalet vericem toparlanınca.
Ben malesef bu şekilde düşünmüyorum,sizin fikrinize saygım sonsuz yanlış anlamayın. Ama ben bu çocuğu babamın evinden getirmedim. Babalık yapamıyo maddi olarak yanında durmalı diye düşünüyorum he çok ekstrem birşey beklediğimden değil nafakasınj yatırmaya başladığında ekstra hiç birşey istemem. Ama nafakasını kendi kendine kesti onu çözücem bu hafta.
Ben buna şöyle çözüm buldum,hiç iletişim kurmamak için kızına hatlı bir tablet almasını söyledim,oradan istediği gibi akşamları arayabileceğini söyledim benimle iletişiminin tamamen kesilmesi için. Diğer konuyu da hallettim icra gönderilecek ve nafaka arttırma davası açılacak. Konuyu farklı bir yere çekmeye çalışmıyorum.Konuyu farkli bi noktaya cekiyorsunuz.
Insanlara zorla ebeveynlik yaptiramazsiniz dedim.
Nafakasini ödesin dediniz. E bende nafakasini odemesin demedim size.
Adam belliki ilgilenmeyecek. Kiziniz icin ne kadar zor oldugunu hayal bile edemiyorum. Bende adam ilgilenmeyecekse bosuna bu kadar hakareti cekmeyin diyorum size. Goruntulu aramak istiyosa gun ve saat belirleyip yazili beyan edin mesela her ptesi carsamba cuma 19-19.30 arasi engelini acacagim, istiyosan ararsin deyin. Basin engeli geri