Bende aldıklarımı paylaşayım, fikirleri alayım...

sağolun kızlar çok teşekkür ediyorum bende sizin gibi özenerek aldım herşeyimi Allah utandırmasın inşallah. Sulu olarak Arnica bora düşünüyorum canım günlük temizliğimi şarjlı ile yapacağım sulu süpürgeyide haftada bir açacağım

güle güle kullan cok guzellerr
waffle makinene bittim.. tchibo dan bende alayım bunlardan kahve makinesi bakmaya gittigimde umarım hala vardır fiyatını hatırlıyormusun cnm

güle güle kullan cok guzellerr
waffle makinene bittim.. tchibo dan bende alayım bunlardan kahve makinesi bakmaya gittigimde umarım hala vardır fiyatını hatırlıyormusun cnm

doğum günü hediyemdi fiyatını bilmiyorum canım waffle a bayılırım inşallah dışarıda yediklerimiz gibi yapabilirim

Canım sana çok teşekkür ediyorum iş çıkışı bime uğradım dondurma kaşığı almak için. Dondurma kaşığı kalmamıştı alamadım ama yatak örtüsüde gelmiş bugün saten çift kişilik hoşuma gitti aldım günlük olarak kullanacağım. Sen sebep oldun kullandıkça seni anacağım sağol tekrar Örtümüde ekleyeyim

Günlük yatak örtüm

sevindim walla :86: hayırlı olsun canım güle güle kullan

bende dondurma kaşığını almayı unuttum iyi mi, akşama kadar bugün bişi yapacaktım ama neydi diye dolandım ama aklıma gelmedi bitürlü, demekki kısmet değilmiş, kalmamıştır artık

çok güzel eşyaların güzel seçim yapmışsın annenin ellerine sağlık onlar ne kadarda güzel şeyler ve bir o kadarda kıymetli güzel günlerde kullan canım

hiç böyle bir çeyiz görmemiştim gerçekten ince ince düşünülmüş ve bol ayrıntılı.baktıkça ne çok eksiğim varmış dedim,beyaz eşya ve mobilyalarımızdan başka birde asla kullanmayacağım birsürü dantellerimin haricinde hiçbirşeyimiz yok.onlarıda yapalımda evlenelim dersek bi 5sene daha geçer

güle güle kullan inşALLAH

Hepsi çok güzel. Mutlu günlerde kullanırsınız inşallah. Marka tercihleriniz de çok yerinde bence.

Eğer bulaşık makinenizin çatal bıçak konacak kısmı klasik sepet şeklinde ise, Jumbo çatal bıçakların sapları sepetten dışarı çıkabilir, belki ters yerleştirmeniz daha doğru olur. (Hani kalabalık bir misafirde kalkıp da makinenin alt pervanesine falan çarpar, nazar değmesin diye söylemeden edemedim)

herşeyin çok güzel itinayla almışsın hepsini annenin el emekleride çok güzel ellerine sağlık güzel mutlu günlerde kullan işallah

Güle güle kullanın, hayırlı olsun :)
Eksiklerimi gördüm aldıklarınız içinde, dilerim herkes dilediğince eksiklerini tamamlayabilir :)
Kolay gelsin :)

kızlar annemin bugün aldıklarını da paylaşayım

günlük salata maşam

günlük makarna maşam

günlük pasta maşam

günlük servis setim

günlük tencere süzgecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…