Beni aldattığı kadınla evlendi

Ama kadının psikolojik sıkıntısı var tedavi görmeye çalışıyor belki bunun sonunda oda görecek hatalarini suan destek bekliyor ve icini dökmüş bu kadar acimasiz yazması olmadi
Tedavi görüyorsa iyi. Çünkü bunlar baba yanında fasa fiso kalıyor. Allah herkesin yardımcısı olsun kaldıramayacağı yük vermesin inşallah

Siz hakikaten çok olgun ve kaliteli birisiniz. Yaşadığınız travmayı atlatıp yeni bir hayat kurma gücünüz var gibi görünüyor. Ama bu yaşıma geldim ne öğrendim biliyor musunuz kötü olan insanlar değil hayat. Eşiniz için de demişsiniz ya aslında iyi biri diye belki de gerçekten kötü değil. Ama bazen hayat insanları çok zor kararlar vermek zorunda bırakıyor. Aslında sizin olayınızda başlangıç noktası aldatmak değil. Eşinizin size karşı bir gönül bağı kalmamış ve arayışa girmiş bulmuş birini ama maalesef sizde tam tersi olmuş. Siz eşinizi her geçen gün daha çok sevmişsin. Duygularınız paralel değil maalesef. Bu durumda evliliğin devam etmesi bir yalanı sürdürmekten başka birşey olmazdı. 12 yılı kırıp dökmeden bitirmek de imkansız gibi birşey. Elbette ki sancılı olacaktı.
Nihayetinde yıllarınızı geçirdiniz. Mutlu günlerinizi yanınıza kar sayın. Burda ilahi adaletten bahsedenler olmuş evet ben de inanırım ama siz önünüze bakın. Yaşanması gerekiyormuş yaşanmış. Hayatta insanın başına herşey gelebilir.

Kadının bir tane bile resmine bakmadım. Zihnimi doldurmak istemedim açıkçası. Ne bulmuş olabilir diye cok düşündüm. Cinsellik olabilir belki. Bilmiyorum valla

Sen herhalde benim eski kocamın beni aldatıp evlendiği kadınsın. Başka aklıma bir şey gelmedi bu yorumlardan.

Bazen gercekten geçmişi boşvermek gerekıyor.Yarına kalır ama yanına kalmaz merak etme

En çok ta o tüp bebek denemelerinize üzüldüm. Off.
Rabbim bundan sonra hergünüzü bi önceki günden güzel eylesin .karşınıza öyle bi insan çıksın ki . Onunla ilgili kurduğunuz her cümel İYİKİ ile başlasın ... Hep dua edicem size

Mesajınız beni inanılmaz telkin etti. Çok teşekkür ettim. Tam olarak böyle düşünmek istiyorum. Benimle gönül bağı bitti arayışa girdi ve başka bir kadınla beraber olup mutlu oldu. Bu hikâyenin bir kıyısıyım ben aslında. Ama dediginiz gibi dostça ayrılık zor gibi görünüyor 12 senelik duygusal bağ sonucunda. Bir kaç kez daha okuyacağım yazınızı. Olayın kurbanı olmak değil de, yaşamın olağan bir parçası olarak görmek istiyorum bu yaşadıklarımı. O zaman kandırılmışlik duygum biter öfkem azalır.

Evet bir evlilik, bir aşk öldü. Onu masaya psikologunuzla beraber yatırın ve kabullenin çıkan otopsi sonucunu. Akabinde güzel bir hayat sizi bekliyor. İyilerle karşılaşmak için dua edin.

"İnkar" evresi psikolojik yas sürecinin bir parçası. Çok sağlıklı bir duygu. Önemli olan kabullenme sürecine girmek. Bilin istedim

Anne olamama sebebim oydu. Sorun ondaydı

Çok üzüldüm acınızı paylaştım resmen çok zor günler ama sonsuz değil geçecek ve daha güzel bir hayattan bu günlere selam vereceksiniz sabır sadece sabır

Hemşire kadın haklı yav. Biraz sert girmiş ama inan haklı. Benim babam ölecek üzüntüden ben adam kimle gitmiş evlenmiş etmiş valla düşünmem ya düşünmem.

Ben burda babamın ardından duyduğum acıyı paylaşmadım. Bi parantez açıp, bu acinin benim hayatimdaki yikimini da mi anlatsaydim sirf siz linc etmeyin diye.

Bahsetmemem acı çekmediğim anlamına mi geliyor yoksa siz mi lincleyecek yer arıyorsunuz?

Ulan o kadar dua ettim tek laf etmedim ihale bana kaldı ne linçi bacım iyi misin sen diyeceğim de belli ki değilsin bana sardın. Neyse hakkında hayırlısı

Ben de sarilmanizdaki sıcaklığı hissettim. Öyle bir gün gelsin ki onların mutsuz oldugu haberini almam da, tamamen ipler kopuk, icimde hic öfke kalmasin. O zaman ben gerçekten olgunlaşmış biri olarak hissedeceğim kendimi. Öfkem bitsin, umrumda olmasin.

Siz de kadin haklari derken neyi savunacaginizi şasirdiniz. Ben yuva yikan kadinlari soyledim ve onlarin tarafini tutanlari hakli sayacak deyilim. Kendinizi kadin haklari savunma başkani gibi goruyorsunuz ama disaridan sadece laf gordum hemen atlayayim kendimi dusunceli biri gibi gostereyim havasinda gorunuyorsunuz. Benim cumlemi oyle bir cevirdiniz ki sanki ben milli meclisde bir konusma yaptim ve dedigim cumlede bir kismi soylemedim diye hemen linç yemeliyim. Pardon da anlayiş yeriniz yok mu? Ikinci mesajimda hepsine ait etmediyimi, en yakin arkadasimin bir rus oldugunu belirtmeme ragmen o guzel kafaniza girmedi sanirim. Benim çekdiyim bir ornekdi ve istediyim orneyi vere bilirim ve konusma sirasinda aklima ornek geliyorsa onu verme ozgurluyum var. Evet bir köy taniyorum ay parcasi gibi karilari var ve hepsi rusyada metres edindi evini cocugunu unuttu. Azi 8 kisiyi duydum oyle. Tabiki ilk bu orneyi cekicem. Rus kadinlarina karşi anlayisinjzi kendi turk milletinize de harcasaniz da cumlemi anlasaniz keşke. Cirkef dusunuyorsunuz cunku hemen daliyorsunuz kaba bir tarzda. Ben yorum sahibiyle konusuyordum. Ezercesine yazi yazmazdan once yanlis yazdiniz oyle yazmamaniz gerekir diye saygiyla belirtmeniz gerekirdi. Ama sonda kotu soyleyin kotu duyun diye kaba bir cumle de isletdiniz. Bu mu sizin savunma anlayisiniz?

Başımıza gelenler bizim bir eksikliğimiz değil ya da eşiniz ve o kadın kafa kafaya verip ya gel bu kadına bir kazık atalım görsün gününü demediler olaylar öyle gelişti sadece. Vicdan diye birşey var evet siz eşinizin yerinde olsanız vicdan yapar onu bırakamazdınız belki ama dediğim gibi ortada sadece kağıt üzerinde devam eden (eşiniz için öyleymiş en azından) bir evlilik varmış. Yalan bir evliliği devam ettirmektense sizin için de yeni bir başlangıç fırsatı doğmuştur belki de. Diyebilirsiniz ki neden benim evliliğin böyle oldu başkaları çok mutlu evlilikler yaptı. Kader. Bazı insanlar mutluluğu bulabilmek için daha çok bedel ödemek zorunda kalıyor.

Okuyunca özellikle babanız konusunda okuyunca boğazıma bir yumru oturdu. Allah ikisinin de layığını verir umarım. Mide bulandırıcı, iğrenç bir evlilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…