Bende aldıklarımı paylaşayım, fikirleri alayım...

Sende kaç tane kız var ki Aysun abla evlendir evlendir bitmiyor:)

Son düzenleme:
Salon avizemiz bunun 6'lısı

Yatak odamız

Yemek odamız

Salon Tv Ünitemiz

Koltuklarımın ve köşe koltuğumun resmini çekmemişim

Portmantomuz

Oturma odası için tv ünitemiz

Yatak odalarımız çok benziyor, çok severek aldım. Mutlulukla kullanırız inşallah :)
Kolay gelsin kalan son hazırlıklarda :)

mutlu günlerde kullanın...bende o çaydanlıktan ıstıorum ama hala almak nasip olmadı darısı başıma inşalhh

ayy yaşasın çok mutlyum başka bişey ısteseymişm olcakmışş ya bende o çaydanlıktan aldm 5 dk önce markofonide ındrıme grmış kırmızısı bende onu ıstıodm zaten

Aşk olsun talım niye kızayım hem senin cevabın daha güzel olmuş ben bu soruyu mum konulan zımbırtı diye açıklardım iyiki sen cevaplamışsın

bende senden çok farklı sayılmam cnm, arada bir romantizm gelio bana da, maksat bilgilendirmek

sen romantik akşam yemeklerinin vazgeçilmezi diye açıklayınca günlük şamdan almadığımı farkettim 2 tane daha alıp mutfağa koyayımda kocacımla yemek yerken arada romantizm yaparız

:)) spicym bak asıl romantizm sendeymiş, ama çok beğendm senin bernardodan aldıkların gerçekten çok şık , hem günlk hemde şık sade bişi istiorm bende, ikeada görmüştm ben bunu nasıl sence mutfaklık şamdan:)

güzelmiş bunlarda dediğin gibi hem şık hem mutfaklık ikeaya gidince kapayım bende bir iki tane:) Sağol canım

Güle güle kullan canım hepsi çok güzel
o yumurta şekillendiricisini nerden aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…