• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldattığı kadınla evlenmiş :)

Yani gerçekten anlıyorum büyük bir travma ama sizin mutlu olabilmeniz için o adamdan bağımsız bir duygu seviyesine geçmeniz gerek artık. Onun mutsuzluğunu dilemeniz normal ama bunu "oturup izleme" isteği hiç normal değil. Sizin için iyi değil bi kere. Bırakın artık ne hali varsa görsün.
ya izlemekten kastım oturup tüm gün onların ne yaşadığoını öğrenmekten bahsetmedim ki ben. illa ki olacakları duyucam anlamında ben takip etmesem bile teyzesi annemi sağda solda gördüğünde dedikodusunu yapıyor kızın. hiç takip etmememe rağmen kulağıma bin kere geldi. yoksa ben oturup hadi nolucak diye izliyecek yada araştıracak değilim ki :)

takipten kastım hayatı hakkında bilgi edinme.
canım benim altta yorumda açıkladım, ben bilgi edinmek için birşey yapmıyırum zaten kendiliğinden geliyor kızın teyzesi çapraz binamda oturuyor:) annemi sokakta gördüğü zaman çevirip dedikodusunu yapmışlığı var

burada istediğim konuyu açabilirim başka türlü içimi boşaltamıyorum öfkemi boşaltamıyorum. eski eş de hayatına baksın bir zahmet benim damarıma basıp durmasın :)
tabiki istediğiniz konuyu açabilirsiniz. Demek istediğim tam olarak bu, adamdan kurtulamıyorsunuz işte, hala sizi öfkelendirebiliyorsa bu onu hala önemsediğiniz anlamına geliyor. Nefret de en az sevgi kadar güçlü bi duygudur. Ben sizin psikolojik sağlığınız için onu hiçbir şekilde önemsememenizi diliyorum.

Adam evlenmiş daha nasıl hayatına bakacak 🫢
e evlendi veya nişanlandı artık ne yaptıysa yaptı, madem hayatına bakıyor neden benimle uğraşmaya devam ediyor? bir insan evliyken eski eşiyle neden polemiğe girer? çok hayatına bakan mutlu olan benimle bu derece hakaretvari konuşmaz dimi ne hali varsa görsün der çocuğuna da ihtiyaçları olduğunda desteğini esirgemez kanımca.

tabiki istediğiniz konuyu açabilirsiniz. Demek istediğim tam olarak bu, adamdan kurtulamıyorsunuz işte, hala sizi öfkelendirebiliyorsa bu onu hala önemsediğiniz anlamına geliyor. Nefret de en az sevgi kadar güçlü bi duygudur. Ben sizin psikolojik sağlığınız için onu hiçbir şekilde önemsememenizi diliyorum.
bende önemsemek istemiyorum evet haklısınız, bu konuda kendime engel olamıyorum. ama ortada bir kız çocuğumuz var ve ben gururlu bir kadınım. ben kızının ihtiyaçları konusunda destek isterken bana hakaret eden eski bir eş ve çocuğumun babası var. bundan dolayı da kinlenip sinirleniyorum. bana saygı duyması gerekir en başta kızı için, ama o hayatına bakıyor gibi görünüp benim sinirlerimi bozma peşinde. tutarsız tutarsız davranışlar, kızımı bi okula yazdırıcam diyor (özel) aradan 2 hafta sonra vazgeçtim senin erkek arkadaşın versin diyor. benim erkek arkadaşım (yok ama vardı ayrıldım) neden senin çocuğunun okulunu ödesin?? mesela bu tarz şeylere sinirlenmeyebilir misiniz? ben engel olamıyorum ve iyiliği yerine kötü olmasını istiyorum haliyle böyle şeyler yaptıkça.

canım benim altta yorumda açıkladım, ben bilgi edinmek için birşey yapmıyırum zaten kendiliğinden geliyor kızın teyzesi çapraz binamda oturuyor:) annemi sokakta gördüğü zaman çevirip dedikodusunu yapmışlığı var
Yani işte duymayın dinlemeyin. Annenizi de uyarın duyduğunu gelip size anlatmasın. Ne kadar çok bilgi o kadar çok sinir olma, nefret etme, ya da oh çekme.. her neyse bi şekilde size herhangi bir duygu hissettiriyor çünkü edindiğiniz bilgiler.

kuzenim hamileyken eşinin onu aldattığını öğrendi. ve o adam aldattığı kadınla evlenecekti her şey hazırdı. ama kadının onu aldattığını öğrendi. eee ilahi adalet . aldatırsan aldanırsın ..

bende önemsemek istemiyorum evet haklısınız, bu konuda kendime engel olamıyorum. ama ortada bir kız çocuğumuz var ve ben gururlu bir kadınım. ben kızının ihtiyaçları konusunda destek isterken bana hakaret eden eski bir eş ve çocuğumun babası var. bundan dolayı da kinlenip sinirleniyorum. bana saygı duyması gerekir en başta kızı için, ama o hayatına bakıyor gibi görünüp benim sinirlerimi bozma peşinde. tutarsız tutarsız davranışlar, kızımı bi okula yazdırıcam diyor (özel) aradan 2 hafta sonra vazgeçtim senin erkek arkadaşın versin diyor. benim erkek arkadaşım (yok ama vardı ayrıldım) neden senin çocuğunun okulunu ödesin?? mesela bu tarz şeylere sinirlenmeyebilir misiniz? ben engel olamıyorum ve iyiliği yerine kötü olmasını istiyorum haliyle böyle şeyler yaptıkça.
Ya çok iyi anlıyorum zaten ortada çocuk olunca onunla ilgili şeyler konusunda kavga da sinirlenme de normal ona bişey demiyorum. Ama sizin mesela bu başlığınız kendinizle alakalı? Sizi aldattığı kadınla evlenmesi ve onun olası mutsuzluğunu izlemek (duymak/görmek) ana temalı bir konu. Bu bakış açısından kurtulmanız lazım.

kuzenim hamileyken eşinin onu aldattığını öğrendi. ve o adam aldattığı kadınla evlenecekti her şey hazırdı. ama kadının onu aldattığını öğrendi. eee ilahi adalet . aldatırsan aldanırsın ..
yaşattıklarını kat kat yaşasın dilerim gerçekten anca içim soğur.

aman Allah bildiği gibi yapsın benim günahım bana yeter bide onlara laf söyleyip günahına giremem ne yaparlarsa yapsınlar ikiz çoçukları var Allaha havale ama iç rahatlatayım kızı bı güzel dövdüm 😁😁😁
Offf işte aradığım kaos 🤣🤣🤣

Ya çok iyi anlıyorum zaten ortada çocuk olunca onunla ilgili şeyler konusunda kavga da sinirlenme de normal ona bişey demiyorum. Ama sizin mesela bu başlığınız kendinizle alakalı? Sizi aldattığı kadınla evlenmesi ve onun olası mutsuzluğunu izlemek (duymak/görmek) ana temalı bir konu. Bu bakış açısından kurtulmanız lazım.
evet konu başlığı öyle tabii. haklısın.

Back