Cok net ve emin bir sekilde soyluyorum. Sen hayatina bakarken onun gunden gune basina gelen mutsuzluklari duyacaksin. Aldigi ahlarin, ilahi adaletin nasil isledigini goreceksin.
evlenecegim adamin aileme evlenmek istedigimizi soyledigi zaman aldatiliyormusum. Tek tasim varken ogrendim bunu, hemde 2. Kadinin onunla ben de sevgiliyim diye is yerinden bi kizla bana haber gondermesiyle.. ölüyorum dedim nasil bir aci.. kisa surede de evlendiler. cok populer, bir suru dostu olan, guvenilir bir adamdi... AMA! kiz hamile kalinca apar topar evlendiler, damatlik bile giymedi. İsini kaybetti. İnsanlari dolandirdigi ortaya cikti, butun dostlarini cevresini parasini kaybetti. İsiyle birikte parasi da gitti.cok zengin adamla evlendigini sanan karisi logusa haliyle calismak zorunda kaldi. Adamin ailesi kizi hic bi zaman kabullenmedi. Ve en guzeli kavga ederlerken kizin sen paran olsa bugun beni de aldatirsin demesi her seferinde.. Allah beni kurtardi diye hergun sukrediyorum, bana dunyanin en guzel kiziymisim gibi hissettiren daha flort ettigimiz ve benden talep olmamasina ragmen gittigi her yeri haber veren, disarda yemekteyken bile benle ilgilenen cok yakisikli, iyi kalpli, basarili bir adamla gorusuyorum.
SEN AYRİLDİK SANİRSİN, ALLAH KURTARMİSTİR SONRA ANLARSİN...