- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
kızlar annemin bugün aldıklarını da paylaşayım
günlük salata maşam
Eki Görüntüle 231712
günlük makarna maşam
Eki Görüntüle 231713
günlük pasta maşam
Eki Görüntüle 231714
günlük servis setim
Eki Görüntüle 231716
günlük tencere s
üzgecim
Eki Görüntüle 231717
çok güzel güle güle kullan benimde ihtiyacım var aslında.
Misafir su bardaklarım yoktu dün bernardodan bu setten sadece 12 kadeh ve 12 tane su bardağı aldım. 2 tane de şamdan aldım ama onların resimlerini sitede bulamadım çekip koyacağım.
Eki Görüntüle 232184
Çok güzel bi seçim yapmışsın kadeh ve su bardağı yeterli bunlar diğer parçaları gereksiz bende bu modeli çok beğenmiştim kaça geldi acaba bu şekilde kadeh ve su bardakların iyi günlerde kullan takımla çok uyumlu
Teşekkür ederim ikinici takımlarda %50 indirim vardı canım bu şekilde 12 kadeh 12 su bardağı 390 tl ye geldi. Karafı orda 125 tl idi almadım sonra annem çarşıda benzerini 60 tl ye bulmuş almış akşama onuda çekip eklerim. 6 lı su takımları parasına 12 li kullanacağım bir takım elde etmiş oldum.
Maşallah çok özenli seçilip alınmış şeylere benziyor. Arzum narenciye sıkacağı ve ütü masasını denedin mi. Nasıllar. Ben yeni evlendim ve hala ütü masam yok bir tane sağlam bişey bulamadık hepsi sallanıyor.
Zaten iyi bişeye benziyor güle güle kullan canım.
ben de annene katılıyorum canım. her zaman onu dinlemende fayda var:90: ayrıca herşeyini çoook beğendim. çok zevkli seçimler olmuş. hepsini mutlulukla sağlıkla kullan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?