Beni aldattığı kadınla evlendi

Aslında bu aaa bambaşka çıktı olayı karşımızdaki kişi iyi bir insansa ama çok duygusalsa ya da ne istediğini pek bilmeyen bir karakterse ortaya çıkabiliyor. Ben o yüzden fazla duygusal insandan korkarım, ne yapacakları belli olmaz. Bir gün dünya iyisi seni çok seven kişidir öteki gün başkasını çok sever öyle kalakalırsın. Konu sahibinin eşi de hercai biriymiş demek ki. Çevresine iyidir dürüsttür ama iş aşka gelince duygularla yaşadığı için gözü bir şey görmüyordur. Benim yakın arkadaşım da yaşadı böyle bir olay. Nişanlısı dünya iyisi bir adamken bir gün aniden ayrıldı başkasıyla sevgili oldu neye uğradığını şaşırdı.

Burada yorum yapmak her uyenin hakki..Yorumlarimi begenmeyen okur cevap verir ya da vermez gecer gider..Bana yorum yazma hakkini kk vermis hicbir uye yorum yazma diyemez!! Sanki kendileri bilir kisi
Bi de bu moda oldu. Yorum yapmak hakkım bilmemne. Bizim de sizi alıntılamak hakkımız o zaman. Mutsuzluğunuzun kokusu taaa buraya kadar geldi.

Cok net ve emin bir sekilde soyluyorum. Sen hayatina bakarken onun gunden gune basina gelen mutsuzluklari duyacaksin. Aldigi ahlarin, ilahi adaletin nasil isledigini goreceksin.
evlenecegim adamin aileme evlenmek istedigimizi soyledigi zaman aldatiliyormusum. Tek tasim varken ogrendim bunu, hemde 2. Kadinin onunla ben de sevgiliyim diye is yerinden bi kizla bana haber gondermesiyle.. ölüyorum dedim nasil bir aci.. kisa surede de evlendiler. cok populer, bir suru dostu olan, guvenilir bir adamdi... AMA! kiz hamile kalinca apar topar evlendiler, damatlik bile giymedi. İsini kaybetti. İnsanlari dolandirdigi ortaya cikti, butun dostlarini cevresini parasini kaybetti. İsiyle birikte parasi da gitti.cok zengin adamla evlendigini sanan karisi logusa haliyle calismak zorunda kaldi. Adamin ailesi kizi hic bi zaman kabullenmedi. Ve en guzeli kavga ederlerken kizin sen paran olsa bugun beni de aldatirsin demesi her seferinde.. Allah beni kurtardi diye hergun sukrediyorum, bana dunyanin en guzel kiziymisim gibi hissettiren daha flort ettigimiz ve benden talep olmamasina ragmen gittigi her yeri haber veren, disarda yemekteyken bile benle ilgilenen cok yakisikli, iyi kalpli, basarili bir adamla gorusuyorum.
SEN AYRİLDİK SANİRSİN, ALLAH KURTARMİSTİR SONRA ANLARSİN...

İyi de kadın tabii ki sağlıklı düşünememiştir. Hangimizin 12 yıllık güvendiği eşi karşısına geçip ben seni sevmiyorum ayrılmak isiyorum dese sarsılıp mantıklı düşünemeyiz. Böyle durumlarda insanın aklına bin türlü şey geliyor. İnanamıyorsunuz altında başka şey arıyorsunuz. Ben evli değilim, sevgilimle böyle bir durum yaşamıştım ona rağmen çok sarsıldım aşırı özgüven kırıcı bir durum. Aldatmamış konusuna da katılmıyorum. Evli adam tinder’da ne geziyor? Kafaya koymuş zaten aldatmayı. Psikolojik şiddet kısmı ayrılık aşamasında söylenenler. Senden nefret ediyorum, şöylesin böylesin nice laflar saymış sizce normal mi? 12 yıllık eşiniz birden karşınıza geçip hakaretler sayıyor. “Babanıza yazık olmuş” cümlesi de travma tetikleyici bir cümle. Vadesi dolmuş bu da bahanesi olmuş diyelim.

Benim bir tanıdığım çocukları olmadığı için 26 yıllık karısını aldattı başka bir şehirde birisiyle dini nikahla evlenmiş üstelik kendinden yaşça bayağı küçük. 26 yıl sonra evlendiği kişiden 2 çocuğu oldu. Eşinden boşandı resmi olarak onunla evlendi. Oda işi gereği sürekli şehir dışına giderdi. 6.7 yıl olmuştu evleneli yeni karısı onu aldattı tüm şehire rezil oldu, kadınla boşandılar kadın neler çektirdi ama. Evlerini aldı ondan bir sürü parasını sömürdü ki hala sömürüyor çocuklar sayesinde. Hayatı alt üst oldu bu kişinin hala şehir dışlarında çalışıyor, uğruna karısını aldattığı çocuklar per perişan, kadın başkalarıyla ilişki yaşıyor şuan. Hem rezil etti kadın onu, hem parasından, pulundan, birikiminden etti, hem hayatından bezdirdi.. ve kayınvalide de şuan hiç bir çocuğunun yanına sığamıyor. Diğer gelinin ahı mi diyeyim, ilahi adalet mi bilmiyorum. Bu arada oda evlendi Ve duyduğum kadarıyla çok mutluymuş... şuan eğer bu adamla evli olsaydı hala aldatılıyor olacaktı, mutsuz olacaktı, kayınvalideye bakacaktı.. yani diyeceğim o ki yuva yıkanın yuvası olmaz gerçekten çok doğru.. bakma şimdi cicim ayları onlarında. İlerde sen de alırsın haberlerini.. ama umursamazsın oh iyi oldu bile demezsin. İlâhi adalete güven gerisini boşver. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor er ya da geç bunu unutma. Şimdi sen daha da güçleneceksin, hayatın öyle güzel şekilde değişecek ki bundan emin ol. Bundan sonraki hayatında çok mutlu olmanı diliyorum. Kendine iyi bak..

Okurken içim yandı ... Allah kahretsin Bu adaletsiz düzeni. Güçlü olun, unutmayın elbet günün birinde sizi hakeden ve seven biri çıkacak karşınıza ...

Çok çok zor yaşadıklarıniz ama bunca sıkıntının muhakkak karşılığı vardır...Keşke bir tuşa basıp hic yaşanmamış sayabilsek...Ama yasanilan iyi kotu her şeyin bir sebebi var...
Dediğiniz gibi yapin kahvenizi okuyun kitabınızı. Ancak kafa dagitmakla içinizdeki öfke,hayal kırıklığı azalır . Bolca dua edin.Dua en güçlü yardımcı...

Sen böyle bir adam icin fazla kalitelisin, o da bunun farkinda ve bunu kaldiramamis.
Bir söz var "bazen Allah bizi oldugumuz yerden alip baska bir yere koyar ve der ki, kulum burdan devam et".
Eminim ki suan bunu göremiyor olsan da uzun vaadede bu olanlarda senin icin cooook büyük bir hayir var.

Ya gerçekten pes diyorum bazen
Burda bi güruh var sürekli aynı isimler nerde bi başlık mağdur destek bekleyen bir insan varsa onun başlığına gelip hayattaki tüm nefretini kinini kusuyor ya. Usenmedim birinin eski mesajlarina baktim o mu diye evet yine ayni isimler ayni isimler..Yeter artık yaa şuraya iki kafa dağıtmaya dertlesmeye geliyoruz sizin hayata olan nefretinizin sevilmemisliginizin verdiği kini nefreti iliklerimize kadar hissetmek zorunda miyiz ya... Şu durumda kadın ban lanmış. Insanları çileden çıkartana kadar yazıyorsunuz . Biri çıkıp yazmış ki acı sana bisi katmamış. Babasını kaybetmesine yazmış bi de bunu ya. Ayıptır günahtır artık ya. Yok israr mi ettin vay neden hemen bosanmadin ki kadin aninda bosanmis. Yok sen ne bicim evlatsin.. Bir insanın babası için ne derece acı çekebileceğini nerden biliyorsunuz isim vermek istemiyorum polemik oluyor ama hep aynı isimler ya! Hep aynı.. suraya samimiyetle yorum yapan kadın arkadaşlar iyi ki var gerçekten. Hayat bu kin ve nefret dolu tiplerle gerçekten çok zor olurdu.. kadin 9 kez tüp bebek tedavisi görmüş ya 9 kez!!! O tedavi surecinin zorlugu.. Yaşadığı yıkım hayal kırıklığı.. aldatilma vazgecilen kisi olma baba kaybı..ya bu insani duygularla empati yapabilmek bu kadar mı zor artık isyan edesim geldi. Ya biraz vicdan artık gerçekten dayanamadım. Oy. Bu kadin elbet bir gun atlatir yasadiklarini ama bazilari icin yapacak hicbir şey yok onların nefreti gerçekten tüm dünyayla. Cenab-ı Allah dermansız bir dert vermiş bazı insanlara gerçekten kendileri olmak gibi..

Son düzenleme:
Sosyallesmen lazım unutman ıcın en kolay yolu ama zaten hatırlanacak bı yanıda yokmus anlattıgın gıbıde degılmıs demekkı. O evlılık nasıl gıder ne kadar surer allah bılır ama kımsenın ahı kımsede kalmaz.

E zaten öyle insanlar değil mi evli barklı adamlarla birlikte olan..

Sanırım bu sizi ilk aldatışı değilmiş. Keşke ilk aldattığında terk etseydiniz

Yaşadıkların kalbimi çok acıttı. Bir an kendimi senin yerine koydum... Ama biliyor musun yazdıklarından senin nasıl bir insan olduğun o kadar net anlaşılıyor ki... Sen çok zarif nazik bir kadınsın. Ve inan bana bu yaşadıklarına olan sabrının mükafatını bir gün mutlaka alacaksın. Bir yuvanın yıkılmasına sebep olmuş bir kadın nasıl mutlu olabilir? Herkes yaptığının bedelini öder.

O kadar doğru ki yazdıkların burdaki bazı kadınlar resmen kötülükten besleniyorlar artık şaşırmıyorum her konuya aynı tip yorumlar yazıyorlar sırf zehirlerini kusmak için

kalp kırıklığı birşeye benzemez. yuva yıkanın yuvası olmaz derler ya onunda zamanı var.
inşaallah atlatırsın. atlatacaksında zaten.
bu acı sana tecrübe kattı. bu yönden bak.
güzel günler gelecek elbet.

Sosyal çevrenizi genişletin ve bunları düşünmemeye çalışın...

Uzaktan seyredin bakalım, yuva yıkanın yuvası olacak mı
Ben de hep yuva yıkanın yuvası olmaz derdim ama öyle bir oluyor ki. Üzülen üzüldüğü ile kalıyor. Adalet bu dünyada yok. Bencil olan kendini düşünen mutlu oluyor. Ahirete allah Kerim. Konu sahibi sizde psikolojik tedaviye karar vermişsiniz en doğrusunu yaparak. Umarım herşey gönlünüzce olur

yerinizde olsam mutlu olacak mı diye düşünmezdim.
çunku aslinda sizde biliyorsunuz böyle bir adam mutlu olamaz.
içinde ki pisliği hayatının her noktasına bulaştırır çünkü.
nasıl biz beynimiz doluyken nereye kacarsak kacalim sorunlarimiz hep bizimle geliyorsa insanin ruhundaki pislikte oyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…