Maşallahhepsi çok güzeller, huzurlu ve güzel günlerde kullanmak nasip olur İnşallah. Sakıncası yoksa birşey sorabilirmiyim? Kesme tahtası ve nihale'yi (üzerinde seramik kaplı sanırım, yeşil yaprak desenleri olan) nerden ve kaça aldınız acaba?
canım sanırım yumurtayı çok seviyosun makinesinden şekillendiricisine kadar almışın..mutfakta hiç bir eksiğin ve işin yok..hepsini koy makinelere yapsın..kıskandım vallagüle güle kullan cnm şaka bir yana hepsi çok hoş..allah mutlulkla kullanmak nasip etsin..
canım hepsi cok güzeller aldıklarının herşeyi almışsın nerdeyse waffle makinesi bile var :) güle güle kullan inşala bende yavas yavas alıp koyuyorum kenarıya ceyizlerimi yemek takımı, kahvaltı takımı catal bıcak filan onları aldım sadece jumbo cok kaliteli bi marka cok iyi yapmıssın ordan almakla. bisey sorcam canım yemek takımı ve bu jumbonun catal kasık cay altlığı cezveler filan hepsini aynı yerden kampanyalı bi şekildemi aldın merak ettim ?:)
maşallah çeyizin çok güzelmiş, çok zevkliymişsin güzel şeyler almışsın, hepsini çok beğendim ama iki tane merak ettiğim şey var dondurmalık ve soğan doğrayıcını nerden aldıın? hıı birde bende şarjlı süpürge almayı düşünüyorum ama hangi marka alsam karar veremedim rowenta almışsın, araştırarak mı almıştın, nasıldır acaba?
birde eğer dondurmalıklarına dondurma kaşığı almadıysan bugün bime gelecek, dondurma kaşığı 6'lı 5tl, benim henüz dondurmalığım yok ama kaşığını almayı düşünüyorum
ayyyyyy hepsi çok güzel güle kullan canım mutlulukla.
sağol canım beğenmene sevindim daha güzelleri senin olsun inşallah. Beğendiklerinin ikisinide tantitoninin internet sitesinden aldım canım daha kaşığını almadım söylediğin iyi oldu bim biraz ters iş yerime ama nişanlıma aldırırım teşekkür ederimŞarjlı süpürgeye gelirsek evet gerçekten çok araştırdım bir çok elektronik market görevlilerine sordum hepsi istinasız bu markayı bu modeli önerdi inşallah bende memnun kalırım sulu süpürge alacağım için şarjlı benim için çok önemliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?