Beni aldattığı kadınla evlendi

İnşallah daha iyisiyle karşılaşırsın üzülmene degmey senin kaybın yok o kaybetti

Beklemedim

Bitmesi gerekti ve bitti, daha çok gençsiniz. Yaşınızı okuyunca sevindim çünkü teselli olarak söylemiyorum gerçekten çok gençsiniz ve önünüze daha kimler çıkacak ve eski kocanız o kadına, o kadın eski kocanıza hiçbir zaman tam olarak güvenemeyecek. Biraz aklı başına gelsin başına gelen her kötü şeyde sizin ahınızı aldığı için yaşadığını düşünecek. Onlara sonsuz bir kara bulut kaldı sizinse vicdanınız kalbiniz temiz; ve umarım kendiniz gibi biriyle karşılacaksınız

Yok beklemedim dönmesini. Babam vefat etmeden önce vasiyet etti. Sokağından bile geçemesin öyle uzak kal kızım. Bir kere terk eden bir daha terk eder. Düzenini bozma bir daha benim gözüm arkada kalır dedi. Bu konuşmadan bir gün sonra vefat etti babam. Babamın vefatından sonra hala oglunun bana donmesini bekleyen ailesine mesaj attim. Babamin vasiyetidir lutfen bir daha beni aramayin. Sizi cok seviyorum ama babam bütün bağlarımı koparmamı istedi dedim. Numaramı degistirdim. Akrabaları faceden yazıp nasılsın diye hal hatır sormaya devam etti. Çok iyi insanlardı. Beni çok severlerdi ama bitti sonuçta. Sosyal medyamı da kapattım sonra. Bütün ortak arkadaşları da çıkardım hayatımdan tek kalemde. Şuan istese bile ulaşamaz bana ne ailesi ne kendisi.

Babanız nasıl bu ihanet yüzünden vefat etti o kısmı anlamadım

Keşke yazmasaydım o ayrıntıyı. Hatırlamak bile çok acı veriyor.babam tansiyon hastasıydı. Telefon konuşmasında babama bağırmış. Babamın tansiyonu düşmedi o günden sonra. Beyin kanaması geçirdi ben boşandıktan 1.5 ay sonra. Stres ve endişe içindeydi. Ben hep iyiyim babacim diyordum. Ama ikna olmuyordu hep kaygiliydi. Cok hassas ruhlu alingan kirilgan biriydi.

Allah yar ve yardımcın olsun canım rabbim işini öyle iyi biliyoki bak sana çocuk vermemiş varmış bi hayır o karaktersizden çocuğun olsaydı nolacaktı ya elinden alıp daha çok yakardı yüreğini yada ikidebir seni rahatsız ederdi vs vs.. Allah yüreğini soğutsun en kısa zamanda o insanı senin kalbinden çıkarsın. Sen Allaha şikayet et onu. Bana yaşattığını yaşatmadan onun canını alma Allahım diye yalvar bakalım nasıl herkes ettiğini buluyo. İşlerin rast gitsin yolun hep açık ve çiçekli olsun... Çok üzüldüm çok yüzüm yanmaya başladı şaşkınlıktan, üzüntüden.

Senin intikamını Allah alsın diyeyim.
Beddua da değil bu, layığını bulsunlar.
Benim için 12 senelik karısını boşayan adama ben güvenmezdim mesela. Adam da kötü kadın da kötüymüş. Kötü insanlar çıkmış karşına.
12 sene... Yani bu gayet de uzun bir süre. Bu evliliğin pat diye bitmesi, yaşadığın travmalar bence çok normal. Onların kötülüğünden egonun beslenmesi de.. Normal şeyler.
En güzeli de dik durmak, Allaha havale etmek, önüne bakmak.
Bir gün hiç umursamaz olursun, gelir o gün illaki.
Terapiler ve zaman iyi gelecektir.

Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm. Sen de içini ferah tut. Düşünme hiç. Allah'ın adaleti biz görmesek de işler. Sen hayatına bak. Mutlu olmaya bak. Umarım çalışıyorsundur. Gez, toz. Odak noktanı değiştir. Düşünme bile artık. Kendinden yeni bir sen yarat. Harekete geç ve hayatına yeni hobiler al. Çoook mutlu ol

Siz çok güçlü bir kadınsınız. Bunu söylemem belki size bir şey ifade etmiyor ama çok radikal kararları, çok doğru zamanlarda almış ve istikrarla uygulamışsınız. Canınızın yanması o kadar doğal ki, kim bir yalanın içinde yaşadığını öğrenip, normal hayatına devam edebilir ki... Ama iyi olacaksınız, o insanlar asla düşündüğünüz kadar mutlu olmayacak, siz ise çok mutlu olacaksınız. En azından kendinize ihanet edip, o adamla kalmamış olmanın iç huzuru olacak sizde. Terapi görmeniz de çok iyi olmuş, süreci daha kolay atlatırsınız. Helal olsun, gurur duydum bir kadın olarak.

Burada da okuyanlardan vardır belki ikinci kadın pozisyonunda olanlar. Bilsinler ki, bir kez aldatan hep aldatır. Dolayısıyla eşini/sevgilisini aldatıp sizinle olan adamdan sadakat beklemeyin. Sizi de er ya da geç aldatacak. Pembe rüyalara dalmayın yani boşuna.

Tup bebek tedavisi deyince iliklerime kadar acini hissettim biz ne soylesek acini dindirmez belki ama rabbim buyuk uzulme ah alanin iki yakasi bir araya gelmez rabbim sana guzel bir hayat nasip etsin insallah

Anladım babanıza sebeb olmuş vicdansız babanıza da üzüldüm mekanı cennet olsun ne mutlu sizin gibi güçlü gururlu aysklatı üstünde dimdik duran ,arkasından sözünü dinleyen kız evlat yetiştrmiş .Vardır bındada bir hayr mevlam ne kapılar açmıştır belkide bilemiyoruz ki rabbim kötülerle jaştılaştrmasın birdaha

Çok teşekkür ederimm. Arkadaşlarımın ve ailemin desteğiyle aldım kararlarımı. Şükürler olsun Allahima. Tek sıkıntım kaldı geçmişe nötr kalabilmek. Başka hiçbir şey istemiyorum.

inan bize sonunda zafer narasi atacaksin.
sen mutlu iken

Ya Hak!
Yasadiklariniz aklınıza geldikçe bu tekrarlayın " ya hak!" arkaniza yaslanin ve aklınıza bedduayi ya da neden hala belasini bulmadi gibi düşünceleri getirmeyin..
Siz kalp kirikliginizi Allah'a emanet ettiniz, Allahi vekil kıldınız..Onun işine karışmak olmaz değil mi?
Rabbim size bugünleri unutturacak cok daha hayırlı kapılar açacak inşallah.
Yeni hayatınızda tüm güzellikler sizinle olsun.Sevmekten de korkmayın lütfen..Sizi gerçekten sevecek biri çıkacak karşıniza..
Rabbim yardımcınız olsun.

Amin inşallah. Rabbim kalbimizi bozmasın. Hep böyle dua ediyorum. Allahım içimde olumsuz hicbir duygu istemiyorum diyorum. Iyi huzurlu insanlar çıksın karşımıza. Her zaman sabır versin. Doğru yoldan ayırmasın bizi Allahım.

Konu açmıştınız bu adamla ilgili olarak. Bi sabah daha yatakta konunuzu okuyup şaşkınlıkla yatakta doğrulup tekrar okumuştum.

"Askerde çok zor şartlarda çalıştığını ,, inanılmaz zorlandığını ve bu sebeple travma geçirdiği için aldattığını iddia ediyor ve bu iddianıza kendiniz de inanıyordunuz"

Burdaki zavallı hemcins arkadaslarim da zor sartlarda calismanin aldatma ile alakası olmadığına, aksine aldatacak vakit, niyet ve enerji bırakmayacağına sizi ikna etmeye çalışmışlardı .

Edememişlerdi.

Benzer bir yorumu ben de yazmıştım.

Kendisi için çalıştığı sehirlere gidip otellerde kaliyordunuz ve yazınızdan ne kadar verici ve fedakar olduğunuz anlaşılıyordu.

Ben biliyordum bu kadınla isleri bu noktaya getireceğini. Belliydi çünkü.

Allah yardımcınız olsun. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.

Kendilerinden haber almamaya bakın.

Insanlarla onları konuşmayın. Sosyal medyadan takip etmeyin.

Önünüze bakın.

Unutmayın. Yalnız değilsiniz. Allah sizinledir.

Evet aynen o ilk ihaneti öğrendiğim zamanlardı. Ben ihanete uğradığıma bile inanmamıştım. Ama sonra olaylar çok kötü noktaya taşındı. Ben acı çeke çeke kopardim bu baği.

En yakın arkadaşım bana demişti ki " canlı canlı etini kopardılar vaveylâ öyle acı çektin". Çok zordu ama koptu sonunda o bağ. Bir sabah uyandım ve bi baktım içimdeki yangın bitmiş. Normal hayatıma dönmüşüm.

Boşanma davasını açtığım andan itibaren hicbir şekilde iletişime geçmedim eski eşle. Anlam veremedim de bu yaşadıklarıma. Iletişimi kestigim tarihten bu yana ilk defa haberim oldu evlenmiş o kadınla. Tesadüfen bi arkadaşım denk gelmiş öyle öğrenmiş. Yani çok şaşırdım. Sonra yaşadıklarım gözümün önünden geçti. Kendimi ayakta alkışladım gerizrkalilik konusunda. Adam travma yaşadı diye üzülüyordum ama travma değilmiş.

Evet o zaman bana yapılan yorumları hatırlıyorum. Biri şey demişti " öyle bir travma ki aşık olabilmiş".

Ben artık gönül gözüm açılsın ve ınsanların niyetlerini algılayabileyim istiyorum. Yoksa herkes çok iyi bana gore. Herkesin sorunları var herkes suçsuz aslında falan. Bana yalan söyleyen arkadaşım yalanını itiraf etse bile " hayır sen yalancı değilsin yalan söylemezsin " diyecek kadar cahil biriyim. O yüzden bunca kazık müstehak bana

Babanıza Allah rahmet eylesin. En kısa sürede siz de tüm izlerinden kurtulursunuz inşallah. Terapiler biter, yolunuza bakarsınız. Malum kişi zaten illa ki bir yerden o acının mislini çekecek. Bundan hiç şüphe etmeyin. Siz kendi gücünüzü bulmaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…