Beni aldattığı kadınla evlendi

Gercekten yasadiklariniz cok zor.Bosanmak insani yikan bir durum...Ama erkekler hayatlarina cok kolay bicimde devam edebiliyorlar.Biz kadinlar gec iyilesiyor ama sonradan daha guclu cikiyoruz...Benim en samimi arkadaslarimin cogu ama gercekten cogu ayrildilar esinden...Ve cok gucluler inanin bana..

Babam hassas noktam. Acım hakkında yorum yapamazsınız. Bilemezsiniz çünkü.
Ayıp ya valla ayıp. Şu yoruma cevap verirdim de gerçekten ehemmiyeti yok artık. insanoğlu işte sadece kendi acı çekiyor bazı duygular sadece kendinde var sanıyor. Normalde kimsenin yorumunu pek takmam da babasız büyümüş bir insan olduğum için bana bu yoktan yere yazdığınıza çok fena bozuldum. Acı insanı olgunlaştırır sanardım da size pek birşey katmamış. Beni alıntılamayın bir daha. Allah gönlünüze göre versin

Çirkef ve ben hiç güleceğim yoktu Allah da sizi güldürsün. Tabii söyleyecek söz bulamayınca çirkef vs diyerek yorum yaparsiniz. Siz de haklısınız. Bence engelleyin yorum görmezsiniz. Ama ne yazık ki kadınları genelleyen, yok yere zan alan yorumları gördüğüm yerde olacağım önün için siz engelleyin..
Engellemeye gelince dusmanim deyilsin neden engelleyeyim? Sozler uyusmadi diye hemen engel mi gerek? Ikinci cirkef sozunu ben küfur olarak kullanmadim. Sizlerden hangi anlamda tam olarak gidiyor bilmiyorum ama bizde herseyin kotu yanini dusunene soyluyorlar. Neyse arkadaş bundan sonra savunurken guzel ve hoş dille savunmani dilerim. Iyi geceler tekrar.

Başımıza gelenler bizim bir eksikliğimiz değil ya da eşiniz ve o kadın kafa kafaya verip ya gel bu kadına bir kazık atalım görsün gününü demediler olaylar öyle gelişti sadece. Vicdan diye birşey var evet siz eşinizin yerinde olsanız vicdan yapar onu bırakamazdınız belki ama dediğim gibi ortada sadece kağıt üzerinde devam eden (eşiniz için öyleymiş en azından) bir evlilik varmış. Yalan bir evliliği devam ettirmektense sizin için de yeni bir başlangıç fırsatı doğmuştur belki de. Diyebilirsiniz ki neden benim evliliğin böyle oldu başkaları çok mutlu evlilikler yaptı. Kader. Bazı insanlar mutluluğu bulabilmek için daha çok bedel ödemek zorunda kalıyor.

Evet haklisiniz. Neden benim evliliğim böyle oldu diye düşünmedim de söyle düşündüm ben " biz bunları yaşamayı haketmemistik." O bence yoLdan cıktı. Ne o yoldan çıkmayı haketti ne de ben bunca çileyi çekmeyi. Bu kısım da sanırım kader. Insanlar değişiyor zamanla. Beklentiler değişiyor. Hayat dinamik bir sistem. Umarım ruhumdaki çalkantılar biter bir an önce

Baban üzüntüden diye düşünmüştüm ben .varya böyle adama dünyayı dar ederim adi herif . Lütfen babana sebeb olan birinin ne dudaklarını vs sevmeyi geç ağzına bile alma lütfen .şuan yerinde olsam kinden başka hicbisi hissetmezdim .güçlü ol bu son konun olsun o n.mssuzla ilgili

Şuan öfke ve tiksinti hissediyorum. Aslında konuyu açarken düşündüğüm şey suydu. Ben hayal dünyasında yaşamışım bunca sene. Nasıl bir duygu açlığı yaşamışsam, adamı gözümde çok büyütmüşüm ve romantize etmisim. Aslında gerçek çok farklıymış. Ben dünya bilmez saf cahil biriymisim . Çok acı çektim ama iyileştim .

Evet haklisiniz. Neden benim evliliğim böyle oldu diye düşünmedim de söyle düşündüm ben " biz bunları yaşamayı haketmemistik." O bence yoLdan cıktı. Ne o yoldan çıkmayı haketti ne de ben bunca çileyi çekmeyi. Bu kısım da sanırım kader. Insanlar değişiyor zamanla. Beklentiler değişiyor. Hayat dinamik bir sistem. Umarım ruhumdaki çalkantılar biter bir an önce
Evet hayat dinamik hiçbirşey sabit kalmıyor. Kötü günler de geçiyor. Önceki mesajında da yazdım siz güçlü birine benziyorsunuz. Travmanızı da atlatıyosunuz bence. En kısa zamanda iyi haberlerinizi alacağız gibi hissettim. Her bitiş bir başlangıçtır🥰

Şuan öfke ve tiksinti hissediyorum. Aslında konuyu açarken düşündüğüm şey suydu. Ben hayal dünyasında yaşamışım bunca sene. Nasıl bir duygu açlığı yaşamışsam, adamı gözümde çok büyütmüşüm ve romantize etmisim. Aslında gerçek çok farklıymış. Ben dünya bilmez saf cahil biriymisim . Çok acı çektim ama iyileştim .
Dahada iyi olacaksin inan buna .ama önce kendini affetmekten basla, bunlar tecrübeydi sana geçti gitti şimdi daha guclusun hep güçlü kal 🙏

Hiç geriye dönüp bakma canım, onun mutlu ya da mutsuz olmasının senin hayatına bir etkisi yok artık, ölüm gibi bir şey olmuş ama kimse ölmemiş. Şöyle düşün ; o kişinin artık senin hayatında ki rolü bitmiş ve baska kadın da buna vesile olmuş, hayat böyledir birseyler baslar, bir şeyler biter , sen daha çook gençsin hayat sana daha güzel şeyler yasatmak için eskisinin bitmesine sebep olmuş, ilerde eminim bu konuya güncelleme yapacaksın ve bize iyi haberler verceksin, şimdi yas tutmayı bırak, geçmişi düşünmeyi bırak ve hayatına devam et.

Teşekkür ederim. Çok rahatladım burdaki telkinlerle. Evet evlilik bitmiş aslında ve o kadın da vesile olmus. Bunu düşünmem lazım. Bu daha anlamlı.

Aslında neden süreci zor kabullendim biliyor musunuz? Bir insanın şerefsiz olmasındansa, travma yaşıyor olmasını kabul etmek dunyayi daha guvenli bir yer haline getirir diye düşündüğüm için psikolojik olarak çok direndim. Şimdi bu evlilik haberiyle dünya güvenli bir yer değil vaveylâ çok anlam yükledin sen diyorum.

Boşanma davası için bana psikolojik şiddet uygulamıştı. Bir an önce boşanmak istiyorum seni artık sevmiyorum demişti. Seni sevmiyorum sözünden sonra anlaşmalı boşandık. Boşanma tarihinden 3 ay sonra o kadınla nikah yapmış.

Bana yalanlar söylemiş, bunalıma girdim boşluğa düştüm aldattım seni ama artık biz bir olamayız demişti. Ben de çok anı bir ayrılık kararı düşünelim yüzyüze konuşalım demiştim. Son görüşmemizde ( farklı şehirlerde yaşıyorduk) birbirimize sarılıp ayrılmıştık. Ayrılırken sen benim kadınımsın deyip alnımdan öpmüş ve uğurlamıştı.

Bu görüşmeden 3 ay sonra aldatıldığımı öğrenip şoka girmiştim. Kabullenmedim çünkü çok mutluyduk. Uzaklık dışında hiç sorunumuz yoktu. Inanmadim bile. Sen dürüst bir adamsın ihanet etmezsin bana çok aşıksın sen demiştim. Neyse aldstildigimi ogrendikten sonra 2 ay içinde anlasmalı bosandik.

Şimdi öğreniyorum ki evlenmiş o kadınla. O kadın evli olduğunu bile bile beraber oldu kocamla. Aldatilma krizine rağmen bütün sülalesi öğrendi ikinci kadın olduğunu ve göze aldı gelin oldu. Eski kayinvalidem ağlamıştı oğlundan ayrılıyorum diye. Çok seviyordu beni. Herkes büyük şok yaşamıştı ayriligimiza. Çünkü ailesinden herkes çok seviyordu beni. Boşanmamıza rağmen kayinvalidem kayınpederin uzun süre aradılar sen bizim hep gelinimizsin. Oğlumuz iyi değil lütfen anlayışlı ol geri dönecek sana pişman olacak hayatına kimseyi sokma demişlerdi. Ben numaramı değiştirmek zorunda kalmıştım unutamıyordum çünkü eski eşimi . Geçmişe ait bütün bağları kesmek zorundaydım ve kestim de.

Gitmişler beni aldattığı kadını istemişler oğullarını yeniden evlendirmisler.

Ben inanamiyorum bu yaşadıklarıma hala şoktayım.

Ben çok zor ayağa kalktım bu ihanetten sonra. Şehrimi evimi iş yerimi degistirdim. Çünkü o şehirde boğuluyordum her yerde onunla anılarımız var diye. Ortak arkadaşlarımızı çıkardım hayatımdan depresyon tedavisi gördüm çok uzun süre sakinleştirici ile ayakta durabiliyordum. 2 ev degistirdim. Ilki ortak yasadiğimiz evdi ikincisi de tayin istedim farklı bir şehire geldim.

Babam vefat etti bu boşanma yüzünden babam " Ben insan sarrafiydim bu adamı tanıyamadım kızım " demişti.

Bilmiyorum her evlilik kutsal mi artık bunu düşünüyorum. Benim mutsuzluğum ahlarım üzerine kuruldu bu evlilik. Ihaneti öğrenince eski eşime " o kadınla konuşmak istiyorum " demiştim. " onu incitirsen ben de seni incitirim " demişti. Bana demişti bunu. 12 yıllık hayat arkadaşına, onu baba yapmak için 9 kere tüp bebek tedavisi olmuş kadına, 5 sene asker yolu bekledim ben. Doğu görevlerinde hep dua ederek yolunu bekledim uykusuz geceler geçirdim endişelendim. Sesini duymadan uyuyamazdım. Mutsuz olduğumda bana sarılırdı ve sakinlesirdim. Huzurumdu o benim.

Ben onun en kötü zamanlarında hep yanındaydım. Hep ozledim sevdim hasretle yolunu bekledim. Ama o kadınla tanıştı 2 ay içinde bana düşman kesildi. Nefret ettiğini soyledi benden. Bu evlilik zorunluluktu seni hiç sevmedim dedi ki severek evlendik. Annemle anlasamiyordun dedi ki annesi arkamdan ağladı her ziyaretinde kizim diye sarilirdi annem derdim ona içimden gele gele. Sen cirkefsin uzak dur benden de ailemden de sevdigim kadindan da dedi ki bu ihaneti bile olgun karsiladim. Anlasmali bosanmayi kabul ettim sustum. Pişman değilim elbette ama bu kadar sakin kalma sebebim onun travma yaşadığını düşünmemdi .

Çok dürüst mert namuslu yalansız bir insandı. Karakteriyle herkes tarafından takdir edilirdi. Boşanırken bile herkes o asla böyle bir şey yapmaz seni nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz dediler.

Şimdi kendine mutlu mesut bir yuva kurdu. Ben 12 senemi kaybettim, babamı kaybettim, depresyon tedavileri görüyorum o çok mutlu yeni geliniyle. Yeniden mutlu bir başlangıç yaptı. Bense hala 3 ay içinde ortada hiçbir şey yokken bitmiş evliliğimin şokundayım .

Kızla da tinderdan tanıştılar. O yüzden hiç ciddiye bile almamıştım.

Neyse. Şimdi kahve yapacağım kendime ve kitap okuyacağım. Yarın psikologla randevum var.
Konunuzu çok, çok üzülerek okudum.
En başta karşınızdaki insanın, evlendiğiniz insanın niyetine güvenmiş, onunla yürüdüğünüz yolda yapılması gereken her şeyi yapmışsınız. Yaptığınız fedakârlıklardan pişman olmayın lütfen. Babanızın cümlesine gelirsek, beni derinden sarstı. Sizleri tanımam etmem; ama babanızın suçluluk psikolojisiyle vefat etmemesini dilerdim. Ölmüşe çare yok.
İnsanları uzun bir zaman içinde bile tanımak zor... 12 yıllık evlilik geçmiş başınızdan, hâlbuki bizler 3 ay önce tanıştığımız insana kanabiliyoruz ya, yazdıklarınız gerçekliğin sillesi oldu yüzümde. Ama şunu da sorguluyorum, bir insanın yalansızken yillar içinde yalan çamurunu alnında ve bundan hiç gocunmadan taşıması mümkün mü? Bir uçtan bir uca değişebilir mi? Yaşamadan cevap bulamıyoruz maalesef.
Ama sizden aldığım aura dirayetli bir kadın olduğunuz yönünde. Yaşadıklarınızı, bunların sonuçlarını çok güzel anlatmışsınız. Geçmişinizden kopmanız zor da olsa gercekleşmiş. Unutun yıllarca evli olduğunuz adamın bir sonraki evliliğinde mutlu olup olmama ihtimalini. Sizi 2 aylık hem de internetten tanıdığı insan yüzünden harcayan biri için üzülmemeniz gerekir. Demek ki, dokuz kere yaptığınız denemelerin başarısız olmasının sebepleri varmış. Ya çocuğunuz olsaydı da onunla yaşasaydınız bu süreci? Emin olun, bu ikiniz için de yıpratıcı olurdu.
Bu dönemi hem de psikolojik destekle daha hızlı ve az acılı bir şekilde atlatacağınıza inanıyorum.

Vaveyla umuyorum bundan sonra çok mutlu olduğun bir yaşamın olur. Yeniden evlenir anne olursun veya evlenmez farklı mutluluklarla dolarsın. Her ne yaşarsan hayırlı ve güzel olsun.
Asilce davranmış, çekmiş gitmişsin.
Sevmiyorum diyene zamk gibi yapışmamış, seni incitirim diyen adamın seviyesine inmemişsin.
Babacığına rahmet olsun, cennet mekan olsun.
Babanı niye karıştırdın diye sarfedilen saçma cümleleri kafana takmazsın inşallah. Adam arayıp babana bağırmış,ne yapabilirdin. Zaten baban babalık yapmış arkanda, yanında durmuş. Karışmasa mıydı yani. Bazı insanlar hayret edilesi...... Neyse..
Vadesi dolmuş babacığının. Herşey bir sebep oluyor işte.
Sabırlar dilerim.
İnşallah karşına güzel insanlar çıksın.
Diğer şahısların mutluluğunu /mutsuzluğunu Allaha havale etmeli. Eminim yuvaları tam bir mutlulukla taçlanmayacaktır. Öyle olur illaki.
Ama sana ne, değil mi?
Sen çoktan başka sulara yelken açtın.
İyileşirsin. Zaman neye çare olmamış ki.
Sevgiler..
(sen diyerek hitap ettim, dost sohbeti say🤗)

Çok teşekkür ederim. Bana ne değil mi ? Onların mutlu ya da mutsuz olmasını önemsememek istiyorum. Ah ediyorum içimden sonra kendimden utanıyorum. Ben böyle biri değildim . Çok kırıldım sadece. Icimdekileri kusamadım. Bana bir sürü laf etti sadece sustum ve arkamı dönüp çıktım hayatından. Alınacak bir hırs varsa alamadım çünkü travma yaşıyor dedim. Ama travma değilmiş adam kötü biriymiş. Umrumda olmasin Allahım ne yaparlarsa yapsınlar. Bir daha iyi ya da kötü haberlerini bile almak istemiyorum. Iyi olurlarsa üzülürüm egolarım zarar görür. Kotu olurlarsa da sevinirim egolarım beslenir. ikisini de yaşamak istemiyorum.

Konunuzu çok, çok üzülerek okudum.
En başta karşınızdaki insanın, evlendiğiniz insanın niyetine güvenmiş, onunla yürüdüğünüz yolda yapılması gereken her şeyi yapmışsınız. Yaptığınız fedakârlıklardan pişman olmayın lütfen. Babanızın cümlesine gelirsek, beni derinden sarstı. Sizleri tanımam etmem; ama babanızın suçluluk psikolojisiyle vefat etmemesini dilerdim. Ölmüşe çare yok.
İnsanları uzun bir zaman içinde bile tanımak zor... 12 yıllık evlilik geçmiş başınızdan, hâlbuki bizler 3 ay önce tanıştığımız insana kanabiliyoruz ya, yazdıklarınız gerçekliğin sillesi oldu yüzümde. Ama şunu da sorguluyorum, bir insanın yalansızken yillar içinde yalan çamurunu alnında ve bundan hiç gocunmadan taşıması mümkün mü? Bir uçtan bir uca değişebilir mi? Yaşamadan cevap bulamıyoruz maalesef.
Ama sizden aldığım aura dirayetli bir kadın olduğunuz yönünde. Yaşadıklarınızı, bunların sonuçlarını çok güzel anlatmışsınız. Geçmişinizden kopmanız zor da olsa gercekleşmiş. Unutun yıllarca evli olduğunuz adamın bir sonraki evliliğinde mutlu olup olmama ihtimalini. Sizi 2 aylık hem de internetten tanıdığı insan yüzünden harcayan biri için üzülmemeniz gerekir. Demek ki, dokuz kere yaptığınız denemelerin başarısız olmasının sebepleri varmış. Ya çocuğunuz olsaydı da onunla yaşasaydınız bu süreci? Emin olun, bu ikiniz için de yıpratıcı olurdu.
Bu dönemi hem de psikolojik destekle daha hızlı ve az acılı bir şekilde atlatacağınıza inanıyorum.

Çok teşekkür ederim. Evet 12 yilda tanıdığım insan 2 ayda bambaşka birine dönüştü. Ben travma diye düşündüm. Çünkü savaş bölgesindeydi. Gerçekten kötü biri değildi. Butun deger yargilarim sarsildi. Travma olmadığını, onun vefasiz olduğunu anladim bu haberle. Her türlü ihanet vardi. Iliski zaten bitti ama bitişi çok seviyesizdi. O zamanlar travma dedim ve öfke hissetmedim üzüldüm endişelendim haline ama evlilik haberini alınca " çok saf salak gerizekalı bir kadınsın vaveylâ " dedim. Dedim ya olan güvenilir sandığım dünyanın korkunç bir yere dönüşmesi oldu zihnimde. Yarın başlıyorum psikologa. Inşallah çabucak atlatırım bu süreci

Üzülme demeyeceğim kim olsa üzülür.ihanet, yalan, nankörlük. Ama yaşıyorsun ve devam etmek zorundasın. Eski eşinin senin tekamülündeki misyonu buymuş. Yoluna devam et.

Anladığım kadarıyla dönmesini beklediniz eski eşinizin iyiki dönmemiş size iyilik yapmış siz gerçekte daha iyilerine layıksınız Rabbim karşınıza sizi sevecek incitmekten korkacak üstünüze titreyecek eş versin mutlu sağlıklı yavrular versin .Rabbim o eski eşinizn uğruna sizi incittğiğ kişi tarafında incittirsin inşallah eden bulur iki cihandada .Ben çok etkilenirim eşi vefat edince sonra evlenilmesi bile beni üzer🥺

Engellemeye gelince dusmanim deyilsin neden engelleyeyim? Sozler uyusmadi diye hemen engel mi gerek? Ikinci cirkef sozunu ben küfur olarak kullanmadim. Sizlerden hangi anlamda tam olarak gidiyor bilmiyorum ama bizde herseyin kotu yanini dusunene soyluyorlar. Neyse arkadaş bundan sonra savunurken guzel ve hoş dille savunmani dilerim. Iyi geceler tekrar.
Ben bir kere ilk başta niye ülke adı vererek konuşuyorsunuz dedim sizin dediginiz gibi gayet düzgün yazdim cevirmeyin şimdi. Siz üslubu bozarak cevap verdiniz asıl siz evet genelleme yapılmış gibi cümle kurmuşum demek yerine siz anlayın işte diyorsunuz. Çok da kadın hakları savunucu sayılmam ama bir milletin adını geçirip kadınlara laF sayilmasindan irite oluyorum artık. Özellikle birkaç ülke sayılıyor bu konuda gına geldi. Deseniz ki oranın kadınları hep güzel taş vs ona da derdim ne alaka diye. Çünkü bir de öyle bir anlayış var. Sanki tüm Rus kadınlar çok güzelmiş gibi bahsediliyor. Bir de şey var güzeller ama erken çöküyorlar klişesi. Gerçekten gına geldi artık. Neyse dediginiz gibidir ben yanlış anlamışımdır.

Aldattığını siz mı yakaladınız yoksa o mu itiraf etti. Orayı tam anlayamadım. Onda bile fark eder çünkü. Ağır kötü olanlar fark edene kadar ikili hayat sürebilir çünkü ama ben başkasına aşık oldum diyip gitmek de bir erdemdir. Tabii sizin eski koca bildiğin tindera girerek aranmış niyeti belliymis zaten de en azından siz fark edene kadar uzun süre veklemis mı onu anlamadım işte. Sonuçta uzakta siz yakalamadan söylediyse düşünsenize 2 sene siz yakalayana kadar bekleyebilirdi. Korkunç bir şey. Erkeklere güvenilmez ya ben de derdim benimki yapmaz şu bu ama şimdi okuya okuya göre göre diyorum insan çiğ süt emmiş. Onun için tek emin olduğum şey benden mal kaçırmak şekilden şekle girmeyeceği ya da çocuğumuz ile tehdit etmeyeceği. Onun dışında her şey beklenir diyorum artık. Sadece erkeklerden değil kadınlardan da. Onun için hiç nasıl tanıyamamışım demeyin.

Birincisi ben neden tatmin olayım ?

İkincisi uzatmaktan kastım yıllarca boşanmamak değildi, zamansal bir parametre değildi , mevzuyu uzatmak ve babasının canını sıkacak kadar onu olaya dahil etmek manasındaydı.

Böyle bi adam için babamın canını sıkmam.

O adama S...tiri çekerim burda da hala romantik romantik anlatmam .

Ben olaya babamı dahil ettim diye bi yere yazdım mi ? Yazmadım. Bunu şimdi siz direk uydurdunuz. Normal hayatınızda da böyleyseniz çok iletişim sorunu yaşarsınız.

Ve kendinizi lütfen o kadınla kıyaslamayın çünkü aslında o kadınla alakası yok. Tinder’dan tanıştı demişsiniz yani o olmasa bile başka biriyle aldatacaktı; belki de aldattı.Tinder indirdiyse zaten arayışta demek açıkça. Sadece size rol yapmış evliliğiniz iyiymiş gibi bence; tabi baştan beri yaptığını sanmıyorum ama son zamanlarda. Demek istediğim o kadın olsun olmasın o aslında bu evliliği çoktan bitirmiş içinden. Ancak bitirme şekli çok çirkin. Belki de çocuğu olmadığı için kendini eksik hissedip bunu bilinçdışı bir şekilde yaptı bilemiyorum; her ne olursa olsun çok çirkin. Başta onun bu kadar zayıf karakterli olduğunu kabul edin. Sanırım onu gözünüzde çok büyütmüşsünüz.

Aldattığını siz mı yakaladınız yoksa o mu itiraf etti. Orayı tam anlayamadım. Onda bile fark eder çünkü. Ağır kötü olanlar fark edene kadar ikili hayat sürebilir çünkü ama ben başkasına aşık oldum diyip gitmek de bir erdemdir. Tabii sizin eski koca bildiğin tindera girerek aranmış niyeti belliymis zaten de en azından siz fark edene kadar uzun süre veklemis mı onu anlamadım işte. Sonuçta uzakta siz yakalamadan söylediyse düşünsenize 2 sene siz yakalayana kadar bekleyebilirdi. Korkunç bir şey. Erkeklere güvenilmez ya ben de derdim benimki yapmaz şu bu ama şimdi okuya okuya göre göre diyorum insan çiğ süt emmiş. Onun için tek emin olduğum şey benden mal kaçırmak şekilden şekle girmeyeceği ya da çocuğumuz ile tehdit etmeyeceği. Onun dışında her şey beklenir diyorum artık. Sadece erkeklerden değil kadınlardan da. Onun için hiç nasıl tanıyamamışım demeyin.

Ben yakaladım. önce inkar etti. arkadaşım sadece dedi. Sonra onu sevdigini benden ayrilmak istediğini, cok zor günler geçirdiğini, yasadıgı yerdeki psikolojiyi atlatamadığını, evliliği kurtaracak gücünün olmadığını söyledi. Çünkü ihanetini affetmem imkansızdı bunu biliyordu. Sonra tartıştık telefonla ve içinden ejderha cıktı o günden sonra. Beni suçlamalar ailemi arayıp beni kötülemeler falan çorap söküğü gibi olaylar geldi.

Ve kendinizi lütfen o kadınla kıyaslamayın çünkü aslında o kadınla alakası yok. Tinder’dan tanıştı demişsiniz yani o olmasa bile başka biriyle aldatacaktı; belki de aldattı.Tinder indirdiyse zaten arayışta demek açıkça. Sadece size rol yapmış evliliğiniz iyiymiş gibi bence; tabi baştan beri yaptığını sanmıyorum ama son zamanlarda. Demek istediğim o kadın olsun olmasın o aslında bu evliliği çoktan bitirmiş içinden. Ancak bitirme şekli çok çirkin. Belki de çocuğu olmadığı için kendini eksik hissedip bunu bilinçdışı bir şekilde yaptı bilemiyorum; her ne olursa olsun çok çirkin. Başta onun bu kadar zayıf karakterli olduğunu kabul edin. Sanırım onu gözünüzde çok büyütmüşsünüz.

Evet çok büyüttum kendimi de çok küçük gördüm maalesef :KK43: evet önce evlilik bitti sonra arayışa girdi sonra aldattı sonra boşandı ve evlendi. Yaptığım en iyi şey ona dair her seyi ama her seyi hayatımdan çıkarmak oldu.

X