- 21 Eylül 2012
- 1.165
- 9
- Konu Sahibi Vernalagnia
çok güzeller canım güle güle kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa cidden aklıma gelmezdi sen söylemesen. Tek bi makinede birsürü marifet valla fiyatı deger. Gidip bakayım en iyisi. Tek tek almaktansa cok mantıklı. Fotografta biraz kücük gibi görünüyor ama boyunu nasıl sence
çok güzeller canım güle güle kullan
Hepside çok güzel . Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Bu arada a101e persembeleri uğra dediğin gibi çok güzel mutfak eşyaları geliyor.
Sagol kuzum cok güzel acıklamışsın aklımda soru işareti kalmadı şuan tek yapıcagım gidip bakmak ve almak :)))Boyutu bana da ilk etapta küçük gözükmüştü. Ama çevremdeki herkes 2 kişi için yeter de artar bile dedi. Hatta fazlası olsa da bişey olmaz çünkü büfe işletmiyoruz sonuçta :) Bir sonraki tost 2 dk sonra olur atıyorum. Hem büyüklerde bir süre sonra hantallıktan ötürü nereye koyucam telaşı, ağır büyük şimdi çıkarmıyım gibi düşünceler olabiliyor. :) Ama kendin görmende fayda var, ihtiyaçlarını karşılayacağını umuyorum. :)
Çok teşekkür ederimmmm
Sagol kuzum cok güzel acıklamışsın aklımda soru işareti kalmadı şuan tek yapıcagım gidip bakmak ve almak :)))
Tatlım Ben pusula nevresim takımının yastıklarını inanılmaz merak ediyorum. Nasıl bir kılıf geldi; düz renk mi yoksa resimdeki gibi pano mu?