- 7 Aralık 2018
- 6.752
- 17.647
- 27
Aslında bu aaa bambaşka çıktı olayı karşımızdaki kişi iyi bir insansa ama çok duygusalsa ya da ne istediğini pek bilmeyen bir karakterse ortaya çıkabiliyor. Ben o yüzden fazla duygusal insandan korkarım, ne yapacakları belli olmaz. Bir gün dünya iyisi seni çok seven kişidir öteki gün başkasını çok sever öyle kalakalırsın. Konu sahibinin eşi de hercai biriymiş demek ki. Çevresine iyidir dürüsttür ama iş aşka gelince duygularla yaşadığı için gözü bir şey görmüyordur. Benim yakın arkadaşım da yaşadı böyle bir olay. Nişanlısı dünya iyisi bir adamken bir gün aniden ayrıldı başkasıyla sevgili oldu neye uğradığını şaşırdı.Yalansızı böyle yapiosa yalanlisi neler neler yapio acaba. Ya ben artik inanmiorum bu fark edemedimlere. Kac yasinda insanim hic aa bu bambaska cikti dedigim olmadi. Siz sanki bile isteye inaniosunuz sevildiginize başka açıklamasi yok vala yemiorum artik yeter :)
Dedigin gibiyse de eger otur şükür namazi kıl adamdaki performans oscar törenine gelenlerde yok.
Bi de bu moda oldu. Yorum yapmak hakkım bilmemne. Bizim de sizi alıntılamak hakkımız o zaman. Mutsuzluğunuzun kokusu taaa buraya kadar geldi.Burada yorum yapmak her uyenin hakki..Yorumlarimi begenmeyen okur cevap verir ya da vermez gecer gider..Bana yorum yazma hakkini kk vermis hicbir uye yorum yazma diyemez!! Sanki kendileri bilir kisi
İyi de kadın tabii ki sağlıklı düşünememiştir. Hangimizin 12 yıllık güvendiği eşi karşısına geçip ben seni sevmiyorum ayrılmak isiyorum dese sarsılıp mantıklı düşünemeyiz. Böyle durumlarda insanın aklına bin türlü şey geliyor. İnanamıyorsunuz altında başka şey arıyorsunuz. Ben evli değilim, sevgilimle böyle bir durum yaşamıştım ona rağmen çok sarsıldım aşırı özgüven kırıcı bir durum. Aldatmamış konusuna da katılmıyorum. Evli adam tinder’da ne geziyor? Kafaya koymuş zaten aldatmayı. Psikolojik şiddet kısmı ayrılık aşamasında söylenenler. Senden nefret ediyorum, şöylesin böylesin nice laflar saymış sizce normal mi? 12 yıllık eşiniz birden karşınıza geçip hakaretler sayıyor. “Babanıza yazık olmuş” cümlesi de travma tetikleyici bir cümle. Vadesi dolmuş bu da bahanesi olmuş diyelim.Arkadaşlar sana moral verecek güzel yorumları yapmışlar çoğuna katılıyorum zaten ama birazda gerçekçi olmakta lazım.
Adam sana seni sevmiyorum ve ayrılmak istiyorum diyo bunun neresi psikolojik şiddet ? Boynuzlayıp boynuzlayıp sonra nafaka vermemek için (seni sevdiği için değil ) beni affet deseydi kendini kandırıp ilişkinizi mutlu sanmak daha çok mu işine gelecekti.
Adam seni artık sevmediğini ayrılmak istediğini söylediği halde senin boşanmak istememen kendine yaptığın bir kötülük. Ben bu tarz insanlardan korkarım açıkçası.
Seni kandırsaydı kinlenmeye hakkın olurdu ama sana açıkça benim duygum bitti ayrılmak istiyorum diyen biri seni aldatmış olmaz. Evet zor hazmetmesi ama yani ne yapabilirsin ?
Hatta kendinde yazmışsın sana göre aldatsa da aldatmış olmuyor adam itiraf etmiş , kendin tinder diye ciddiye almamışsın. Neden kendini böyle durumlara düşürüyorsun ki?
Olayın kilit noktası Bu adama çok fazla yatırım yaptığın için ayrılmak istememişsin uzattıkça uzatmışsın.
Adam babanın ölümüne sebep olmuş hala böyle severdim şöyle severdim romantik anlatımlar falan.
Babanızı bi erkek için telefonlarda sinirlendirecek denli olaya karıştırmamalıydınız.
Yani bence siz sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Kesinlikle terapi alın.
Babanıza yazık olmuş gerçekten.
Adam da yenisinide aldatır merak etme cunku bunu merak edıyorsun boyle ınsanların sonu ıyı olmaz hıcbır zaman.
Iyılesmen lazım.
Ya gerçekten pes diyorum bazen
Burda bi güruh var sürekli aynı isimler nerde bi başlık mağdur destek bekleyen bir insan varsa onun başlığına gelip hayattaki tüm nefretini kinini kusuyor ya. Usenmedim birinin eski mesajlarina baktim o mu diye evet yine ayni isimler ayni isimler..Yeter artık yaa şuraya iki kafa dağıtmaya dertlesmeye geliyoruz sizin hayata olan nefretinizin sevilmemisliginizin verdiği kini nefreti iliklerimize kadar hissetmek zorunda miyiz ya... Şu durumda kadın ban lanmış. Insanları çileden çıkartana kadar yazıyorsunuz . Biri çıkıp yazmış ki acı sana bisi katmamış. Babasını kaybetmesine yazmış bi de bunu ya. Ayıptır günahtır artık ya. Yok israr mi ettin vay neden hemen bosanmadin ki kadin aninda bosanmis. Yok sen ne bicim evlatsin.. Bir insanın babası için ne derece acı çekebileceğini nerden biliyorsunuz isim vermek istemiyorum polemik oluyor ama hep aynı isimler ya! Hep aynı.. suraya samimiyetle yorum yapan kadın arkadaşlar iyi ki var gerçekten. Hayat bu kin ve nefret dolu tiplerle gerçekten çok zor olurdu.. kadin 9 kez tüp bebek tedavisi görmüş ya 9 kez!!! O tedavi surecinin zorlugu.. Yaşadığı yıkım hayal kırıklığı.. aldatilma vazgecilen kisi olma baba kaybı..ya bu insani duygularla empati yapabilmek bu kadar mı zor artık isyan edesim geldi. Ya biraz vicdan artık gerçekten dayanamadım. Oy. Bu kadin elbet bir gun atlatir yasadiklarini ama bazilari icin yapacak hicbir şey yok onların nefreti gerçekten tüm dünyayla. Cenab-ı Allah dermansız bir dert vermiş bazı insanlara gerçekten kendileri olmak gibi..
Sanırım bu sizi ilk aldatışı değilmiş. Keşke ilk aldattığında terk etseydinizSiz konuyu çok yanlış anladiniz sanırım. Tekrar okuyun. Çok güzel giden sorunsuz bir evliliğim ihanetle bitti ve 3 ay içinde boşandık boşandıktan 2 ay sonra da başkasıyla evlendi. Her şey 5 ay içinde oldu. Ben ihaneti öğrendikten sonra çok kahroldum doğal olarak ve iyileşmek için hayatımda büyük kararlar alarak şehrimi ve telefon numaramı degistirdim. Bana dönüşünü beklemedim. Pişman olmasını beklemedim. Yoluma baktım önüme baktım. Lütfen eski konularima bakın. Kan kustum ama rest çektim. Çok acı çektim ama afetmedim . Sadece diyorum ki travma yaşadı da böyle oldu. O böyle biri değildi dedim kendi kendime. Belki de savunma mekanizmasıydı. Ailesi aylarca aradılar beni destek oldular.
Çok zor bağ kurduğunuz insandan kopmak, kopabilmek. Ben ezik durduğumu düşünmüyorum. Olaylar çok ani ve hızlı gelişti. Ben adapte olamadım.
Ihanet de boşanma da sehir degistirmem de numarami değistirmem tekrar evlenmesi de 5 6 ay içinde gelişti. Adapte olamadım
O kadar doğru ki yazdıkların burdaki bazı kadınlar resmen kötülükten besleniyorlar artık şaşırmıyorum her konuya aynı tip yorumlar yazıyorlar sırf zehirlerini kusmak içinYa gerçekten pes diyorum bazen
Burda bi güruh var sürekli aynı isimler nerde bi başlık mağdur destek bekleyen bir insan varsa onun başlığına gelip hayattaki tüm nefretini kinini kusuyor ya. Usenmedim birinin eski mesajlarina baktim o mu diye evet yine ayni isimler ayni isimler..Yeter artık yaa şuraya iki kafa dağıtmaya dertlesmeye geliyoruz sizin hayata olan nefretinizin sevilmemisliginizin verdiği kini nefreti iliklerimize kadar hissetmek zorunda miyiz ya... Şu durumda kadın ban lanmış. Insanları çileden çıkartana kadar yazıyorsunuz . Biri çıkıp yazmış ki acı sana bisi katmamış. Babasını kaybetmesine yazmış bi de bunu ya. Ayıptır günahtır artık ya. Yok israr mi ettin vay neden hemen bosanmadin ki kadin aninda bosanmis. Yok sen ne bicim evlatsin.. Bir insanın babası için ne derece acı çekebileceğini nerden biliyorsunuz isim vermek istemiyorum polemik oluyor ama hep aynı isimler ya! Hep aynı.. suraya samimiyetle yorum yapan kadın arkadaşlar iyi ki var gerçekten. Hayat bu kin ve nefret dolu tiplerle gerçekten çok zor olurdu.. kadin 9 kez tüp bebek tedavisi görmüş ya 9 kez!!! O tedavi surecinin zorlugu.. Yaşadığı yıkım hayal kırıklığı.. aldatilma vazgecilen kisi olma baba kaybı..ya bu insani duygularla empati yapabilmek bu kadar mı zor artık isyan edesim geldi. Ya biraz vicdan artık gerçekten dayanamadım. Oy. Bu kadin elbet bir gun atlatir yasadiklarini ama bazilari icin yapacak hicbir şey yok onların nefreti gerçekten tüm dünyayla. Cenab-ı Allah dermansız bir dert vermiş bazı insanlara gerçekten kendileri olmak gibi..
Ben de hep yuva yıkanın yuvası olmaz derdim ama öyle bir oluyor ki. Üzülen üzüldüğü ile kalıyor. Adalet bu dünyada yok. Bencil olan kendini düşünen mutlu oluyor. Ahirete allah Kerim. Konu sahibi sizde psikolojik tedaviye karar vermişsiniz en doğrusunu yaparak. Umarım herşey gönlünüzce olurSosyal çevrenizi genişletin ve bunları düşünmemeye çalışın...
Uzaktan seyredin bakalım, yuva yıkanın yuvası olacak mı