Bende aldıklarımı paylaşayım, fikirleri alayım...

spicy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
6.767
0
0
Diğer
Benimde çeyizim tamamlanmak üzere sadece havlu bornoz masa örtüsü gibi ev tekstili ürünlerim kaldı onlarıda aldıkça ekleyeceğim. Yorumlara açığım.

Jumbo Limonluğum

Jumbo çay tabaklarım

Jumbo çatal bıçak takımım

Jumbo şekerliğim

Jumbo cezve setim

Eki Görüntüle 228562

Jumbo çelik tencere setim

Biev Yemek Takımım

Küçük ama sevimli ev aletlerim

Era ızgaram

Rowenta şarjlı dik süpürgem

Tefal buhar kazanlı ütüm

Arzum ütü masam

Eki Görüntüle 228360

Arçelik çaycım

Braun saklama kaplı blender setim

Arzum narenciye sıkacağım

Çeyizimin kıymetlisi minicik fırınlı ekmek kızartma makinem

Phillips Katı meyva sıkacağım

Kenwood tost makinem

Sinbo yumurta pişirme makinem

tchibo waffle makinem

Phillips saç kurutma makinem

Sarev Nevresim takımlarım henüz 2 tane alabildim

Sarev Battaniyem

Günlük Mutfak gereçlerim

Günlük yemek takımım

Eki Görüntüle 228365

Günlük çatal bıçak takımım

Eki Görüntüle 228367

Kahve yanına su koymak için aldığım likör bardaklarım

Eki Görüntüle 228368

Çeyizimin 2. kıymetlisi fissler vitavit edition zaman ayarlı düdüklü tencerem

limonluğum

küçük kaselerim 6 tane

Baharatlıklarım

Soğan doğrayıcım

Pudra şekerliğim

Dondurmalıklarım 8 tane

Eki Görüntüle 228412

Silikon pişirme altlığı

Mikrofiber Bezlerim

Bakır yumurta tavam

Küçücük teflon sahanım

Bakır cezvem

Esse bıçak setim

Eki Görüntüle 228424

Esse seramik tavam

Silikon tutacaklarım

Yumurta şekillendiricim

Ayarlanabilir süzgecim

Eki Görüntüle 228431

İstanbul çay bardaklarım 12 tane

Şablonlarım

fırın kabım

Havanım

Silikon ayaklı rendem

Biev kahvaltı tabağım

Biev bitki çayı demleme kupam

Esse döküm tencere setim

Esse ızgara tavam

Tantitoni çaydanlığım

Esse krep tavam

Bambu nihalem

Kesme tahtam

Nihalem

Bambu kesme tahtam

Bambu şekerliğim

Yağlık sirkelik takımım

küçük tabaklarım

Tuzluk biberlik kürdanlık peçetelik 4 lü setim

Bambu yumurtalığım

Anneciğimin el emekleri

Not: Eklediklerim; sayfa 3 , sayfa 4, sayfa 5, sayfa 6 sayfa 7 sayfa 9

Son düzenleme:
canım hepsi çook güzel mutlu mesut kullanırsın inş. çok detaylı almışsın bazıları evli oldugum halde bende bile yok. ufak tefek şeylere masraf yapma önce hevesle alıyosun ama sonra kullanmadıgın çook oluyor..kendimden biliyorumm .ama hepsinede bayıldım süperr güle güle kullan

Son düzenleme:
canım güle güle kullan bütün aldıkların çok güzell. annenin yaptıkları ne kadar güzel şeyler öle

Maşallah hepsi çok güzeller, huzurlu ve güzel günlerde kullanmak nasip olur İnşallah. Sakıncası yoksa birşey sorabilirmiyim? Kesme tahtası ve nihale'yi (üzerinde seramik kaplı sanırım, yeşil yaprak desenleri olan) nerden ve kaça aldınız acaba?

çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize sevindim aslında seramik değil fayans var içlerinde annem ikisini 10 ar liraya almış bir züccaciye dükkanından.

Son düzenleme:
canım sanırım yumurtayı çok seviyosun makinesinden şekillendiricisine kadar almışın..mutfakta hiç bir eksiğin ve işin yok..hepsini koy makinelere yapsın..kıskandım valla güle güle kullan cnm şaka bir yana hepsi çok hoş..allah mutlulkla kullanmak nasip etsin..

sağol canım ama ufak tefek eksiklerim var mutfaktada mesela çırpıçı kepçe felan gibi şeyleri almadım su bardaklarımda yok onları almam lazım belki fritöz ve filtre kahve makineside alırım onlara kesin karar vermedim

Son düzenleme:
canım hepsi cok güzeller aldıklarının herşeyi almışsın nerdeyse waffle makinesi bile var :) güle güle kullan inşala bende yavas yavas alıp koyuyorum kenarıya ceyizlerimi yemek takımı, kahvaltı takımı catal bıcak filan onları aldım sadece jumbo cok kaliteli bi marka cok iyi yapmıssın ordan almakla. bisey sorcam canım yemek takımı ve bu jumbonun catal kasık cay altlığı cezveler filan hepsini aynı yerden kampanyalı bi şekildemi aldın merak ettim ?:)

canım allah huzurluca kullanmayı nasip etsin...

çok zevklisin hepsi çok güzeller... herşeyi düşünmüşsün...

canımm herseyın cokk güzel hele annenın el emeklerıne bayıldım Allah güle güle kullanmayı nasıp etsın insallah :)

Teşekkür ederim kızlar çok sağolun

yemek takımımı bievden ayrı olarak aldım canım ama jumbo olan şeylerimi çeyiz seti şeklinde birlikte aldım

ayyyyyy hepsi çok güzel güle kullan canım mutlulukla.

maşallah çeyizin çok güzelmiş, çok zevkliymişsin güzel şeyler almışsın, hepsini çok beğendim ama iki tane merak ettiğim şey var dondurmalık ve soğan doğrayıcını nerden aldıın? hıı birde bende şarjlı süpürge almayı düşünüyorum ama hangi marka alsam karar veremedim rowenta almışsın, araştırarak mı almıştın, nasıldır acaba?

birde eğer dondurmalıklarına dondurma kaşığı almadıysan bugün bime gelecek, dondurma kaşığı 6'lı 5tl , benim henüz dondurmalığım yok ama kaşığını almayı düşünüyorum

sağol canım beğenmene sevindim daha güzelleri senin olsun inşallah. Beğendiklerinin ikisinide tantitoninin internet sitesinden aldım canım daha kaşığını almadım söylediğin iyi oldu bim biraz ters iş yerime ama nişanlıma aldırırım teşekkür ederim Şarjlı süpürgeye gelirsek evet gerçekten çok araştırdım bir çok elektronik market görevlilerine sordum hepsi istinasız bu markayı bu modeli önerdi inşallah bende memnun kalırım sulu süpürge alacağım için şarjlı benim için çok önemliydi.

hımmm bende rowentanınkini tip olarakta beğenmiştim zaten.. en yakın zamanda fiyatlarını araştırayım o zaman, teşekkürler.. diğer süpürgeni sulu almaya kararlımısın bilmiyorum ama bizim evde de var ve memnun değiliz, büyük temizlik yapacağımızda bile çıkarmıyoruz onu yerinden.. ben boshtan aldım, eğer bir bosch mağazasına gidersen incelemeni tavsiye ederim, sessiz, susuz ve toz torbasız MISI Roxx´x 2200 Watt Torbasız SensorBagless adı..

Tatlım çeyizlerin çok güzel, hepsini özenle seçmiş almışsın, en ince detaylarına kadar. Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…